bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Bugün yanından yarım dakika ayrıldığım market arabamdan kolonyamı çalmışlar.. O kadar haklısınız ki.

Bugün yanından yarım dakika ayrıldığım market arabamdan kolonyamı çalmışlar.. O kadar haklısınız ki.

Saka yapiyorsunuz
Yahu benim icim yaniyor su surecte o kdr ibretlik olay gozume carpiyor ki kimse anlayamiyormu?
Size elimdekilerden gonderesim geldi. Su an ne yaptiniz hic varmi?

Saka yapiyorsunuz
Yahu benim icim yaniyor su surecte o kdr ibretlik olay gozume carpiyor ki kimse anlayamiyormu?
Size elimdekilerden gonderesim geldi. Su an ne yaptiniz hic varmi?
Evet boynum bükük raflar arasında dolaşırken baktım yenilerini diziyorlar kıymetlimiiis diyerek kaptım hemen.
Kendim için değil kabalık bir yerde çalışan annem için almak istemiştim zaten ben taşıyıcı olmamak adına günlerdir ilk kez dışarı çıkmıştım.
Daha ağır bir durum yaşansa çiğ çiğ yiyecekler birbirlerini.
Çok teşekkür ederim ince düşünceli olduğunuz için.

cok sacma isler yahu. sevgilimle benimkine negatif dediler kardesimin daha belli degil. 5 gundur ayni evdeyiz ucumuz. herhalde biz negatifsek o da oyledir diye rahatlatiyorum kendimi.
Sassy biraz sıkıştırmanız mümkün mü?
Burak Akkul'a da günlerdir sonuç bildirmemişlerdi, pozitif çıkmış.
Eğer doğruysa twitterda da benzer olay yazılmıştı, sonuç bildirilmemiş günlerce, en son pozitif bildirilmiş.

Yani Allah korusun ama tedbirli olmaktan zarar gelmez. Tanıdık falan varsa sonuç için sıkıştırabilirsiniz belki.

cok sacma isler yahu. sevgilimle benimkine negatif dediler kardesimin daha belli degil. 5 gundur ayni evdeyiz ucumuz. herhalde biz negatifsek o da oyledir diye rahatlatiyorum kendimi.

Gözünüz aydın. :) Kardeşininki de öyledir muhtemelen, endişe etmemeye çalış.

Evet bir üst nokta, "peak" var bu hastaligin. Asil dert o tirmanma hizini azaltmak. Flatten the curve. Yani çogu ülkelerde yeterici kadar yatak yada oksijen makine/maske yok. Asil korku insanlar birden hasta olursa yada daha dogrusu septomlar belli olursa, hücüm sekilde hastanelere basvurmasi. Tüm saglik sistemi çöker.

Cünkü bu sekilde mesela dogumlar, kanser tedaviler, yada trafik kazalarina bile yer kalmaz. Kim ölüyor, kim kaliyor sans meselesi oluyor.

Sorun herkesin ölmesi degil. Sorun herkesin enfekte olmasi ve buna yetisememek.

Hiçbir virolog Ingilterenin yaptigini onaylamiyor. Özelikle NHS (Ingiltere Saglik Örgütü) bu geçmis yillarda daha az para aldigi için bu pandemi'ye hiç hazir degil. Yanilmiyorsam rakamlarda eger Ingilterenin %1 bile bu hastaliga yakalanirsa, yeterici kadar yatak bulunmayacagi üzeri.

Iyi bari cok sukur
Hepimize kolay gelsin insallah bu surec cabucak biter gider

Vallahi içimde virüs filan varsa da hepsi ölüp gitmiştir bugün yaptığım banyo temizliği sonrası içimde birşeyler öldü çünkü onu hissediyorum

Bende bütün halilari balkona attim sabaha kadar havalandi gerci yeni yikatmistim 1 hafta önce sermistim. Kaldirip makinaya atilabilir kilimler serdim. Yedekleride var 3 günde bir atarim makinaya.Esim eve gelince banyo evin diger ucunda hemen kilimleri kaldirip o banyo yaptiktan sonra gectigi yerleri silicem. Kovada her daim camasir sulu su var. Koltuklarida silip örtü örttüm 2 günde bir gece makinaya atip asıp sabah tekrar sererim diye. Bu gidisle virüs bittikten sonra bur çogumuz anksiyete olucaz.

Haklisin

Ben normalde temizlikte asla çamaşır suyu kullanmazdım tuvalet dışında ama artık mecbur kaldık ne yapalım. Biraz da abarttım sanırım zehirlenmiş bile olabilirim, korkunç baş ağrısı baş dönmesi, gözlerim yanıyor. Hastaneye de gidilmez bu durumda yoğurt yedim bekliyorum öyle

O bebek çamaşır suyunu soluyor. kaş yaparkan göz mü çıkarcaksınız. sirkede aynı işi görür.
kapı kolundan çok eller yıkanmalı dıyor drlar .boylece bulaşmaz.
[/QUOTE]
Solumuyor merak etmeyin.
Çamaşır suyu kullanım şeklini biliyorum.
Kokusuz özel seri kullanıyoruz.

Bende normalde sadece banyo wc ye kullaniyordum. birde koltuklari silmek icin domestos rengarenk kullaniyordum. Eve sirke kullaniyordum. Allah sonumuzu hayur etsin

O videoları ben de gördüm yaa. Ben ölüyorum herkes ölsün, offff nasıl bir anlayış ve bir sürü kişi ölüyor onların yüzünden.

Corona yüzünden gelişen sekonder ölümleri tespit etmek ne yazık ki mümkün değil. Belki salgın geçtikten sonra yaklaşık bir hesap yaparlar.

Özellikle Çin, İtalya gibi tüm yatakları dolu ülkelerde beyin kanamasından, kalp krizinden, düşmelerden, zehirlenmelerden, kazalardan vs kimbilir kaç kişi tedavi olamayıp öldü. Şu an bunu bilmek imkansız

Kizlar millet wc kagidina saldirmis. Yeme icmeden cok wc kagidina yükleniyorlar.10 paket alan var.ben 1 paket aldim dahada markete cikamam yeter herhalde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…