bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Eklemlerim ağrıyor zaten yogun kortizon kullanimina bağlı kemik erimesi de var, agrilarim genelde el bileklerimde yogun oluyor, omurgamda belli bölgelerde sizlamalar oluyor basta kemik erimesine baglamıştım ama zamanla romatizma ihtimali uzerinde daha cok durur oldum. Kemik agrilarim hep var 2004te kemik erimesi teşhisi kondugundan beri kademeli olarak artiyor. D vitamini takviyesini duzenli icmeye çalışıyorum ama son zamanlarda stres yukum fazla o da bedensel sorunlari arttiriyor maalesef.
Çok geçmiş olsun,kemik erimesi bende de var,fizik tedavi doktorum iğne verdi bana 6 ayda bir oldum,6 ay sonra tekrar tarama yapılıp gene iğne olmuştum.Şu anda değeri tam sınırda iğneye gerek kalmadı,iğne prolia idi bunu vuruncada diş tedavisi filan varsa etkiliyormuş.

Çok geçmiş olsun,kemik erimesi bende de var,fizik tedavi doktorum iğne verdi bana 6 ayda bir oldum,6 ay sonra tekrar tarama yapılıp gene iğne olmuştum.Şu anda değeri tam sınırda iğneye gerek kalmadı,iğne prolia idi bunu vuruncada diş tedavisi filan varsa etkiliyormuş.
D vitamini iğnesi mi abla?
Eger öyleyse bana ampul olanlar yasak, bir kere aile hekimim verdi ictim diye doktorum kızmıştı. Ki igneye göre yuzde 60 70 emilime sahip ama yuksek doz vermiyorlar gunluk 1000 mgdan fazlasina izin yok.

D vitamini iğnesi mi abla?
Eger öyleyse bana ampul olanlar yasak, bir kere aile hekimim verdi ictim diye doktorum kızmıştı. Ki igneye göre yuzde 60 70 emilime sahip ama yuksek doz vermiyorlar gunluk 1000 mgdan fazlasina izin yok.
Yüksek kırık riski olan menopozsonrasıkadınlardaki ve erkeklerdeki osteoporozda.•Meme veya prostat kanserli hastalarda ameliyatın veya ilaç tedavisinin yol açtığı hormon seviyesi azalmasının neden olduğu kemik erimesinde.•Yüksek kırık riski olan hastalarda glukokortikoidler ile uzun dönem tedavinin neden olduğu kemik kaybında.

Kemik erimesi için vermişti doktor.
O ampulleride bende içtim 3tane aylık içildi oda,hidroksi vitamin düşük çıkmıştı ampul verdi.

Her zaman iğneler daha etkili bende b12 iğnesi kullandim baya bi ameliyatımdan kaynakli düsükluk vardı

Sinovac oldum ama üç gündür tüm korona belirtilerini yaşıyorum ilk gün kol ağrısı ile başladı dün genzim doldu hafif boğaz ağrısı bunlar dün akşam geçti
Bugünde uyandığımdan beri ensemden tepeme bir ağrı girdi hala devam ediyor
Eğer koronaya yakalansaydim büyük ihtimalle zor atlatirdim diye tahmin ediyorum her ihtimale karşı aspirin kullanıyorum zaten pıhtılaşmam var ilk çocuktan sonra Dr günde bir coraspin kullan dedi
Korkuyorum bide başım ağrıyo pıhtı oluşumu olurmu diye aspirin kullanıyorum ama işte gelde bana sor

Eklemlerim ağrıyor zaten yogun kortizon kullanimina bağlı kemik erimesi de var, agrilarim genelde el bileklerimde yogun oluyor, omurgamda belli bölgelerde sizlamalar oluyor basta kemik erimesine baglamıştım ama zamanla romatizma ihtimali uzerinde daha cok durur oldum. Kemik agrilarim hep var 2004te kemik erimesi teşhisi kondugundan beri kademeli olarak artiyor. D vitamini takviyesini duzenli icmeye çalışıyorum ama son zamanlarda stres yukum fazla o da bedensel sorunlari arttiriyor maalesef.

annem günkurusu kayısı tüketirdi her gün düzenli. kortizonun bir çok yan etkisinden gerçekten koruduğunu düşünüyoruz çünkü bir çok farklı doktor doğrulamıştı bunu. özellikle karaciğer için çünkü kortizon karaciğer ve böbrekte sinsi sinsi hastalık yapıyor.

bence romatoid artiridi araştır mutlaka. candan övül diye bir doktor var, özel belki pahalı gelebilir ama bu konuda çok iyi bir doktordur. biz çok şifa bulduk zamanında. dilersen bir araştır. muayene ücreti ödesen de tahlilini devlette yaptırırsın, en azından işin uzmanı bir doktordan yorum almış olursun.
muayeneleri de çok titizdir, tek tek her eklemi kontrol eder falan. dene derim. belki covid açısından da hastaneden daha korunklı olabilir. - tabi istanbul da mısın bilmiyorum.

Yüksek kırık riski olan menopozsonrasıkadınlardaki ve erkeklerdeki osteoporozda.•Meme veya prostat kanserli hastalarda ameliyatın veya ilaç tedavisinin yol açtığı hormon seviyesi azalmasının neden olduğu kemik erimesinde.•Yüksek kırık riski olan hastalarda glukokortikoidler ile uzun dönem tedavinin neden olduğu kemik kaybında.

