Evet tabii oyle. Yasak olan hel caziptir.. sicak havada ölüyo bu virüs diyolarBenim de inat gibi nasıl çıkasım geliyorEvde kalma baskısı oldukça insanın kendini dışarı atası geliyor.
Neyse ki havalar düzgün. Kışın ayazında veya yazın sıcağında eve tıkılsak daha kötü olurdu.
155 e bildirdim teşekkür ederim184 sanirim
kuzu oda oyunları oynayabilir.
Virüs her sene mutasyona uğruyor ama A B C virüsleri yer yüzünden silinmiyor. Aşı olmak en azından önceki tiplere karşı korur sizi. Yeni çıkan virüslerden korumaz evet ama hasta olma olasılığınız düşer. Boşa diyemeyiz yani.
Mayista 3 yasina girecek. Hicbir dis doneminde atesi olmamisti o yuzden yabanciyim biraz bu duruma. Insallah olmaz.İnşallah olmaz.. dişten olunca çok yükselmiyor zaten
Amin insallah.. Aynisini bu sabah esimle konustuk. Dedim ki ne basit dertlerim varmis aslinda.. Insan elindekini kaybetmeden degerini anlamiyor. Resmen ozgurlugumuz elimizden gitti..Ya kızlar çok değil daha bir hafta önceki hayatım sanki aylar yılar öncesinde kalmış gibi...
o kadar özledim ki o günleri.
Allah ülkemi ve tüm insanlığı korusun, mucizeler olsun ve yakın tarihte birgün uyanıp televizyonlarda Dünya Sağlık Örgütü nün , bu salgının bittiğini açıkladığını duyalım.
BDV de eski konularımıza dönelim , bugünlerde yaptığımız yaşadığımız herşeyi gülerek geyik malzemesi yapalım...
Allah o güne erişmeyi tüm ülkeme nasip etsin.
moralim çok bozuk.
Benim hayatim 4 ay once annem solunum yetmezliğinden hsstaneye yattigi zaman bitti. Ben de kıymetini bilmediğim o günlerimi cok ozluyorum.Ya kızlar çok değil daha bir hafta önceki hayatım sanki aylar yılar öncesinde kalmış gibi...
o kadar özledim ki o günleri.
Allah ülkemi ve tüm insanlığı korusun, mucizeler olsun ve yakın tarihte birgün uyanıp televizyonlarda Dünya Sağlık Örgütü nün , bu salgının bittiğini açıkladığını duyalım.
BDV de eski konularımıza dönelim , bugünlerde yaptığımız yaşadığımız herşeyi gülerek geyik malzemesi yapalım...
Allah o güne erişmeyi tüm ülkeme nasip etsin.
moralim çok bozuk.
Benim hayatim 4 ay once annem solunum yetmezliğinden hsstaneye yattigi zaman bitti. Ben de kıymetini bilmediğim o günlerimi cok ozluyorum.
benim kadar oyun sevmiyor sanki ama can sikintisindan mecbur oynayacak yani. abla bu arada sevgilim uc boyutlu puzzle getirmis kardesimin cok ilgisini cekti. senin oglanlar icin bir bakabilirsin ben utanmasam kardesimin elinden alip yapicam o derece hosuma gitti.
Bu cihazları üretebiliyor muyuz acaba yoksa yurtdışından mi alınıyor parçaları ?Hanimlar birde söyle bir durum var herkes kendi adina bireysel onlemler aliyorda onlem almak sadece insanları karantinaya almak demek değil, maske bittiğinde üretebilmek, solunum cihazı parçalarını üretebilmek, sağlık çalışanları İçin önlem almak, gerekirse yaptırımlar uygulamak demek. Soruyorum ülkede maskeler bitip doktorlar dahi maskesiz kalırsa ne olacak? Yagmalama seklinde maskelere vs atladi herkeste..Yani devletinde önlemler konusunda ileriye dönük planları vardır inşallah..
Türkiye şimdiye kadar süreci harika yönetti ve devamı da olsun..
Sağlıkta ki en büyük sıkıntı dışarıdan alınması diye biliyorum..Bu cihazları üretebiliyor muyuz acaba yoksa yurtdışından mi alınıyor parçaları ?
Uretebildigimizi sanmıyorum kaldiki öyle olsa bile zaman kısıtlı ne kadar erken başlanirsa o kadar iyi..eğer virüs yayılırsa solunum cihazı hayati önem taşıyacak çünkü.Bu cihazları üretebiliyor muyuz acaba yoksa yurtdışından mi alınıyor parçaları ?
Mayista 3 yasina girecek. Hicbir dis doneminde atesi olmamisti o yuzden yabanciyim biraz bu duruma. Insallah olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?