• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

türlerimle yine başım dertte :((((,(

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Arkadaslar jilet. Sprey .ağda.hamam otu denedim ama hiç yararını göremedim.en temizi ağda ama .benim acı eşiğim baya düşük kas bıyık aldirirken bile Ağlıyorum o derece...dayanamıyorum..son birkaç aydir tüy Dökücü krem kullaniyorum hassas ciltler için güzelce temuzliyor sorun yok ama bir kaç saat sonra öyle tatli kasiniyor ki Kızarana kanayana kadar kasiyasim geliyor..acaba guzelce yikamiyorum mu diye düşündüm Hayır yıkıyorum da :((( bir de azalma falan yok öyle.hala siyah dik ve sık çıkıyor:((( lazer şu siralar yapaman maddi durumlardan ötürü)

Arkadaslar jilet. Sprey .ağda.hamam otu denedim ama hiç yararını göremedim.en temizi ağda ama .benim acı eşiğim baya düşük kas bıyık aldirirken bile Ağlıyorum o derece...dayanamıyorum..son birkaç aydir tüy Dökücü krem kullaniyorum hassas ciltler için güzelce temuzliyor sorun yok ama bir kaç saat sonra öyle tatli kasiniyor ki Kızarana kanayana kadar kasiyasim geliyor..acaba guzelce yikamiyorum mu diye düşündüm Hayır yıkıyorum da :((( bir de azalma falan yok öyle.hala siyah dik ve sık çıkıyor:((( lazer şu siralar yapaman maddi durumlardan ötürü)

canım benim bildiğim tüy dökücü kremler (şu köpuk,krem versiyonu olan veet in falan) jilete yakın çıkartıyor.Limon suyu + tuz epilasyandan sonra etki ediyor köklerin incelmesine bilmiyorum denedinmi ama tabi tek sefer değil her defasında yapmak gerek ben kullanıyorum fayda gördüm.Biraz yakıyor gerçi kızartıyor bazende ama geçiyor sonra.

Hangi marka tüy dökücü kremi aldın alırken üzerini okudun mu çoğu tüy dökücü krem için genital bölgede kullanılmaz yazıyor,kaşınmasının sebebi tahriş olduğu için en iyisi ağda aslında ben de yıllardır ağda kullanıyorum artık acımıyor tüylerim de inceldi ve biraz azaldı.

Hangi marka tüy dökücü kremi aldın alırken üzerini okudun mu çoğu tüy dökücü krem için genital bölgede kullanılmaz yazıyor,kaşınmasının sebebi tahriş olduğu için en iyisi ağda aslında ben de yıllardır ağda kullanıyorum artık acımıyor tüylerim de inceldi ve biraz azaldı.

Canim benim genital bolgem değil bacaklarim kasiniyor:$

O zaman cilt tipine uygun değilmiş krem keşke bacaklarına sürmeden önce küçük bir bölgende deneseydin canım, fazlada kaşıma kanatırsın daha beter yaparsın.

Oo çok denedim hem de hep hassas ciltler için ama o an birsey olmuyor birkaç saat sonra başlıyor kaşınmaya :***

Canım tüy dökücülere falan para vericeğine nette çok uygun fiyatlı lazer seansları bulabiliyosun benim arkadaşım indirim sitelerinde alıyo bittikçe 4 seansı 50 100 tl olanlar bile oluyo . Bende öyle yapıcam hiç böyle uğrasmaya gerek yok zaten tüy dökücü kreminde jilletten farkı yok ben 750 tl ye 8 seans almıştım şimdi 500 tl ye falan çok rahat bulabilirim

canım benim bildiğim tüy dökücü kremler (şu köpuk,krem versiyonu olan veet in falan) jilete yakın çıkartıyor.Limon suyu + tuz epilasyandan sonra etki ediyor köklerin incelmesine bilmiyorum denedinmi ama tabi tek sefer değil her defasında yapmak gerek ben kullanıyorum fayda gördüm.Biraz yakıyor gerçi kızartıyor bazende ama geçiyor sonra.

Geç çıkması için bunun yapıldığını duymuştum belirli bir mikarr var mı yoksa kafanıza göre mi yapıyorsunuz ?

Geç çıkması için bunun yapıldığını duymuştum belirli bir mikarr var mı yoksa kafanıza göre mi yapıyorsunuz ?

valla öyle kafama göre koyuyorum ben yarım limon suyu yarım yemek kasıgı kadar tuz atıyorum pamukla suruyorum. Üfleye üfleye sürmeni tavsiye ederim :)

Benim canımda çok tatlıdır. Aşı , iğne asla olamam mesela çocuk gibi ağlarım :) Ama ağda yaptırıyorum her yerime. Emin ol o an çektiğin acıya değer. Çok eskiden jilet yapardım o günün akşamına daha tüyler sert sert çıkıyodu. Şimdi 10 dk bi acı çekiyorum o da dayanılmayacak kadar değil. Sonra 1 ay tertemizimmm :12: Tüy dökücünün jiletten hiç bi farkı yok.

Bence düzenli olarak agdaya git.git gide azaliyo.tüy dokucude eğer olmayan yere degdirirsen oranda cikartiyo.aciya alismalisin.benim uykum geliyor agdada.iki ay mis gibi dertsiz otur dimi ama

Back
X