Kemik erimesi için vermişti doktor.
O ampulleride bende içtim 3tane aylık içildi oda,hidroksi vitamin düşük çıkmıştı ampul verdi.
Geçmiş olsun Hanımcım.Kemik erimesinde kadınlar riskli:KK74:

Sinovac oldum ama üç gündür tüm korona belirtilerini yaşıyorum ilk gün kol ağrısı ile başladı dün genzim doldu hafif boğaz ağrısı bunlar dün akşam geçti
Bugünde uyandığımdan beri ensemden tepeme bir ağrı girdi hala devam ediyor
Eğer koronaya yakalansaydim büyük ihtimalle zor atlatirdim diye tahmin ediyorum her ihtimale karşı aspirin kullanıyorum zaten pıhtılaşmam var ilk çocuktan sonra Dr günde bir coraspin kullan dedi
Korkuyorum bide başım ağrıyo pıhtı oluşumu olurmu diye aspirin kullanıyorum ama işte gelde bana sor
2. dozu olduğumda benimde genzimde vardı zaten.Fısfıs türü bü üiaç biraz rahatlattı.Şimdi daha iyi:)10 gün oldu ben 2.yi olalı

Benimde sırtımda var.Bir kere aldırdım,biraz daha küçüğü yeniden çıktı
Geçen doktora gittik ameliyata gerek yok dedi,eşiminde içine sinmedi pazartesi başka doktora gideceğiz bizde.
Günlük yaşamımı bile etkiliyor,ekmek keserken bile ağrı giriyor.
Zaten aldırmak bile çözüm değilmiş gene çıkıyormuş bu kistler.
Çok geçmiş olsun elifcim sanadaç

Geçen doktora gittik ameliyata gerek yok dedi,eşiminde içine sinmedi pazartesi başka doktora gideceğiz bizde.
Günlük yaşamımı bile etkiliyor,ekmek keserken bile ağrı giriyor.
Zaten aldırmak bile çözüm değilmiş gene çıkıyormuş bu kistler.
Çok geçmiş olsun elifcim sanadaç
Evet bende bu 3.İlkini patlatıp boşaltmışdık.2. yi aldırdım.bu 3

Arkadaşlar az önce bir video izledim ümit aktaş
Aşı hakkında konuştu beyaz TV de alman aşısını zaten kesinlikle reddediyor sinovac içinde bir ada ülkesi halkını tamamen asilamis ve sonra vaka sayısı patlama yaşamış ölümler de öyle
Birde altına yorumlar yazılmış tabiki inanmıyorum bilimsel veriler hariç yok komşum aşı oldu iki gün sonra öldü yok annemin bacağı felç oldu dedem yatağa mahkum kaldı vs bunu neden yapıyorlar anlamıyorum etrafımda çoğu kişi aşı oldu onemli bir yan etki yaşamadı kimse
Ha bu adam bide dünyada yapılan aşı verilerini paylaştı Amerika %3 Almanya %4 falan diye ama ben bakıyorum Almanya nüfusunun çoğunu asilamis
Bu kişi bu verileri nerden aliyo yani kendi kafasına göremi yazıyor

Emziren anneler aşı olabiliyor mu? (Biontech)
Daha önce doktoruna soran veya emzirip aşı olan var mı?

Kardeşim emziriyor ve aşı oldu. Doktoru muhtemel yan etkiler hastalığın vereceği zarardan daha az, aşıyı öneririm ben demiş.
Herhangi bir yan etki yaşamadı. Sütü kesilebilir diye bir yorum okudum, öyle bir durum da olmadı. Sorunsuz atlattı çok şükür.

Arkadaşlar az önce bir video izledim ümit aktaş
Aşı hakkında konuştu beyaz TV de alman aşısını zaten kesinlikle reddediyor sinovac içinde bir ada ülkesi halkını tamamen asilamis ve sonra vaka sayısı patlama yaşamış ölümler de öyle
Birde altına yorumlar yazılmış tabiki inanmıyorum bilimsel veriler hariç yok komşum aşı oldu iki gün sonra öldü yok annemin bacağı felç oldu dedem yatağa mahkum kaldı vs bunu neden yapıyorlar anlamıyorum etrafımda çoğu kişi aşı oldu onemli bir yan etki yaşamadı kimse
Ha bu adam bide dünyada yapılan aşı verilerini paylaştı Amerika %3 Almanya %4 falan diye ama ben bakıyorum Almanya nüfusunun çoğunu asilamis
Bu kişi bu verileri nerden aliyo yani kendi kafasına göremi yazıyor
Ümit Aktaş kendi ürettiği (!) zencefilli ilaçları 400 TL den satıp insanları sömürmeye devam etsin..

Ben uzun zamandır propolis,zencefil,zerdeçal karşımı yiyorum.Evde yapıyorum.Eğer 400 falansa ben 300e vereyim size:63::-)
Ablam şifa olsun annem de bana hazırlatmış tanıdık aktara çok cazip bir fiyata üstelik.

Back
X