Sabah 8 gibi ilk işim esimle annemi arayıp bayramını kutlamak oldu.
Esimin ailesi ile aram iyi.Eşinin ailesiyle aran nasıl canım ?
Ne alakası var ya günde birkac kez konusmak ile. Bu benim evlilikten sonra ilk bayramım ve belki burada beni üzüyorlar bunu bi sorması gerekmez mi bir annenin. Hayret biseysiniz yaSabah annenle konuşmuşsun zaten niye tekrar arasın ki anlamadım?
Benim annem de köyde sabah aradık konuştuk bitti. Beni sürekli aramasını beklemem.
Günde bir kaç kere annesiyle telefonda konuşanları anlamıyorum ben açıkcası.
Meşguldür geleni gideni vardır zaten.
Ne alakası var ya günde birkac kez konusmak ile. Bu benim evlilikten sonra ilk bayramım ve belki burada beni üzüyorlar bunu bi sorması gerekmez mi bir annenin. Hayret biseysiniz ya
Yanlış hatırlıyorsun canim. Ben kacarak evlenmedimSen kaçarak evlendin dogru mu hatırlıyorum?
Ben ne zaman günde 3-5 kere annemle konustugumu soyledim ki aksine ben annemle normal günlerde 2-3 güne bir konusurum bu gün özel bir gün bayram adı üstünde. Ben hüzünlendim sizdeki sacma tavra bak.Hayret edilecek kişiler senin gibiler. Yanımda çalışan bir kız var aynı bu şekilde sabah akşam gördüğü annesiyle günde 5 kere konuşuyor. Ne konuşulur ne anlatılır bilmiyorum valla.
Burada annelerine aşırı düşkün erkekler hakkında ne düşünüyorsam kadınlar hakkında da fikrim aynı. Bir de hamile olsan nasıl bir psikolojiye gireceksin acaba?
Anne diye bizi sürekli arayıp merak etmek zorunda değiller.
Teşekkür ederim. Teselliye ihtiyacım vardı. Bazı saçma insanlar gelip moralimi bozmasalardı iyiydi...Biraz boş takılmışsın ya. Sabah zaten konuşmuşsun geleni vardır gideni vardır size gelen giden vardır ne diye bida arasın ki. Kv lere ara demen de çok saçma kaç yaşında insanlar sana soracak değil ya ararlarsa arasınlar boşver. Bence sen ayrı ilk bayram diye fazla hassassın ondan böyle olmuş boşa Bayram'ı kendine eziyet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?