- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Kullanıcı adı da karıştırıyor olabilirim, huyumdurYıldızımız barışık değil miymiş bilmiyordum :) Yok ben gerçekten hanımefendinin neye alındığını anlayamadım, özelden yazabilir bana. Kimseyi kırmak, gücendirmek, azarlamak gibi bir niyetim yok. Asla olmadı.
arkadaslar resmi acıklamalar disinda lutfen kimseye inanmayin. bakin bakan hergun cikip teker teker anlatiyor. kulaktan duyma bilgiler sadece paniğe ve kaosa yol acar. bundan hepimiz zarar goruruz lutfen yapmayin
Son 4-5 sayfadır onu konuşuyoruz zaten.
Bu nasıl düşünce yahu? İsteyerek yaymadılar allah aşkına. Adamların yeme içme kültürü buysa bize laf düşmez.Yaydilar dünyaya virüsü simdi yardim etseler ne işe yarar. Her halti yiyorlar akillanmiyorlar .
Ben bebek beklediğim için mecbur her randevuma gidiyorum, gideceğim de.. hele önümüzdeki ay son ayım olduğu için her hafta randevum var. Size ne gidin, ne gitmeyin diyebilirim. Hastane değil de özel muayenehanesi olan temiz, güvenilir bir dişçiden mi alsanız ranevunuzu acaba daha mı iyi olur bilemedim.Benim yarın disciye randevum var. Cuma gününden beri evden çıkmıyorum. Arkadaşlar ise hastanelere vs gitmeyin diyorlar ama randevum var mecburum. Bir An önce tedaviye başlamak istiyorum. Sizce hastanelere vs gitmek yanlış mı? Zaten isim çok uzun sürmez
bizim burda bir soylenti cikti. sehir calkalaniyor neymis coronali hasta cikmis. olayin aslini ogrendik. 13 gun once umreden gelmis olan bir vatandas devlet tarafindan tedbiren korumaya alinmis.Ben şu kaynım bunu dedi, eniştem doktor, diyerek olur olmadık herşeyi paylaşanlar yüzünden tüm Whatsapp gruplarından çıktım.
Buda bir çeşit dedikodu yapma isteği gibi geliyor bana karşıdaki paniğe düşmüş mü kimsenin umurumda değil.
Sokağa çıkma yasağı gelmeli başka türlü zor
Kullanıcı adı da karıştırıyor olabilirim, huyumdur
Öyle anımsadım.
Hiçbir zaman rumuza dikkat etmem, fikirler değerlidir benim için.
Ve uzmanlığınız şuan için hepimize iyi geliyor.
Tartışmayı ya da karşıdaki arkadaşı da bilmiyorum ama lütfen, lütfen polemiğe girmeyin.
Böyle kültür mu olur onlar insan değil canavarBu nasıl düşünce yahu? İsteyerek yaymadılar allah aşkına. Adamların yeme içme kültürü buysa bize laf düşmez.
Böyle ırkçı/ayrıştırıcı söylemlerde bulunmayın.
Bende her hafta giriyorum dogum yakınlastı korkuyorum.hayirlisiyla atlatsakBen bebek beklediğim için mecbur her randevuma gidiyorum, gideceğim de.. hele önümüzdeki ay son ayım olduğu için her hafta randevum var. Size ne gidin, ne gitmeyin diyebilirim. Hastane değil de özel muayenehanesi olan temiz, güvenilir bir dişçiden mi alsanız ranevunuzu acaba daha mı iyi olur bilemedim.
Ben aşırı samimi buldum, hele kaybımızı açıklarken hastamı kaybettim deyip ses titremesi...Ay çok uzun yıllardır ilk kez bir bakanı sevdim.
Samimi geliyor bana.
Bu nasıl düşünce yahu? İsteyerek yaymadılar allah aşkına. Adamların yeme içme kültürü buysa bize laf düşmez.
Böyle ırkçı/ayrıştırıcı söylemlerde bulunmayın.
Buna karar verecek oluşum siz misiniz?Böyle kültür mu olur onlar insan değil canavar
Bazi insanlar karsindakinin korkularindan besleniyor. Ben artik whatsaptan gelenleri acmiyorum. Gecen nisanda beynimle ilgili 3 operasyon gecirdim hic stres yapmamam lazim öyle msj lar geliyorki engelliyotum göndereni. Gecen hafta bir arkadas kanser hastasi birine yardim topluyormus. Bana kadinin ameliyat yerlerinin resmini atmis 3 gün kendime gelemedim.
Böyle özverili bir bakana BBC muhabirinin tavrı, bakanın ona rağmen verdiği kibar cevap. Aklıma geldikçe sinirlendim bugün o muhabire.Ben aşırı samimi buldum, hele kaybımızı açıklarken hastamı kaybettim deyip ses titremesi.
Sen ben gibi bir adam ve başına ne felaketler geldi.
Deprem, çığ, salgın hastalık derken adam aylardır uyku uyumuyor, böyle çalışkan olması bizleri etkiledi diye düşünüyorum.
Özlediğimiz hareketler bunlar.
Bugün bizim üniversiteden bir çocuk instagramda fotoğraf paylaştı kafede!Hala dışarda gereksiz dolaşanları ıslak odunla dövmek lazım
Buna çok içten katılıyorum.Hala dışarda gereksiz dolaşanları ıslak odunla dövmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?