- 2 Şubat 2019
- 49
- 90
- 3
- 40
- Konu Sahibi fortunefavorsthebold
işletme gazetecilik uluslararası ilişkiler en çok işsiz gezen gruplardan birkaçı turizm heryerde iş bulunur aslında otellerde filan ?2 yıllık turizm ve otelcilik 4 senelik işletme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işletme gazetecilik uluslararası ilişkiler en çok işsiz gezen gruplardan birkaçı turizm heryerde iş bulunur aslında otellerde filan ?2 yıllık turizm ve otelcilik 4 senelik işletme.
26 yaşında nişanlı olduğum içinde işe alınmadım. Evlenecek çocuğu olacak diye. Kadınsan özelde tercih edilmiyosun.arkadaşlar ben işim gereği yurtdışında bulunuyorum sık sık .avrupada özgeçmişe yaş din ırk vs yazılmıyor işveren sorunca ayrımcılıga girer discrimination denir, ve işveren yaşını sorduğu için ceza alır.bizim ülkede hemen özgeçmişe yaş yazılıyor patronların ilk baktığı yaş.
hostes olmak istedi kuzenim 30 yaşında yaşlı ! diye almadılar. avrupadaki havayollarına bakın 60 yaşında hostes veya kasiyer var . devlette bile çalışamıyorsun 35 ten sonra bu ulkede .. benim bir avrupa ülkesinde oturumum var kendi ülkemde yapamam fakat o ülkede 33 yaşındayım ister polis olurum ister kamuda memur . 40 yaşındaysam da yine farketmez. bu yaş takıntısı nedir bizim ülkemizde ben anlamadım . anlayan varmı _? insanları neden defolu mal gibi görüyorlar 35 ten sonra? sizinde bu konuyla ilgili deneyimleriniz varmı ?
35yşından sonra malum göbek ve kalça oluşuyor adamlar fit kadın görme derdindeNe alakasi var yahu, kadinlar mi citkirildim? Evle ugras, cocugunla ugras, isyerinde gel tiri viri cek, sonra cik eve gel hayvanca yorgunken bir de yemekle bulasikla ugras, tekrar cocukla ugras, sonra kocan yatakta bir seyler beklesin, ondan sonra 6 saat uyu ertesi sabahin korunde sabah 6da kalk yola dus. Eve kadinlar gercekten cok gucsuz!, aciz! varliklar.
ah keşke biz de bilsek
deneyimim var, çok iyi üniden mezunum, 2 dil biliyorum, ama yine de iş bulamıyorumyaşım henüz 35 değil ama yine de bulunmuyor, bazen diyorum ne saçma ya? keşke bi fırsatını yakalasam da ben de burdan gitsem...
Gecenlerde air serbia ile uctuk , 60 yas civarinda bir hostes vardi , biz kocamla sasirdik ama onlar icin gayet normal
Bende o gun dusunmustum turkiyede neden yaş takintisi var diye , sanirim gencleri daha cok calistirabildikleri ve daha cok somurebildikleri icin
Ayni fikirdeyim , zaten emeklilik yasi kac olmus , e kadinlar nasil emekli olacaklar hicbi yerde calisamazlarsaBen Lufthansa'da hep goruyorum, bence dogrusu da bu. Obur turlu sadece genc, guzel kadinlari calistirmak bence kadin bedenini pazarlamak oluyor.
35ten önce de bulmak zor ki. Genel olarak is bulmak zor. Kadin olunca daha da zor.
