Türkiyenin öbür ucundayım annem bir kez aramadı

Sabah 8 gibi ilk işim esimle annemi arayıp bayramını kutlamak oldu.

Sabah annenle konuşmuşsun zaten niye tekrar arasın ki anlamadım?
Benim annem de köyde sabah aradık konuştuk bitti. Beni sürekli aramasını beklemem.
Günde bir kaç kere annesiyle telefonda konuşanları anlamıyorum ben açıkcası.
Meşguldür geleni gideni vardır zaten.

Ne alakası var ya günde birkac kez konusmak ile. Bu benim evlilikten sonra ilk bayramım ve belki burada beni üzüyorlar bunu bi sorması gerekmez mi bir annenin. Hayret biseysiniz ya

Annenizle göbek baginizi koparmalisiniz artık. Bir gün içinde iki kez aramissiniz zaten, kadına araması için fırsat vermemissiniz ki.

Evlendiniz siz, eşinizle eşinizin ailesiyle bayram geçiriyorsunuz. Anneniz sizi neden merak etsin, neden endiselensin? Sanki başınıza çok kötü bişey gelmiş de atamamış sormamış gibi davranmayın.

Ne alakası var ya günde birkac kez konusmak ile. Bu benim evlilikten sonra ilk bayramım ve belki burada beni üzüyorlar bunu bi sorması gerekmez mi bir annenin. Hayret biseysiniz ya

Hayret edilecek kişiler senin gibiler. Yanımda çalışan bir kız var aynı bu şekilde sabah akşam gördüğü annesiyle günde 5 kere konuşuyor. Ne konuşulur ne anlatılır bilmiyorum valla.

Burada annelerine aşırı düşkün erkekler hakkında ne düşünüyorsam kadınlar hakkında da fikrim aynı. Bir de hamile olsan nasıl bir psikolojiye gireceksin acaba?
Anne diye bizi sürekli arayıp merak etmek zorunda değiller.

Eminim annen seni zırt pırt arayip kV kp in yanında kontrol altında tutulduğunu hissini vermek istememistir sabah konuştun bitti istersen ertesi gün tekrar ararsın ama bi gün içinde sen eşinin ailesi ile birlikteyken sürekli konuşmakta saçma olur , ha sen anneni özlüyosun anlıyorum keşke oda senin yanında olsaydı ama sen artık evlisin

fazla beklenti her zaman düş kırıklığı getiriyor
boşvermeye çalış bence

Teyzeniz oradaymis meşgul belli ki. Belki bayram dönüşü konusacaksiniz esinizin ailesiyle ilgili konuları. Aradan bir gün bile geçmeden konu acmissiniz. Sanırım fazla duygusalsiniz ya da annenizle alakali başka bir şeye canınız sıkkın.

Biraz boş takılmışsın ya. Sabah zaten konuşmuşsun geleni vardır gideni vardır size gelen giden vardır ne diye bida arasın ki. Kv lere ara demen de çok saçma kaç yaşında insanlar sana soracak değil ya ararlarsa arasınlar boşver. Bence sen ayrı ilk bayram diye fazla hassassın ondan böyle olmuş boşa Bayram'ı kendine eziyet etme

Zaten ogrenmis nasil oldugunuzu. Biraz abartmiyor musunuz? Ayrica kaynana ve kayinpedere annemi ara demek nedir. Bana kocam demez onu bunu ara diye. Siz ne alaka?

Sizi bu durumda sürekli aramaz zaten. Eşinizin ailesi yanlış anlayabilir diye... Ayrıca ben kendi anneme demem, kayınvalidemi ara diye. Kayınvalidenize annemi arayın demeniz biraz yanlış olmuş bence...

Ben ne zaman günde 3-5 kere annemle konustugumu soyledim ki aksine ben annemle normal günlerde 2-3 güne bir konusurum bu gün özel bir gün bayram adı üstünde. Ben hüzünlendim sizdeki sacma tavra bak.

Teşekkür ederim. Teselliye ihtiyacım vardı. Bazı saçma insanlar gelip moralimi bozmasalardı iyiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…