• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Daha önceden kaybım var ve aşılama ile hamile kaldigim için doktorum sık çağırıyor. Neredeyse doğum yaklaşmış sizin 6 hafta uzun bir süre bence gitmelisiniz.

Bence çamaşır suyundan dolayı oksuruyorsunuz.gecmis olsun.
Benimde kaybım var 22 haftada erken doğum yaptım bundan önce neyse ki bu sorunsuz ilerledi şimdi hastanedeyim sıra bekliyorum pztsi gelme hatası nasıl yaptım bilmem korkunç kalabalık özel hastane güya ticarethane diken üstündeyim

Eşimde bugün hafif bir boğaz ağrısı başladı . Önceden bşe olmayıpta şimdi olması 🙄 verdikleri ilaçtan olabilir mi ?

Çok üzüldüm, insan ne bileyim sizi düşünerek yapmaz en azından, ben de hep buna yandım.eşiniz büyük destekmiş ne güzel. Benim eşim de yaptı sağolsun, annem sözümü çok dinledi Allah var 3 ay kapıyı bile açmadı, kapının önüne bile çıkmadı. Sadece sigarasını içtikçe içiyor. Ama babam..Evde annemi üzdü, dışarıda beni..kardeşimi annemden ayırdım işe gidiyor diye, şimdi ben cafeye gidicem bunaldım havalarında. Kızınca annemin yanına gitmekle, orada kalmakla tehdit ediyor. Çok zor ya, çok! Allah sizin de yardımcınız olsun. Gönlünüz ferahlasın inşallah :KK43:
Sorma hep üzülüyorum ama boş...
Anlatsam daha neler var kovid öncesi ve sonrası da neyse...
Allahım yeter ki başımızdan eksik etmesin sağlıkla mutlulukla inşallah.

İyi değilim. Lavaboya gittim öğürdüm ama kusmadım, hemen yattım. Halsizim ve çok afedersin idrarım sapsarı :KK43: geçti sanmıştım, geçmemiş :KK43: şimdi nane limon içicem. Onu içince kusmaktan korkuyorum
Su az mi içiyorsun acaba?
Karaciğer değerlerin hakkında bir bilgin var mı?

İyi değilim. Lavaboya gittim öğürdüm ama kusmadım, hemen yattım. Halsizim ve çok afedersin idrarım sapsarı :( geçti sanmıştım, geçmemiş :( şimdi nane limon içicem. Onu içince kusmaktan korkuyorum
Su bol iç ishal ve kusman varsa . Eşime pozitif tanı kondu belki görmüşsündür ona da bol su iç demişler .

Su az mi içiyorsun acaba?
Karaciğer değerlerin hakkında bir bilgin var mı?
Değerlerimi hiç bilmiyorum. Su çok içmiyorum aslında, dün 1 buçuk litre içmişimdir. İçim almadı fazlasını :( geçmezse test yaptırmaya gideceğim :( eşim çok sinirli, bıktım diye bağırıyor. Annem yanına gelicem diyor. Durmaksızın ağlama tuttu beni :(

Değerlerimi hiç bilmiyorum. Su çok içmiyorum aslında, dün 1 buçuk litre içmişimdir. İçim almadı fazlasını :KK43: geçmezse test yaptırmaya gideceğim :KK43: eşim çok sinirli, bıktım diye bağırıyor. Annem yanına gelicem diyor. Durmaksızın ağlama tuttu beni :KK43:
Açılacaksan ağla tabii ama bir duş yapıp sakinleşsen süper olur. Su az içersen idrar rengi koyulaşır.

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹️

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹️
Merhaba Geçmiş olsun öncelikle komşumun oldu gayet normalmiş korkmanıza gerEk yok sonradan yerine geldi

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹
İnstagramda ve youtube da takip ettiğim, pozitif olanların da koku ve tat kaybı vardı. 1 hafta sonra geçmiş.

Merhaba pozitif olanlara sormak istiyorum.4 gün önce testim pozitf çıktı iki gün sonra koku ve tat kaybı başladı.Bu durumu yaşayanlar ne kadar sürdü kalıcı olmaz umarım ☹
Belirtileriniz nelerdi acaba? Bir de nerden kaptığınızı düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• EFF0310E-AFBF-48DF-9F4F-EEE4F9CBD34C.webp
    EFF0310E-AFBF-48DF-9F4F-EEE4F9CBD34C.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 55
Back
X