- Konu Sahibi TugceHilal1989
130 140 bine hangi izmir ve antalya da ev alınıyor acaba ? Turkiyedekinde olmadığı kesinde .
Kendisi için o fiyata küçük bir daire satın alamaz mı?
3+1 bişeye ihtiyacı yok sonuçta tek kişi kalacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
130 140 bine hangi izmir ve antalya da ev alınıyor acaba ? Turkiyedekinde olmadığı kesinde .
Geri dönme imkaniniz yok mu peki? Ben burdaki haklarimi öldürmeden gelmeyi düsünüyorum. Peki sakincasi yoksa neden pisman oldugunuzu ögrenebilirmiyim?Ben geldim, hayatımın hatası oldu. Sakın gelme!!!!!
Kendisi için o fiyata küçük bir daire satın alamaz mı?
3+1 bişeye ihtiyacı yok sonuçta tek kişi kalacak.
Çünkü burda türklerden baskı, almanlardan da ırkcılık görüyoruz. Irkcılık yüzünden almanların yoğun olduğu bi şehirden, türklerin çok olduğu bi şehire taşındım ama burda da her iki taraftan baskı görülüyor. Almanlar için hala pis bi türküm ama türkler için almanlaşmış birisiyim. Kendimi pek ifade edemiyorum kusura bakmayın ama çektiğimi bi ben biliyorum. Türklerin çoğu hep iç içe olduğu için, hiç almanların arasına girmediği için ve dediğiniz gibi ortaçağ kafasında yaşadıkları için rahatlar ama ben ve benim gibiler inanın burda olmaktan çok mutsuz. Almanya da çoğu şehirde akrabalarım var ve heryerde aynı muamele.
Turkiyede de farklı değil hep çalışıyorsun ve çoğu zaman emeğinin karşılığını tam anlamıyla anlamiyirsun. Bi kaç arkadaşım sizin gibi geldi 2-3 sene içinde geri döndü. Illa geleceğim diyorsanız ev ve arabanız olsun. Yoksa burda hayat çok zorBence böyle bişey yapmayın çok pişman olursunuz. Şahsen ben burda olmaktan mutluluk duyan kimseyi tanımıyorum.
Antalyanın insanlarını aslında sıcak buluyorum ama burdaki türkler çok farklı -insan kendini hep baskı altında hissediyor. Zaten insanların burda bi sosyal hayatıda yok hep çalışmak ve çalışmak için yaşamak.
Hayal kurmayın tercümanlık işini zor bulursunuz.Call centera girseniz alacağınız maaş 1600TL.
Türkiye e dönmeyi düsünenlere türkiyede hep "Baska birsey yapamazsan tercümanlik yaparsin dil var nasil olsa" diyorlar. Bana da demisti bir kac kisi
Istanbul :)Nerde yaşıyorsunuz? Ona göre :)
Hayal kurmayın tercümanlık işini zor bulursunuz.Call centera girseniz alacağınız maaş 1600TL.
Evet yaparsınız ama öyle kolay bulamazsınız.Burda almanca türkçe çeviriyi 1000 karakteri 10 liradan yapıyolar.Sigorta yapan bi tercüme bürosu bile zor bulursunuz.Tercümede para simültane çeviride.Tek başınıza çalışacaksanız tanınmanız lazım çevre yapmanız lazım ayrıca dil bilmeniz simültane tercüme yapmanız için yeterli olacak mı? Bi arkadaşım hastanede tercüman o da 2bin lira alıyo yani kolay değil.
Hayır bu iş öyle değil. Yabancı dilim olmadan herhangi bi cal centerde işe başlasam alacağım maaş 1600tl olurdu. Ama benim iki ana dilim var ve ileri düzeyde ingilizcem var. Cal center zaten son ihtimal. Çalışmadan rahatca iş arayabilmem için birikmiş parayla geleceğim ve bulduğum ilk işe gireceğim diye bişey yok.
Benim düşüncem sağlık sektöründe üst düzey yönetici asistanlığı ki bu sektör git gide büyüyor.
Geri dönme imkaniniz yok mu peki? Ben burdaki haklarimi öldürmeden gelmeyi düsünüyorum. Peki sakincasi yoksa neden pisman oldugunuzu ögrenebilirmiyim?
Pardon ama arkadaş lise mezunuyum dememiş, kendisi üniversite mezunu bir hemşire call center ne alaka?
Yurtdışından gidip Türkiye'de şakır şakır tercümanlık yapan birkaç tanıdığım var.
Arkadaşınız kendini ön plana çıkarmayı becerememiş anlaşılan.
Hayır bu iş öyle değil. Yabancı dilim olmadan herhangi bi cal centerde işe başlasam alacağım maaş 1600tl olurdu. Ama benim iki ana dilim var ve ileri düzeyde ingilizcem var. Cal center zaten son ihtimal. Çalışmadan rahatca iş arayabilmem için birikmiş parayla geleceğim ve bulduğum ilk işe gireceğim diye bişey yok.
Benim düşüncem sağlık sektöründe üst düzey yönetici asistanlığı ki bu sektör git gide büyüyor.
Call centerı kendisi söylediği için yazdım.Hayırdır bu ne şiddet ne celal?