- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
şimdi bu dert mi demeyin nolur artık canıma yettii yani!!
yahu arkadaş sokakta herkes mini etek elbise giyiyorda ben mi görmüyorum.
bi elbise alcam mezuniyet için tüm sitelerde mini mini elbiseler midi boy o kadar az ki yok denecek kadar az.
kısa giymeyi pek sevmiyorum alışkın da değilim kırk yılın başı bi elbise almak istedim günlerdir arıyorum online alışveriş sitelerinin hepsindeki elbiseler skandal derecede kısa.
şimdi sevgiliyi kadınlar bana yardımcı olun noluuuur!!
bu şekilde elbise alabileceğim neresi var.
yaşadığım şehir küçük burda bulma şansım yok onu söyleyeyim zaten vaktimde yok 15 gün içinde almam lazım.
inanın yurtdışında o kadar güzel elbiseler buldum ki onların geliş süresi uzun ama iştee.. insan genelde yabancılar daha kısa giyiyo diye düşünüyor ama bi kaç gündür fikrim o kadar değişti ki anlatamam sanki 4 mevsim yaz yaşanan bi memleketteyiz yok arkadaş normal bi günde giyebileceğim bi elbise yok..
bildiğiniz butik tarzı yerler varsa online oralarda olurrr bi akıl verinn.
2. sayfada seçtiğim elbiseler varr hangisi güzel bi bakıverin canlarıııım :)
yahu arkadaş sokakta herkes mini etek elbise giyiyorda ben mi görmüyorum.
bi elbise alcam mezuniyet için tüm sitelerde mini mini elbiseler midi boy o kadar az ki yok denecek kadar az.
kısa giymeyi pek sevmiyorum alışkın da değilim kırk yılın başı bi elbise almak istedim günlerdir arıyorum online alışveriş sitelerinin hepsindeki elbiseler skandal derecede kısa.
şimdi sevgiliyi kadınlar bana yardımcı olun noluuuur!!
bu şekilde elbise alabileceğim neresi var.
yaşadığım şehir küçük burda bulma şansım yok onu söyleyeyim zaten vaktimde yok 15 gün içinde almam lazım.
inanın yurtdışında o kadar güzel elbiseler buldum ki onların geliş süresi uzun ama iştee.. insan genelde yabancılar daha kısa giyiyo diye düşünüyor ama bi kaç gündür fikrim o kadar değişti ki anlatamam sanki 4 mevsim yaz yaşanan bi memleketteyiz yok arkadaş normal bi günde giyebileceğim bi elbise yok..
bildiğiniz butik tarzı yerler varsa online oralarda olurrr bi akıl verinn.
2. sayfada seçtiğim elbiseler varr hangisi güzel bi bakıverin canlarıııım :)
Son düzenleme: