Tatil konusunda haklısınız ama banyo işi abartı geliyor bana.Zaten hergün duş alıyorum.Ama bunun dışardan gelmekle bağımsız senelerdir yaparım zaten.ben de bilmiyorum neden biz diğer insanlar gibi normal bi sekilde alıp kaldiramiyoruz neden ben dışardan geldiğimde iki saat banyodan çıkamıyorum çok yoruldum ben cok
bir yere gitmek bende çok istedim bi kac yıl da bazi sikintilarda n tatil yapamadık bu yil gidelim derken bu çıktı, hala mesafe liyim market pazar ürünlerine un 5 gündür bekliyo ve ben hala gidip acamadim
bu beni de çok geriyo nasıl olacak bilmiyorum çok az da bir zaman kaldı maker pazar takılırken kurban nasıl olacak![]()
Tenha yerde olmaz birşey sanırım.Ama normal sahiller berbat sanırım.İnsan bunalıyor, benim de canım hiç ellemek istemiyor o marketten gelenleri. Unu eldivenle açıp bir kaba aktarın paketi atın. 5 günde virüs kalmamıştır zaten. Ben kavunu karpuzu küvette sabunluyorum. İnsanlar özellikle karpuz kavun seçerken çok elliyorlar, bir de kokluyorlar falan. Bayramda biz kurban kesmiyoruz, onun yerine yardım yapıyoruz. Bayramda ben özellikle eve tıkılacağım, her yer kalabalık olacak. Zaten hiç evden çıkmıyoruz, sadece bahçeye çıkıyoruz. Yazın günde iki defa denize giren ben bu sene yaz başından beri 3-4 defa çok tenha bir koya indim yüzdüm, kimseler yoktu ama yine korka korka gittim. İnsanların rahatlığına imreniyorum.
Biz aldıklarımızı biraz bekletip(Birkaç gün.Un makarna vs)kaldırıyoruz.Yada kaldırırsak ellerimizi yıkıyoruz.Dışardan gelince duş işine hiç girmedim.Ellerimi yıkıyıp,arkamı değiliyorum.Maskemi atıyorum.Un 5 gündür bekliyor mu? Bu virüs ile ilgili daha doğru bilgilere ulaşmanızı öneririm zira banyo yapma süreniz de uzamış sadece ellerinizi yıkayıp dezenfektan sürmeniz ve bol bol C vitamini alarak bağışıklığınızı güçlendirmenizi tavsiye ederim.
Birde biz de bir ara dışardan yemeği kesmişdik.Şimdi eve sipariş veriyoruz.Birşey olmadı.