Ya böyle saçma şeyleri takip etmezsiniz.
Amerika da annesinin kafasını kesen, ev hayvanını mikro dalgada pişiren, öz evlatlarını yataklara bağlayıp yemek vermeyen haberleri aklıma ilk gelenler....cinsel suçları yazmaya yüreğim dayanmaz.
Siz insanlığın, vicdanın ağır bastığı, böyler olayların olmadığı nereye gitmek istiyorsunuz acaba?
Simdi gittin gittin valla coluk cocuk olunca zor.. onlari daha cok dusunuosun cunku..
Suriyeliler en azindan savas başladıktan sonra kacti sen onlar kadar olamayip simdiden mi kaciyorsun haid bakalim yolun acik olsun.Merhaba kızlar . Benim sorunum biraz daha değişik .
Ben artık bu ülkede yapamayacağımı , beni boğduğunu farkettim . İçinde yaşanan olaylar , olumsuzluklar , kötüye gitmeye başlayan durumlar beni geleceğim hakkında korkutuyor .
Ülkemi seviyordum . Gerçekten çok seviyordum . Ama artık kendimi daha çok sevip ruhum için buradan gitme planları yapıyorum.
Güzel bir bölümde okuyorum . Geleceği olan bir bölüm iyi bir miktarda kazanıcam mezun olunca büyük ihtimalle .
Sorum şu ; ailemi , sevdiklerimi , anılarımı herşeyi bırakıp gitmek nasıl bir duygu olurdu ? Gözümü karartıp geleceğim için yapmalı mıyım bunu ? Eğitimim için mesleğim için en önemlisi kendim için ...
Okuyan herkesten bir yorum istiyorum lütfen danışacak kimsem yok . Kimseye açmak istemiyorum bu düşüncemi henüz.
Çok bunaldım .
Evet sizi de burada sıkıntıyla geçim derdiyle saygısız insanlarla bırakıp kaçacağız çünkü hayata 10 kez geliyorsunuz ne olacakSuriyeliler en azindan savas başladıktan sonra kacti sen onlar kadar olamayip simdiden mi kaciyorsun haid bakalim yolun acik olsun.
Dilden ziyade guvenli bir ortam vs daha tedrgin oluosun. Ama her yer riskli ayni derecede olmasada...Birazda gelecekteki - Allah nasip ederse - çocuklarım için düşünüyorum bunu . Dil , eğitim vs açısından .
Suriyeliler en azindan savas başladıktan sonra kacti sen onlar kadar olamayip simdiden mi kaciyorsun haid bakalim yolun acik olsun.
Tabii gidin, nereye istiyorsanız orada yaşamı deneyimleyin. Her yerin artısı eksisi olacaktır. Kendineze göre tartarsınız. Amerika'da yaşayıp çok mutlu olanda var. Sadece insanlık/ insaniyet adına beklentilerinizi çok yüksek tutmayın.Bilmiyorum . Sıkıldım . Basit bir şımarıklık değil inanın benimki . Bir insan okuduğu bölüme güvenirken aynı zamanda acaba işsiz kalıcak mıyım korkusu nasıl taşır ? Bu korkuyu taşırken nasıl mesleğinde iştahla güzel işler yapabilir ? Hayatımız çelişki hep bir korku içinde . İnsana değer olduğunu düşünmüyorum artık bu ülkede .
Bilmiyorum kac kere yurt disina ciktiniz ama oralarda filmlerdeki gibi mukemmel yerler degil gidince gorursunuz :)Evet sizi de burada sıkıntıyla geçim derdiyle saygısız insanlarla bırakıp kaçacağız çünkü hayata 10 kez geliyorsunuz ne olacak
Kaldı ki o çok özendiğimiz (!)suriyeliler dahi buradaki imaknlara burun kıcırıp almayaya ingiltereye kaçma yolları arıyor . Ne çabuk unuttunuz ebeveynlerinin idealleri uğruna (!) yitip giden Aylan bebekleri ...Suriyeliler en azindan savas başladıktan sonra kacti sen onlar kadar olamayip simdiden mi kaciyorsun haid bakalim yolun acik olsun.
Beyin gocunun Turkiye icin iyi oldugunu dusunuyorsaniz diyecek birsey yokHahah valla şu halimle güldüm :) Beyin göçü diye bir olaydan haberiniz vardır umarım . Eğer istediğiniz bilimsel mesleki beceri seviyeye bulunduğunuz ortamda erişemiyorsanız bu seviyeye erişmiş ülkelere göç edersiniz . Üzgünüm yani böyle gelmiş böyle geçer mantığında yaşayamam bu hayatı . Kör idealler uğruna .
Ekonomi hariç diğer olaylar için düşünüyorsanız yurtdışı sizi dumura uğratır gibi. Her ülkede bu tür şeyler var çünkü.Daha bu sabah kayınvalidesiyle ilişki yaşayan damat haberini gördüm . Dün sabah güne yavru kediyi paramparça eden kayınpeder haberiyle uyandım .
Ekonomi batık durumda herşeyi 4 5 kat pahalıya alıyoruz kimsenin gıkı çıkmıyor . Daha bir sürü şey ...
Ay yerim seni :) Batı bizi kıskanıyor :)Bilmiyorum kac kere yurt disina ciktiniz ama oralarda filmlerdeki gibi mukemmel yerler degil gidince gorursunuz :)
Hahahaha bunu duyacagimi hic dusunmemistim asiri solcu ve ateist bir birey olarakAy yerim seni :) Batı bizi kıskanıyor :)
Beyin gocunun Turkiye icin iyi oldugunu dusunuyorsaniz diyecek birsey yok
Çok daha iyiyim hamd olsun. Gün gün aşılan bir durum, inşallah bunu da tamamen atlatacağım.Yeri değil ama, aklıma geldi görünce. Sağlık sorunlarınız vardı, daha iyisiniz inşallah?
Umarım her şey güzel olur senin için
Bilmiyorum kac kere yurt disina ciktiniz ama oralarda filmlerdeki gibi mukemmel yerler degil gidince gorursunuz :)
Heh bak aslinda aynı kafadaymisiz bende diyorum ki sen gidersen o giderse ben gidersem nasil duzelecek bu durumYemin ederim ülkeme üzülüyırum kardeşim . Elindeki nice elmasları kaybetti . Bir sürü pırlanta gibi insan harcandı gitti . Sadece biraz daha refah yükselse buradaki insaniyetin hiçbir ülkede olmadığının farkındayım . Kim gitmek ister ilk adımlarını bastığı toprağı terk edip gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?