zerdecal satan doktor mu? kimmis o bilmiyorum :)
ama zerdecal satan doktor, meyve ve sebzeyi ilaclarla silen insanlardan daha bilimsel yaklasiyordur olaylara bence :)
Yasadigim sehirde daha yeni bir doktor vefat etti once asi karsitiymis miting bile yapmis o kdrda hastalik yokmus sonra dua istemis en son entube olmus ve vefat. Simdi hastahane tum calisanlarimiz asilidir diye reklam yapiyor, oyle bir reklam olduki kimse gitmek istemiyor bunun sonu yok mevzu maksimum fayda ve ekonomik etkileri azaltma yada hastahane yukunu hafifletme. Yoksa cogumuz kizamikta olduk ama beynimize yerlesmedu yada sucicegi izleri ile yasamiyoruz cocuk felcinden engelli kalmadik..
prof.dr serhat fındık
Eki Görüntüle 2918107SON DAKİKA: Sağlık Bakanlığı'ndan yeni karantina açıklaması!
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında karantina kurallarına ilişkin yeni açıklama yapıldı. İşte son dakika haberinin detayları...www.milliyet.com.tr
Ayrıca delta varyantı karantinası 14 güne düşürülmüş.
İşte bir grup var.Bu tür doktorlara inanıyorlar ve savunuyorlar.lütfen şunu da bir inceleyin ...
Keske tek kaygisinin bilim olduguna inansam. Yoksa banane 400 tlye satilan zerdecaldan onu pazarlayan doktordan?
Şaşırdım açıkçası başta. 2018 yılında konuşmuş. Aşıyla alakalı değil, adamın sözlerini Aşıya yormuşlar. Dediğim gibi belki de teknolojiden, telefondan bahsetti.Olabilme ihtimalini ben yazmadım, eski bakan ziya selcuk birebir söylüyor.
Belki de gündem olmak için, popüler olmak için aşı karşıtı olabilir mi acaba?lütfen şunu da bir inceleyin ...
comırnaty'nin 16 ila 17 yaş arasındaki bireylerde güvenliği ve etkinliği, bu yaş grubundaki ve yetişkinlerdeki güvenlik ve etkinlik verilerine dayanmaktadır [bkz. olumsuz reaksiyonlar (6) ve klinik çalışmalar (14.1)] .
comırnaty'nin 16 yaşından küçük kişilerde güvenliği ve etkinliği belirlenmemiştir.
comirnaty dediği sözde covid aşısı.
16 yaşından küçüklerde yeni denenmeye başladı ve bu ülkelerden biri de görüldüğü üzere Türkiye.
Birileri bu halka koyun diyordu ya siyasi sebeplerden ötürü, meğer doğru ama eksik bir benzetmeymiş.
Gönüllü kobaylıkta 1. sıradayız. Harika.
İşte maksat sen ben değil ki adamlar halk olarak düşünüyor bunu zaten defalarca söylediler yeni dünya düzeni diye, maddeleri bile belli ama herkes komplocu diyor.
ee gecenlerde asi olmadi o yüzden vefat etti diye haber yapmislar biri hakkinda. adam facebook da ölmedim yasiyorum diye cevap verdi :)
böyle örneklerden gideceksek birtane siz yazarsiniz birtane de ben.. örnekler her iki taraf da var.
#aşımağdurları yazin mesela twittera.. orda da asidan sonra vefat edenler veya bircok yanetki bildiren insanlar var.
o yüzden diyorum ya körü körüne bir tarafa tutunmak sacmalik.
saydiginiz asilar da cok eski asilar. mrna asisi yeni bir asi.
acil durum onayi var. ve en son acil durum onayini uzattilar.
yani bu asiyi olanlar deney olduklarinin farkindadir umarim
ee gecenlerde asi olmadi o yüzden vefat etti diye haber yapmislar biri hakkinda. adam facebook da ölmedim yasiyorum diye cevap verdi :)
böyle örneklerden gideceksek birtane siz yazarsiniz birtane de ben.. örnekler her iki taraf da var.
#aşımağdurları yazin mesela twittera.. orda da asidan sonra vefat edenler veya bircok yanetki bildiren insanlar var.
o yüzden diyorum ya körü körüne bir tarafa tutunmak sacmalik.
saydiginiz asilar da cok eski asilar. mrna asisi yeni bir asi.
acil durum onayi var. ve en son acil durum onayini uzattilar.
yani bu asiyi olanlar deney olduklarinin farkindadir umarim
Aşılı yada aşısız yapılan testlerde hangi varyantı taşıdığın bile çıkıyor . çevremde karı koca ve biri aşılı, biri aşısız olan bir çift farklı mutasyonlardan kovid olmuşlardı.aşı olanların bulaştırma oranı %80 daha az olduğu için aynı sıklıkta test alınması konusunda net bir fikrim yok.
ki aşılı da antikor da var sonuçta. çıkan sonuç antikordan mı yoksa hastalık mı anlamak için ayrı bir testte yapılması gerekmeyecek mi ?
Pardon da bunlar hasta gören insanlar YouTube da dolu izleyebilirsiniz, hatta prof.dr serhat fındık hoca yi dinlemenizi tavsiye ederim. Elinde bir sürü veri var. Korona tedavisi yapan bir hekim kendisi.
Aşılı yada aşısız yapılan testlerde hangi varyantı taşıdığın bile çıkıyor . çevremde karı koca ve biri aşılı, biri aşısız olan bir çift farklı mutasyonlardan kovid olmuşlardı.
aşısızlar %80 kovid olmasa neden vakalar bu kadar artsın ki?? Düşmesi gerekmez mi??
Yoğun bakıma yatmıyorlar deseniz, amaç bu ise olabilir derim, ama taşıyıcılık kısmı hiç dediğiniz gibi değil.
size göre aşı olduysa covid olması neredeyse mümkün değil ya da kesin testi yanlış çıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?