İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Türkiye'den victoria's secret satın alabileceğimiz bir site var mı?

cottonlady

in love since 2007
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
122
1
96
İzmir
çok seviyorum, hatta hayranıyım ama sipariş verebilecek bir site var mı güvenilir merak ediyorum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazar mısınız? boshayallersmile

walla sizin için araştırdım kızlar ama türkiyede satılan bir mağaza henüz yok. park bravo getirecekmiş ama ondan da ses yok :sm_confused:

netten sipariş verebileceğiniz bir site var, güvenilir mi bilemem tabi ama eğer sorun olmazsa sitenin ismini verebilirim.

hizlial.com da satılmıyor victoria secret...( ya kendi sitesinden sipariş verelim ama kargo ücreti falan bir sürü soru işaretii???

hizlial.com da satılmıyor victoria secret...( ya kendi sitesinden sipariş verelim ama kargo ücreti falan bir sürü soru işaretii???

victoria secret olması şart mı cnm bak ben miorre satmaya başladım ürünleri de çok güsel kendime bile alacağım bir kaç tane bence bir göz atmalısın pierre cardin sitesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…