Inş canım benim, allah razı olsungüzel haberlerinizi bekliyoruz..
Aşı olun maymuna dönüyormuşuz ya rica etsem beni aslan yapsalar?
Birde aşının içinde ki chip ile bizi kontrol edecekmiş ya Bill Gates, keşke önce karısına yapsaydı aşıyı; Kadın kapıyı vurdu çıktı ya la... Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer.
arkadaslar siz böyle insanlara ailem asidan sonra bile hasta oldu deseniz. konu komsu konusmasi olarak görürler. yine asi olmaya devam olun derler. istatiklere girmediniz ya. girseniz bile siz binde bir nadir bir vakasiniz onlar icin. asla üzülmüyorlar dahi. asidan insanlar ölüyor deseniz oluyor öyle zaten ölecekti diyorlar. benciller.
asi olmayin!
ortaya bilgiler ve siteler sunuyorsun ardindan dalga gecerek bir yorum atiliyor sirf önceki yorumun inandiriciligini kaybetsin diye.
ailem yakinlarim hasta diyorsun ardindan tekrar bir yorum geliyor benimde ailem asisiz hasta oldu diye. senin yorumunu cürütme amacli.
Esiniz 1.5 yildir covid yogun bakimda calisiyor olsaydi hic bir sekilde iyi kotu paylasiminiz olmasaydi izin ztn yok bu yorumlari okusaydiniz ne hissederdiniz?
Aa pardon pandemi yoktu ztn
esila hanim sizi anliyorum merak etmeyin. hepimizi dünyaca etkiledi bu durum sonucta.Esiniz 1.5 yildir covid yogun bakimda calisiyor olsaydi hic bir sekilde iyi kotu paylasiminiz olmasaydi izin ztn yok bu yorumlari okusaydiniz ne hissederdiniz?
Aa pardon pandemi yoktu ztn
Aşı karşıtı değilim. Hatta bilimin sonuna kadar yanında ve arkasındayım. Gurur duyuyorum yeni gelişmelerle her anlamda. Sorun BU SALGININ YÖNETİLEMEMESİ. Aşı tereddütlüsü olarak adlediyorum kendimi. Çünkü bu çok insani bir korku. Aşı ve maske karşıtları da bence global bir çete, insanları korkutarak bundan beslenip rant sağlıyorlar. Aşısızım, ve benim gibi düşünen binlerce insan olduğunu biliyorum-tek istediğimiz devletimizin ve sağlık bakanlığımızın ısrarla aşı olun demesinin yanında 'biz bu aşıların ve oluşturacağı yanetkilerin arkasındayız ve bu yan etkiler geçici-kalıcı bir zarar öngörmüyoruz' demesi... Belki aşı ilde ilgili yaptıkları araştırmaları çok net ve samimice bizimle paylaşmaları, aşının etki yüzdesi şu, aşısızların yaşayabileceklerinin yüzdesi şu vs... diye. Kısacası devletimin ve sağlık bakanımın o güven verici elini sırtımda hissedemediğim için aşı olmadım, güvenemiyorum çünkü. Güvenmeyi çok isterdim oysaki. Bu salgından dolayı pisi pisine ölmekte istemiyorum. Allahım kalbi güzel insanların yolunu da açsın, şu aşı konusunda da bir netlik sağlansın...
Haklısınız, haklıyız...ben de şahsen kararımı sağlık bakanı üzerinden değil kendi bilgim ve araştırmalarım dahilinde verdim.
geçen sene vakaları az sanmamızın nedeni de kendisinin - daha doğrusu ona böyle yap diyenin- özellikle az sayı vermesiydi. ne zaman dünya çapında uyarı yapıldı bir anda sayıları arttırdılar.
ben vatandaş olarak tek başıma araştırdım, güvendiğim isimleri takip ettim, kararımı verdim.
fakat herkes bunu yapmak zorunda mı ? hayır değil.
hadi benim mesleğim, ailem, vs vs dolayısı ile bir sürü bilgiye daha rahat ulaşma ve gözlem yapma şansım oldu. bu şansı olmayan kişiler ne yapacak ? tabi ki sağlık bakanını takip edecek.
bunu sadece türkiye için değil tüm dünya için söylüyorum.
aşı olmak istesin yada istemesin, kararı ne olursa olsun, insanlar bu sonuca sağlık bakanı ve onun kurmaylarının açıklamaları ile karar vermeli.
daha fazlasını yazarım da siyasete girmek yasak bu konuda.
Belki de sadece kusma olsugu icin cok ciddiye almadi bilemiyorum ama ikinci doz daha cok dokundu.benimde diyabetim var fakat çok kontrollü tutuyorum ben.
ben de hiçbir olumsuz etkisi olmadı o anlamda.
keşke gitseymiş. hala küçük çocuğu var ama durumu daha kötü
olan olmuş. umarım tez zamanda iyileşirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?