• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türkiyede satılan elbiseler!!!

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
şimdi bu dert mi demeyin nolur artık canıma yettii yani!!

yahu arkadaş sokakta herkes mini etek elbise giyiyorda ben mi görmüyorum.
bi elbise alcam mezuniyet için tüm sitelerde mini mini elbiseler midi boy o kadar az ki yok denecek kadar az.
kısa giymeyi pek sevmiyorum alışkın da değilim kırk yılın başı bi elbise almak istedim günlerdir arıyorum online alışveriş sitelerinin hepsindeki elbiseler skandal derecede kısa.

şimdi sevgiliyi kadınlar bana yardımcı olun noluuuur!!
bu şekilde elbise alabileceğim neresi var.
yaşadığım şehir küçük burda bulma şansım yok onu söyleyeyim zaten vaktimde yok 15 gün içinde almam lazım.
inanın yurtdışında o kadar güzel elbiseler buldum ki onların geliş süresi uzun ama iştee.. insan genelde yabancılar daha kısa giyiyo diye düşünüyor ama bi kaç gündür fikrim o kadar değişti ki anlatamam sanki 4 mevsim yaz yaşanan bi memleketteyiz yok arkadaş normal bi günde giyebileceğim bi elbise yok..

bildiğiniz butik tarzı yerler varsa online oralarda olurrr bi akıl verinn.

2. sayfada seçtiğim elbiseler varr hangisi güzel bi bakıverin canlarıııım :)

Son düzenleme:
Son çare olarak tuvalet alıp istediğin boyda kısalttırabilirsin.

Kısa abiyelerde dediğin gibi vur deyince öldürmüşler.

Son çare olarak tuvalet alıp istediğin boyda kısalttırabilirsin.

Kısa abiyelerde dediğin gibi vur deyince öldürmüşler.

ya mezuniyet derken ben kep atma töreninden bahsediyodum canım :17:

abiye giymiycem yani şık bişey olsun istiyorum ama bulamıyorum ya :50:

İnstagramde bir sürü butik var onlara da bakabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tarzını bilmiyorum ama ben genelde alışverişlerimi Mango'nun online sitesinden yapıyorum Bende bu elbiseden var diz hizasında birde kendi boyunuda düşün o resimdeki mankenler genelde 1.70 ve üzeri

İnstagramde bir sürü butik var onlara da bakabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya aradım bi kaç tanesine baktım ama cevap vermediler :37:
var mı önerebileceğin ?

Tarzını bilmiyorum ama ben genelde alışverişlerimi Mango'nun online sitesinden yapıyorum Bende bu elbiseden var diz hizasında birde kendi boyunuda düşün o resimdeki mankenler genelde 1.70 ve üzeri

aaa harikaymış aynen böyle bişey istiyorumm hemen bakcam çok teşekkürlerr :52:

Bence dikkat çeksin diye, o çok kısaları vitrine koyuyorlar.. Bende sokakta o kadar kısa giyen çok kişi görmüyorum. Giyene de zaten herkes dönüp baktığı için giyen de nadir yerlerde giyer, hani yerine göre giyer... mağazaların içine bir dalın vitrine takılmayın

Bence dikkat çeksin diye, o çok kısaları vitrine koyuyorlar.. Bende sokakta o kadar kısa giyen çok kişi görmüyorum. Giyene de zaten herkes dönüp baktığı için giyen de nadir yerlerde giyer, hani yerine göre giyer... mağazaların içine bir dalın vitrine takılmayın

aynen öyle vitrinlerde kısacık

Markafoniye bakabilirsin canım :34:

şimdi bu dert mi demeyin nolur artık canıma yettii yani!!

yahu arkadaş sokakta herkes mini etek elbise giyiyorda ben mi görmüyorum.
bi elbise alcam mezuniyet için tüm sitelerde mini mini elbiseler midi boy o kadar az ki yok denecek kadar az.
kısa giymeyi pek sevmiyorum alışkın da değilim kırk yılın başı bi elbise almak istedim günlerdir arıyorum online alışveriş sitelerinin hepsindeki elbiseler skandal derecede kısa.

şimdi sevgiliyi kadınlar bana yardımcı olun noluuuur!!
bu şekilde elbise alabileceğim neresi var.
yaşadığım şehir küçük burda bulma şansım yok onu söyleyeyim zaten vaktimde yok 15 gün içinde almam lazım.
inanın yurtdışında o kadar güzel elbiseler buldum ki onların geliş süresi uzun ama iştee.. insan genelde yabancılar daha kısa giyiyo diye düşünüyor ama bi kaç gündür fikrim o kadar değişti ki anlatamam sanki 4 mevsim yaz yaşanan bi memleketteyiz yok arkadaş normal bi günde giyebileceğim bi elbise yok..

bildiğiniz butik tarzı yerler varsa online oralarda olurrr bi akıl verinn.
mangolino sitesine bakın.. hem usturuplu hemde kaliteli ürünleri var..

hemeen bakıyorum önerdiğiniz yerlere seçtim bi kaç tane atcam birazdan sizede beraber seçelim bari :49:

$3.webp$1.webp$6.webp$7.webp$5.webp$22.webp

şimdiiik bunları seçtiim hadi bakalım fikir veriin daha fazla beklemeden alayım bendeee :9:

Back
X