Bend 12 aylik bebeyle pozitifdim onlar bu haldeyken oyle iyi ankiyorum ki ama yapabikiyorken en azindan okdojenlerine bakip gerekirse 112yi aramalarini siddetle tavsiye ediyorum tekrar. Cok gecmis olsunStrese girdim zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bend 12 aylik bebeyle pozitifdim onlar bu haldeyken oyle iyi ankiyorum ki ama yapabikiyorken en azindan okdojenlerine bakip gerekirse 112yi aramalarini siddetle tavsiye ediyorum tekrar. Cok gecmis olsunStrese girdim zaten![]()
Bebeklerimiz aynı dönem doğumlular çok zor . Şuan düşünüyorum ki allah korusun hastalansak ne olur oğluma nasıl bakarım diyeBend 12 aylik bebeyle pozitifdim onlar bu haldeyken oyle iyi ankiyorum ki ama yapabikiyorken en azindan okdojenlerine bakip gerekirse 112yi aramalarini siddetle tavsiye ediyorum tekrar. Cok gecmis olsun
Havada uzun süre asılı kalmıyor, eşyaları da sabunla sileceği için bir sorun olmaz. Mesela kapı kolları, elektrik düğmeleri, musluklar bir kova suya 1-2 ölçek yüzey temizleyici ile karıştırıp silinebilir. Virüs en basit sabunla bile ölüyor, her yeri çamaşır suyu ile silmeye gerek yok. Nevresimleri yüksek derecede yıkarsınız, ki deterjanla düşük derece bile yeterli.Arkadaslar abim korona olmustu cok sukur atlatti suan annemlerin eve gecti hasta iken kullandigi daireyi annem temizlemk istiyor bende annen biraz daha bekle dedim acaba kullanilmayan esyaralarda o evde virus kac gun canli kalir nezamn temizlik yapilmali cok kaygili biri oldum bu korana surecinde
Cok tesekkur ederimHavada uzun süre asılı kalmıyor, eşyaları da sabunla sileceği için bir sorun olmaz. Mesela kapı kolları, elektrik düğmeleri, musluklar bir kova suya 1-2 ölçek yüzey temizleyici ile karıştırıp silinebilir. Virüs en basit sabunla bile ölüyor, her yeri çamaşır suyu ile silmeye gerek yok. Nevresimleri yüksek derecede yıkarsınız, ki deterjanla düşük derece bile yeterli.
Allah aşkına gerilmeyin açın interneti çocuklara maskenin zararları anlatılıyor gelişim geriliği dikkat eksikliği ve bir sürü soruna yol açıyor çocuklarda maskeBebeklerimiz aynı dönem doğumlular çok zor . Şuan düşünüyorum ki allah korusun hastalansak ne olur oğluma nasıl bakarım diye10 gündür hiç çıkmamıştık bugün 5 dk apartmanın kapısına çıktık çocuk hava alsın diye . Bir arkadaşımla bunu konuşurken çocuğa maske takmıyorsun hiç çıkartma dedi
şaka gibi ya 4 aylıktılar o zamandan beri evdeyiz zaten hiç mi hava almasın .0-2 yaş arasına maske zaten takılmıyor çok gerildim bugün
Ya zaten 16 aylık çocuğa nasıl maske takılsın ben anlamıyorumAllah aşkına gerilmeyin açın interneti çocuklara maskenin zararları anlatılıyor gelişim geriliği dikkat eksikliği ve bir sürü soruna yol açıyor çocuklarda maske
ben ilk 3 ay çift katlı kendi diktiğim maskeyi takmadan dışarı çıkarmadım çocukları ellerini dezenfekte etmeden tek bir yere dokunmadılar ve her haftamız hastanede geçti devamlı CRP yükseldi ateşten kavruldular çocukların o mikroba da ihtiyaçları var komşularım hep Suriyeli çocuklar ayak çıplak başı kabak yerlerde yuvarlanıyor tek biri bile hastalanmadı biz üzerlerine çok tütriyoruz bazı şeyleri çok abartıyoruz bu hafta karantinadaydık biz ne oda ayırdım ne sofra ayırdım iki evladım var güldük eğlendik oynadık hiç birşey olmadı Allah'ıma çok şükür test yapmaya gerek bile duymadılar babaları pozitifti bu arada bende test yaptırmadım
Koronadan korudu mu pekiEvet anneannem 10 senedir o ilacı içiyor . Sanırım ağrıları azaltması için verilmiş
Kadın zaten 24 saat evde korona olmasına imkan yok. Ayrıca da o ilacı koronadan korusun diye veriliyor eklem kas ağrılarını azaltmak için veriliyorKoronadan korudu mu peki
Yok biri demişti korusun diye alan da varmış hatta amerika da bu şekilde çok yapan olmuş sadece merak ettiğim için sordumKadın zaten 24 saat evde korona olmasına imkan yok. Ayrıca da o ilacı koronadan korusun diye veriliyor eklem kas ağrılarını azaltmak için veriliyor
