- 2 Ocak 2021
- 2.452
- 1.174
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Ben değil ama annem yurt dışı turlarına hep tek başına gidiyor. Zaten orada da ortam cok sıcak ve samimi olduğu için çok mutlu ayrıldı hep.Merhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Ben kafa dağıtmak amaçlı gideceğim. O taraflara hiç gitmedim. İnsallah ben de keyif alırım. Teşekkür ederimBen değil ama annem yurt dışı turlarına hep tek başına gidiyor. Zaten orada da ortam cok sıcak ve samimi olduğu için çok mutlu ayrıldı hep.
Kendim de yalnız vakit geçirmeyi çok severim. Gitsem çok iyi hissederdim heralde.
Geçen haftalarda kuzenim tek başına katıldı ve tur olduğu için zaten ordaki insanlarla arkadaş oluyorsunuz kuzenim sık sık ailesiyle arkadaşlarıyla da tatile gider ama bu tatilin hepsinden daha iyi geldiğini söyledi umarım siz de aynı şekilde keyif alırsınızMerhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Teşekkür ederim insallahGeçen haftalarda kuzenim tek başına katıldı ve tur olduğu için zaten ordaki insanlarla arkadaş oluyorsunuz kuzenim sık sık ailesiyle arkadaşlarıyla da tatile gider ama bu tatilin hepsinden daha iyi geldiğini söyledi umarım siz de aynı şekilde keyif alırsınız
Bende günübirlikten zevk almamıştım ama konaklamalı olunca daha iyi olabilir,en kötü aynı odaya denk düşen ile sohbet muhabbet gelişebilinirMerhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Ay ben turlar iyi sanıyordum. Geçen denk geldim Karadeniz turu birinin korkunç geçmiş. İyi araştırmakta fayda var. Ama tek tatil yapamayacaksanız türü deneyin mutlaka denemekten zarar gelmez.Merhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Bi arkadaşım var sürekli gezme halinde turlarda ve hepsine yalnız gidiyor. Çok da mutluMerhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Ben katılmadım çok isterdim ama fırsatım olmadı. Lakin önceden görüşüp şu an görüşmediğim öğretmen bir arkadaşım yurt içi yurt dışı fark etmeksizin tek giderdi. Zevk alırdı ki giderdi yaniMerhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Deneyimleyeceğim ben de teşekkür ederimBen günübirlik tura katıldım çok eğlendim ve güzel geçmişti. Gideceğiniz tür firmasını iyi araştırın bence zaten , tur rehberiyle ya da diğer insanlarla muhabbet oluşuyor. Bence çok güzel, ben de kendimle kalmak için gittim. Tavsiye ederim, en iyi arkadaşınız kendiniz. O yüzden gidin bence
İnsallah :))ben katılmadım ama kesinlikle yapmak istediğim şeylerden biri. bir oğlum var o da büyüyünce peşinde istemeyecek nasılsa bizi. o büyüyene kadar onunla anılar biriktirip, ilerde allah sağlık verirse kendim yurt içi yurt dışı allah ne verdiyse gezeceğim :)
Aynen. Giden çok ama 2. Kez gideceğim. Umarım zevk alırım ben deBen katılmadım çok isterdim ama fırsatım olmadı. Lakin önceden görüşüp şu an görüşmediğim öğretmen bir arkadaşım yurt içi yurt dışı fark etmeksizin tek giderdi. Zevk alırdı ki giderdi yani
Ben de yalnız kahve yemek durumlarını severim . Ama tur 5 6 gün olduğu için zevk alır mıyım bilmiyorumBi arkadaşım var sürekli gezme halinde turlarda ve hepsine yalnız gidiyor. Çok da mutluyalnızlığın ayri bi keyif olduğundan bahseden biri. Mesela yalnız başına kahvaltı yapmak en büyük zevklerimden falan diyor. Yani tercih meselesi
Yurt dışı turlarına çoğu kişi tek katılıyor, vize muhabbetinden ötürü eşlik edecek kişi çok olmuyor. Ama kimse turda tek kalmıyor, aksine çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Samimi bir ortam. O yüzden endişe etmeyin, tek kalmazsınız. Ama turdayken siz de sosyal, konuşkan olun içinize kapanmayın yeter ki.Merhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
Ben yurtdisi turuna katilmistim tek basima. Cok keyifliydi. Istediginizde tek takilabiliyorsunuz ordakilerle arkadas da oluyorsunuz. Istediginiz gibi gezebilirsinizMerhaba arkadaşlar. Daha önce günübirlik tura katılmıştım tek. O zaman çok keyif alamadım ama şimdi konaklamalı bir tura katılmak istiyorum. Arkadaşlarım beni ektiği için. Hiç tek katıldığınız oldu mu? Zevk alabildiniz mi? Ya da pişmanlığınız oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?