Ben kamuda Kpssyle gelen kişiye bile söylenen amir biliyorum kadın diye.
iyide sadece türkiyede böyle bu. neden bizim insanlar böyle artniyetli mi desem artık ne desem? avrupalılar böyle düşünmüyor
ah ah almaz mıyım yaa ayıpsın :)Vay be sende bulamıyosan artık işimiz zor demektir,kaçarsan bizide yanına al kızım yav:)
ya bide verecekleri zaten 3 kuruş onda da bi ton eleme seçim yapıyorlar şeytan diyo al kafasına geçir birşeyi :)))) patronlardan bahsediyorum eheheh
sorma ya, son çıktığım yerde de iş yoktu resmen, mesaileri falan kaldırmışlardıi 2 ay boş boş ofiste oturduk, kriz var ama kimsenin haberi cidden yok... adamlar da işini biliyor, yeni mezuna veririm iki kuruş zaten çalışacak, ben kabul etmiycem biliyor, başıma da geldi yani... çok zor işimiz çookkCunku ulkede ciddi bir kriz ve issizlik var , o yuzden deneyimli , iyi egitimli yuksek maas hak edenleri ise almiyorlar
Canımsın seviyorum seni(ee dışarı çıkana kadar herşey:))ah ah almaz mıyım yaa ayıpsın :)
sormaaa
adamın teki bana gel 2000tl vercem sana dedi beni bi kahkaha aldı, ama bak asgari ücrete çalışmak isteyen var dedi, iyi madem varsa siz onlarla devam edin dedim
sorma ya, son çıktığım yerde de iş yoktu resmen, mesaileri falan kaldırmışlardıi 2 ay boş boş ofiste oturduk, kriz var ama kimsenin haberi cidden yok... adamlar da işini biliyor, yeni mezuna veririm iki kuruş zaten çalışacak, ben kabul etmiycem biliyor, başıma da geldi yani... çok zor işimiz çookk
Onu da yaparlar. Geçen internette bir yerde okudum kadınlar çalıştığı için işsizlik varmış. Kadınlar çalışmasa sadece erkekler çalışsa işsizlik olmazmış zaten kadınlar kazandığı parayi işe giderken giydiği ayakkabıya kıyafete veriyormuş.Bence kadinlari topraga gomelim hem toplum kurtulsun hem kadinlar yani ne diyeyim zaten hayat sartlari zor kadin olmak x100 zor.
arkadaşlar ben işim gereği yurtdışında bulunuyorum sık sık .avrupada özgeçmişe yaş din ırk vs yazılmıyor işveren sorunca ayrımcılıga girer discrimination denir, ve işveren yaşını sorduğu için ceza alır.bizim ülkede hemen özgeçmişe yaş yazılıyor patronların ilk baktığı yaş.
hostes olmak istedi kuzenim 30 yaşında yaşlı ! diye almadılar. avrupadaki havayollarına bakın 60 yaşında hostes veya kasiyer var . devlette bile çalışamıyorsun 35 ten sonra bu ulkede .. benim bir avrupa ülkesinde oturumum var kendi ülkemde yapamam fakat o ülkede 33 yaşındayım ister polis olurum ister kamuda memur . 40 yaşındaysam da yine farketmez. bu yaş takıntısı nedir bizim ülkemizde ben anlamadım . anlayan varmı _? insanları neden defolu mal gibi görüyorlar 35 ten sonra? sizinde bu konuyla ilgili deneyimleriniz varmı ?
Merak etmeyin sadece 35 diil 20 yaşındaki gençlerde işsiz kimse iş bulamıyor yani.arkadaşlar ben işim gereği yurtdışında bulunuyorum sık sık .avrupada özgeçmişe yaş din ırk vs yazılmıyor işveren sorunca ayrımcılıga girer discrimination denir, ve işveren yaşını sorduğu için ceza alır.bizim ülkede hemen özgeçmişe yaş yazılıyor patronların ilk baktığı yaş.
Haklısınız. Abd'deyim, kapasitesi yettiği sürece herkes her işe yeniden başlayabiliyor. Üniversitelerde orta yaş öğrenciler var, yeni mezunlar var.
Mcdonaldslar, hosteslikler 75 yaş üstü insan dolu. Bu yaşı abartmıyorum, gerçekten o yaş üstü. Tr'de 40 yaşına geldin mi herkesin teyzesi oluyorsun bir kere. Bırak yeni işe girmeyi, hayatta her şey için fazla yaşlısın. O yaştan sonra gezme, yeme, içme, evlenme, ancak evinde otur torun bak diyorlar. Türkiye'de böyle.