Türkiye'de kürtaj 'gizlice' yasaklandı ,

görüşünüze saygı duyuyorum KEYFİ KÜRTAJ da benim için bu kefede görüşlerimiz bu birbirimizi değiştiremeyiz tabiki size saygı duyuyorum...

Ben doğum kontrolü olsun, kaç çocuk yapılacapı olsun, evlilik dışı cinsel ilişki olsun devletin karışmaması taraftarıyım. Ama söz konusu bir canlı ise ben benim dediğim bedeni başka bir canlı ile paylaşıyorsam onun canına kıyma hakkı gene bende midir? Yani karındaki bebek ne zaman tam bir birey olarak düşünülür? Benim bu konuda kafam çok karışık da.

byull87,

Yorumunu şimdi okudum,yanlış anlamışım kusura bakma.

estağfirullah hepimizin birbirini yanlış anladığı noktalar var insanlık hali...yanlış sözler sarfettiysem hakkınızı helal edin.

Bakın işte bunun net bir cevabı yok maalesef, verilen tüm cevaplar tamamen duygusal ve dini açıdan bakılarak verilen cevaplar. Sonuç olarak örneğin ben şuan 1 aylık hamileyim ve henüz kalp atışı dahi yok, tıp bilimine göre bu bir Zigot, kalbi atmaya başladığın ise cenin oluyor. Tam bir birey olması üzgünüm ama artık annenin bedeninden ayrıldığı andır. Nefes alıp verdiği, ağız yoluyla beslendiği andır tam bir birey olması. Tabi bu işin bilimsel bakış açısı, duygusal olarak bakarsak "benim mercimeğin henüz kalbi atmıyor ama o benim biricik meleğim, hayatım herşeyim", dini açıdan bakarsak ise bazı kaynaklar ruhun 40 günlükken üflendiğini, bazı kaynaklar ise 120 gün sonra üflendiğini söylüyor.

Ama gerçek olan şu ki, benim bedenime bağlı olduğuna göre, vereceğim karar beni ilgilendirir. Günah ise ben çekerim. Anlatmak istediğim bu, ayrıca tekrar söylüyorum 10 haftalığa kadar olan kürtajdan bahsediyorum şuan.

pardonda hanfendi kim dedi size kınadıgımı hemen olayı çarpıtıyosunuz benim kınadıgım ettigim yok o zaman her kürtaj olan kınadıgı için kürtaj oluyooo büyük konuştum ettimde yok bende bilmedne hamile kaldımm napim aldırimmi yani allah layık görmüş vermişş erken olsada artı ben herşey kadınların suçu die bişi yazmadımm yazımda kürtajı bile devletin üstüne atmalarına benm kızgınlıgımm bende olsam önlemimi alaydmda kalmayaydımm yapacak bişi yok burda devletin sucu yokk ben hamile kaldımm vayyyy devlet suçlumu diyim bu kadarrr da düşman olmayın allah aşkına ya eskide hastanelerin önündeki kuyrukları çabuk unuttunz eskidenn ilaç bullunmuyordu şimdii bulunmayan ilaç yokkk halen inkar ediyosunuz

BDV'de dini ve siyasi konular açılması yasaktır.

Hadi bilmeden açılmış, sizler kadın olduğunuza emin misiniz? Ne kadar çirkin sözler söylemişsiniz, erkek söylemez sizin söylediklerinizi.

Konu yasak olduğundan kapatılacak ve konudaki yorumlar değerlendirilecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…