Benim halam olmuştu hastanede yatti eve gelmeden kimi aradi bilmiyorum ama evi dezenfekte ettiler. Ama yapmasada olurdu sonucta 3 hafta hastanede yatti virus nasil yaşasın canli olmazken ama içine sinmedi.Arkadaslar abim korona olmustu cok sukur atlatti suan annemlerin eve gecti hasta iken kullandigi daireyi annem temizlemk istiyor bende annen biraz daha bekle dedim acaba kullanilmayan esyaralarda o evde virus kac gun canli kalir nezamn temizlik yapilmali cok kaygili biri oldum bu korana surecinde
Bence öyle bir etkisi yok birde çok ağır bir ilaç zaten almak çok mantıksız benceYok biri demişti korusun diye alan da varmış hatta amerika da bu şekilde çok yapan olmuş sadece merak ettiğim için sordum
Ben aile.hekimligini ilaclayan firmaya ilaclatmistim annemlerin evini ama ic rahatkatsin diye kendi evimizi ilaclatmadim sadece camlari acip supirup sildim o kadar yani ic rahatlatma bence cuzi bi ucretti 150 tl gibi hastaneden donduklerinde bakin temizletip ilaclattim demek icin yaotim rahatkasinlar diye yaniArkadaslar abim korona olmustu cok sukur atlatti suan annemlerin eve gecti hasta iken kullandigi daireyi annem temizlemk istiyor bende annen biraz daha bekle dedim acaba kullanilmayan esyaralarda o evde virus kac gun canli kalir nezamn temizlik yapilmali cok kaygili biri oldum bu korana surecinde
Onlar cok dogru degil ama takip edin yinede evet yuzde 95in alti risk ama mesela yuruyup kosunca da 92 ye inebilir siz yinede 92 alti olursa diye temkinli olunArkadaşlar bu akıllı saatlerde saturasyon ölçümü var %olarak gösteriyor sizin söylediğiniz 95 demi % olarak eğer öyleyse benim arada 92 ye düştüğü oluyor
Ben 19 Nisan'da sinovac ilk dozumu oldum. O gün gece belim ve bacaklarımda ağrı oldu. Sabah uyandığımda geçmişti. Annenizinde o yüzden olabilirBenim annem de sali gunu ilk aşisini oldu bugun burnum akiyo, belim cok agridi dedi
Acaba oluyor mu aşilarda boyle belirtiler.
Aşi olan tanidiklarimizda pek bir sey olmadi aslinda
Şöyle doğru olduğunu anladım duşta iken 92 oldu çıktım pencereden nefes egzersizi yaptım 99 oldu 15 dakika sonra ikinciside marka yazmayım ama tuzlu bir saat özellikle spo ölçümü yapsın diye aldım inşallah doğru gosteriyordurOnlar cok dogru degil ama takip edin yinede evet yuzde 95in alti risk ama mesela yuruyup kosunca da 92 ye inebilir siz yinede 92 alti olursa diye temkinli olun
Evet sanirim aşıdan dı.Ben 19 Nisan'da sinovac ilk dozumu oldum. O gün gece belim ve bacaklarımda ağrı oldu. Sabah uyandığımda geçmişti. Annenizinde o yüzden olabilir
Siz hafif atlattiniz diye herkes oyle olacak degil bende ilacsiz atlattim ama ailemde baska kimse oyle atlatmadi o yuzden yanlis yonkendirme yapmayin bu tamamen bagisiklik ve virus yükü meselesiHerkese iyi akşamlar
Bugün bizim son karantina günümüz burayı takip ederken çok korkuyordum atlattık artık korkmuyorum zaten son 6 7 aydır maske de kullanmıyorum astım hastasıyım bana atak geçirtiyor maske
Geçen hafta eşimde koku kaybı ve sırt ağrısı olunca arkadaşlarından bazıları pozitif çıkmış karantinaya alınmış olunca test yaptırdı ve pozitif çıktı bende bir aydır felan nefes darlığı vardı zaten manyak kadının biri yüzünden astım atağı gelmişti bir ay önce onun darlığı devam ediyordu ...
Eşim pozitif çıkınca filyasyon ekibi favi getirdi birde hastane ilaç reçete etmiş ne yazdıysa almadık bile bende bir gün sonra koku kaybı oluştu teste gitmedim zaten evdeyiz hep diye
evde zeytin yaprağı ayva yaprağı kantaron otu vardı bol sıvı tüketin demiş doktor bunları ve sirkeli su limonlu su felan içtik ben daralma için kozalak macunu içtim ballı propolisli karşımlar içtik hep ve bugün hiç bir şikayetimiz kalmadı ne yatak ayırdık ne sofra ayırdık soran olmadı ama anlatmak istedim korkmayın korku bağışıklık sistemini çökertir ve bütün hastalıklara açık olur bedeniniz
Hayırlı geceler![]()