Arkadaşlar merhaba. Ben azeri türk'ü olan biri ile nişanlıyım. Şimdiden çevrem gözümü korkutmaya çalışıyor. Evlendiğimde Baküye gideceğim. Yok oraya nasıl dayanacaksın nasıl yapacaksın kaynana derdi falan filan. Halbu ki kaynanam melek gibi bir kadın. Hoş şunu da bilyorum ki ben türkiye içinde biriyle evlensem yine de bakü de ki durumum gibi gelip gideceğim. Bayramdan bayrama tatilden tatile falan. Diyeceğim o ki yabancı devlette gelin olmanın zorlukları nelerdir acaba bu durumda olanlar var mı??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok teşekkür ederim :) gidicem inşallah :) korkutuyorlar gözümü yaa..
Canim mrb ben azeriyim esim turk hic cekinme korkma baku cok guzel bi sehir insanlar modern herkes okumus gormus bilgili hic cekinme mutluluklar diliyorum sana gelinimiz oluyorsun sonucda)))ne istersen sora bilirsin bana baku Azerbaycan hakkinda.istanbulda yasamak cok daha zor baku cok medeni daha sakin ve cok daha kibar bir sehir
Benim görümcede çok şeker :) her allahım günü fırsat buldukca skype da ailesi ile görüşüyoruz :) etsiz yemekleri yok ona emin ol
Kız düğünü erkek düğünü adetlerde anlaşmazlık yaşadık ama doğru olan bence azerbaycanın ki :) ya bana mesaj atsana seninle özel konuşalım ikimizinde kısmeti orada çok istedim ssninle tanışmayı :) bizimki zaten ister istemez kız düğünğ erkek düğünü olacakmecbur oradan buraya çok kişi gelemez buradan oraya. Bide evi oğlan alıyo kız döşüyo falan. Biraz zor olacak benim için ama değer :) amin canım inşallahh <3
Arkadaşlar merhaba. Ben azeri türk'ü olan biri ile nişanlıyım. Şimdiden çevrem gözümü korkutmaya çalışıyor. Evlendiğimde Baküye gideceğim. Yok oraya nasıl dayanacaksın nasıl yapacaksın kaynana derdi falan filan. Halbu ki kaynanam melek gibi bir kadın. Hoş şunu da bilyorum ki ben türkiye içinde biriyle evlensem yine de bakü de ki durumum gibi gelip gideceğim. Bayramdan bayrama tatilden tatile falan. Diyeceğim o ki yabancı devlette gelin olmanın zorlukları nelerdir acaba bu durumda olanlar var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?