- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Arkadaslar jilet. Sprey .ağda.hamam otu denedim ama hiç yararını göremedim.en temizi ağda ama .benim acı eşiğim baya düşük kas bıyık aldirirken bile Ağlıyorum o derece...dayanamıyorum..son birkaç aydir tüy Dökücü krem kullaniyorum hassas ciltler için güzelce temuzliyor sorun yok ama bir kaç saat sonra öyle tatli kasiniyor ki Kızarana kanayana kadar kasiyasim geliyor..acaba guzelce yikamiyorum mu diye düşündüm Hayır yıkıyorum da(( bir de azalma falan yok öyle.hala siyah dik ve sık çıkıyor (( lazer şu siralar yapaman maddi durumlardan ötürü)
Arkadaslar jilet. Sprey .ağda.hamam otu denedim ama hiç yararını göremedim.en temizi ağda ama .benim acı eşiğim baya düşük kas bıyık aldirirken bile Ağlıyorum o derece...dayanamıyorum..son birkaç aydir tüy Dökücü krem kullaniyorum hassas ciltler için güzelce temuzliyor sorun yok ama bir kaç saat sonra öyle tatli kasiniyor ki Kızarana kanayana kadar kasiyasim geliyor..acaba guzelce yikamiyorum mu diye düşündüm Hayır yıkıyorum da(( bir de azalma falan yok öyle.hala siyah dik ve sık çıkıyor (( lazer şu siralar yapaman maddi durumlardan ötürü)
Hangi marka tüy dökücü kremi aldın alırken üzerini okudun mu çoğu tüy dökücü krem için genital bölgede kullanılmaz yazıyor,kaşınmasının sebebi tahriş olduğu için en iyisi ağda aslında ben de yıllardır ağda kullanıyorum artık acımıyor tüylerim de inceldi ve biraz azaldı.
O zaman cilt tipine uygun değilmiş krem keşke bacaklarına sürmeden önce küçük bir bölgende deneseydin canım, fazlada kaşıma kanatırsın daha beter yaparsın.Canim benim genital bolgem değil bacaklarim kasiniyor:$
O zaman cilt tipine uygun değilmiş krem keşke bacaklarına sürmeden önce küçük bir bölgende deneseydin canım, fazlada kaşıma kanatırsın daha beter yaparsın.
canım benim bildiğim tüy dökücü kremler (şu köpuk,krem versiyonu olan veet in falan) jilete yakın çıkartıyor.Limon suyu + tuz epilasyandan sonra etki ediyor köklerin incelmesine bilmiyorum denedinmi ama tabi tek sefer değil her defasında yapmak gerek ben kullanıyorum fayda gördüm.Biraz yakıyor gerçi kızartıyor bazende ama geçiyor sonra.
Geç çıkması için bunun yapıldığını duymuştum belirli bir mikarr var mı yoksa kafanıza göre mi yapıyorsunuz ?
valla öyle kafama göre koyuyorum ben yarım limon suyu yarım yemek kasıgı kadar tuz atıyorum pamukla suruyorum. Üfleye üfleye sürmeni tavsiye ederim :)
Ay acıyor mu :)
valla öyle kafama göre koyuyorum ben yarım limon suyu yarım yemek kasıgı kadar tuz atıyorum pamukla suruyorum. Üfleye üfleye sürmeni tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?