• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türklerin kokusuna şükredecek hale geldim :(

Doğru haklısınız, kendi gördüklerime dayanarak bir genelleme yaptım ben de. Bizim şirkette çalışan arkadaşlara sorsanız hepsi de benim kuracağım cümleleri kurar :) Kendi aramızda karşılaştığımız insanlar böyle diye çok eleyip dokuyarak ya da dikkat ederek yorum yapmıyoruz. Bazen gerçekten sıkıntıyla, bazen eğlenerek.. Burada da öyle bir ruh haliyle, arkadaşlarımla sohbet eder gibi yazdım. Bir dahakine dikkat ederim.
Teşekkür ederim ^^
yazmadan geçemeyeceğim, yıkıcı değil yapıcı bi insansınız. konusunu eleştirince "konuma yorum yapmak zorunda değilsin"cilerden değilsiniz. :KK73:

İçselleştirilmiş ırkçılığın en belirgin özelliklerinden biri bazı milletlerin koktuğunu söylemektir. Kürtlerin Arapların Türklerin siyahların ya da konu sahibi gibi Hintlilerin Pakilerin. Her ırkın ten özellikleri farklı siz kendi ırkınızın kokusuna alıştığınız için başkasını suçlayabiliyorsunuz. Ayrıca her ülkede temizlik alışkanlıkları farklıdır bazı ülkelerde bize iğrenç gelen böcek yürü şeyler yiyorlar onlara pis mi diyelim. Mesela Japonlara da bizim hamam kültürü kimbilir ne pislik görünüyordur. Böyle kültürel farklılıkları gizli bir ırkçılığa kurban etmemek lazım
Of hele şükür. Anlayan biri çıktı:)

Mune Mune konu zaten tahmin edildiği üzere arapların pis koktuğu seviyeye ulaştı. Kapatılması gerekiyor bence. Toplumların farklılıklarını temizlik alışkanlıklarını veya en basitinden çocuklarıyla aynı sofrada oturup yedikleri yemeklerin onlara verdiği kokuyu falan konuşurken oturup bi düşünmek lazım.

yazmadan geçemeyeceğim, yıkıcı değil yapıcı bi insansınız. konusunu eleştirince "konuma yorum yapmak zorunda değilsin"cilerden değilsiniz. :KK73:

Teşekkür ederim, inanın aklımın ucundan geçmedi ırkçı cümleler kurduğum ya da bundan rahatsız olunabileceği. Ama herkesin hassasiyeti başka, rahatsızlıklar olabilir. Uzun zamandır burayı takip ediyorum, bir süredir yazıyorum ediyorum. Rahatsız olduğum bir şey olursa bunu dile getirebilirim diye düşünüyorum. Büyütüp de birbirimizi kırmaya gerek yok:/

Sevgili Mune Mune , her ne kadar o sebeplerle açmamış olsam da, yazdıklarımda hoş olmayan insanları rahatsız eden noktalar olmuş. Eğer site kurallarına aykırı hareket ettiysem özür diliyorum sizlerden. Açık kaldığı sürece sanırım kötü şekilde ilerleyecek durum.
Konumu kapatır mısınız lütfen? :KK22:

Back
X