Turkiye'ye geri donus

Yeliz2013

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
1
0
6
İzmir
Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim Adana'da dogdum 12 yasinda Londraya geldim ailemle. Benim icin hayatimin donum noktasiydi bu goc. Olumlu yanlari vardi tabi ama beni cok yordu bu buyuk degisim. Arkadaslarimi akrabalarimi komsularimizi birakip dilini kulturunu bilmedigim yabanci bir ulkeye alismak kolay olmadi. . Zoruma giden birsey oldugunda kendimi ifade edemiyordum icime atiyordum..Sonra psikolojik sorunlarim basladi. Simdi dusunuyorum acaba Turkiye'de olsaydim boyle olurmuydu? Hayalimde Izmir de yada Antalyada yasamak var. Beni Londrada tutan tek sey ailem..Ama simdi Turkiye'ye tek basima gidemem..Benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz kizlar?

Son düzenleme:
geçmiş olsun öncelıkle ama bence biraz abartıyorsun ,tamam çokkkk zorlu bir hayatın olmuş macera dolu ,ama baban düzelmiş sonuçta ,orayı sevmye çalış hatta sevmişsin zamanında ,gene yapabilirsinki,bence istemek başarmanın yarısıdır ,sen yeterince istersen okursun ,ordaki şartlar burdakilerden iyidir eminim ,otur oturdugun yerde :))

ben olsam orda kalır diplomamı alırdım sonrada istedigim ülkeye gider hayatımı kurardım

Oncelikle yasadiklarin cok ilgimc degisik yeni bir ulke.herkesin hayranlikla baktigi ingilterenin baska bir yonunu gordum sanki.ama ben yerinde olsam unv tamamlayip oyle donerdim tr yeye is imkanin cok daha rahat olir emin ol ne yap et kkulu bitir derim

Çok zor günler geçirmişsiniz. Geçmiş gitmiş ama izlerini silmek de bir o kadar zor. Yaşadıklarınızın inadına mutlu ve başarılı olmaya çalışın. Bir mülteci çocuğu olarak yaşadıklarınıza teslim olmayın. Bu kadar acı boşa çekilmiş olur yoksa. Okulunuza dört elle sarılın, bitirince nerede yaşamak isterseniz oraya gidersiniz. Önünüzde uzun bir hayat var. Herşey gönlünüzce olsun.

Back
X