- Konu Sahibi sevcangoksel
-
Ben yeni üye oldum ne yaptın arkadaşım sipariş falan verdinmi sistemi sevdim fakat umarım göründüğü gibidir.Memnun kaldın mı sen.
İnşallah bişey olmaz sorunsuz üstesinden geliriz.İlk siparişlerin hayırlı olsunn
Türkobir
google da türkobir yaz hemen çıkar
sitesine giriyosun, istersen üye oluyosun
eğer çevren varsa güzel satış yaparsın
türkobire üye olduğunda sana katalog geliyo, katalogtan istediğini seçip sitesine girip siparişini veriyosun
sana %30 indirimli geliyo ürünler
genelde iç çamaşırı, gecelik, pijama var
bende daha yeni verdim siparişlerimi yarın elimde olur
sen hangi şehirdesin?
ben ankaradayım hiç duymamışdım böle bir marka acaba fiyatları nasıl uygunmu kalitesi nasıl ürünlerin ödemeyi nasıl yapıyosunuz :)
ben ankaradayım hiç duymamışdım böle bir marka acaba fiyatları nasıl uygunmu kalitesi nasıl ürünlerin ödemeyi nasıl yapıyosunuz :)
Merhaba arkadaşlar dediginiz gibi netten bakdım başlangıç pakedi varmış ne kadara geliyor acaba ? Birde ödemeler kargoyla yapılıyomuş kargo ücreti mi veriliyor birde ödeme için kaçgün mühlet veriliyor cvp yazarsanız sevinirim ! Özeldende cvp yaza bilirsiniz !
Arkadaşlar başlangıç paketi mecburuymuş galiba ben yanlışmı okudum acaba orda öle yazıyordu çok satılan ürünler katolok birde geliş listesi diyor almak zorunlu deyilmi ? Birde sattıgımız ürünlerin parasını almadan ? Getirince ürünleri kargo nasıl vercez parsını ? 1 hafta zaman falan yokmu bizde teslim aldımızı sahiplerine teslim edene kadar bir zaman olması gerekmezmi ? Cvp larınız için teşekkürler hala düşünmekdeyim acaba üye olsammı?
başlangıç paketinde bir sürü katalog var
25 tl + 2,5 kargo
ben başlangıç paketi aldığıma pişman oldum çünkü çok fazla katalog var ve bazılarının ürünleri çok pahalı
27,5 tl yi kargo paketi sana verdiği gibi alıyo valla hiç acımıyo
merhaba özel mesaj atmaya çalıştım ama mesaj sayım yeterli değilmiş. umarım buraya yazdığım mesajı gorursunuz. uzun zamandır bunu araştırıyordum.şuan üniversitede öğrenciyim o yuzden başlangıç paketi olarak ücretsiz olanı seçtim sanırım sadece 5 tl kargo parası ödenicek doğru mudur ? sonradan istediğim mağazaların kataloglarını ürünlerine bakarak alabilirim değil mi? katalogunuz üye olduktan ne kadar süre sonra geldi ? bi de örneğin 100 tllik sipariş aldım bunun kargo ücreti ne kadara mal olacak bana bilginizvar mı? biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın :) ama öğrenci olunca insan en ufak hesabı bile yapıyor :) cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
kargo ücreti 2,5 tl
her firma ayrı ayrı kargo ücreti alıyo, o yüzden ben her kataloğu göstermiyorum
sadece jnw nin kataloğunu gösteriyorum
bide en az 25 tl'lik sipariş vermen gerekiyo
siparişlerini ister kapıda kargoya istersen de kredi kartıyla ödüyosun
ama şunu söyliyim, Shirly Bayrak diye bi firma var, katalogtaki ürünler süper, ben ondan sipariş aldım ama malesef 1 aydır siparişlerim gelmedi, artık kesinlikle Bayrak'tan sipariş almam.
Anladım, peki bana başlangıçta jnw nin katalogu gelir mi yoksa onu ayrı mı sipariş etmem gerekecek. Bende netten onun ürünlerini inceledim gayet geniş yelpazeli ve güzel geldi. Bi de öğrencilerin ilgisini çekmesi lazım tabiki :) Bayrak'ı önermiyorsunuz anladığım kadarıyla peki ürünleri güzel ve uygun olan bi marka önerebilir misiniz (jnw hariç )
ben 25 tllik başlangıç paketinden istemiştim ve bi sürü katalog gelmişti
ama sen sadece üye olduysan hangi katalog gelir bilmiyorum
Bayrak'tan sipariş alırsan arkadaşlarına rezil olursun, ben rezil oldum çünkü
hep soruyolar bizim siparişler noldu diye, cevap veremiyorum yani
Ben JNW ve Kocasoy'dan verdiğim siparişler 1-1,5 haftada geldi, ürünleri de güzel
kocasoyun çıtçıtlı badileri güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?