- Konu Sahibi sevcangoksel
-
merhaba bende buraya üye oldum bugün henüz katalog falan yok elimde senin mağduriyetin ne oldu sadece bayrak firmasıyla mı var problem yoksa hepsi aynı mı görüpte cevap verebilirsin umarım sevinirim :) paranın gözü kör olsun valla off off
Kazık mi.dolandiricimi bende uye oldum bu.aksam ama 10P tl kargo diyo standart pKete para kazancam derken dolandirilmak istemiyorumbende turkobir üyesiyim üye olmak isteyen veya bilgi almak isteyenler varsa yardımcı olabilirim
Bu firmayı gördüm ama güvenemedim üye olmadım. Ben dore ve avon takımöncüsüyüm. Düşünürseniz konuşalım
Merhaba arkadaşlar 2 tane oğlum olduğu için(biri 3 biri 1 yaşında) düzenli sabit bi işe gidemiyorum, o yüzden evde bişeyler yapmak ve aile bütçesine destek olmak için bişeyler yapmaya çalışıyorum.
Türkobir'e daha yeni üye oldum. 25 tl'lik başlangıç paketinden aldım. kargom geldi. içinden bir sürü katalog çıktı.
bikaç arkadaşıma gösterdim, baya ilgi gösterdiler.
ama elinde bi tane numune olsaydı daha iyi olurdu, kumaşına bakardık dediler.
şimdi ilk önce canlı canlı gösterebilmek için aklet,pijama,çorap vs. sipariş vericem.
inşallah bol siparişler alırım.
başka üye olan var mı aranızda türkobir'e.
Bayrak firmasından 25 tl lik sipariş vermiştim
ücreti karttan çekmişler ama ürünleri göndermediler
haram zıkkım olsun inşallah
jnw firması ürünleri 1 hafta içinde göndermişti
İstanbul da otursaydım Bayrak'ın kapısına dayanırdım ama
Dore nasıl bir kurum . Bilgi verebilir misiniz?Bu firmayı gördüm ama güvenemedim üye olmadım. Ben dore ve avon takımöncüsüyüm. Düşünürseniz konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?