turra Burun Estetiği Ameliyatı

turra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
135
0
46
Kahramanmaraş
kızlar merhaba oncelıkle Kurban bayramınız mubarek olsun...kızlar ben yaklasık 4.5 ay once amelıyat oldum burnumun sagı sola gore daha sıstı.Dr.uma sordugumda oraya kıkırdak ekledım zamanla kuculur dedı ve sımdı sag tarafta boyle yuvarlak bır ız varmış gıbı burnumun hafıf ıce dogru gırdıgını goruyorum bu da moralımı bozuyor sızce bu cukur felan mıdır yoksa bu da mı amelıyat surecıyle alakalalı olan normal bır sey mı??Dr. ma gıtmek ıstıyorum fakat mumkumdegıl cunku ben baska bır ılde olmuştum.telefonla da anlatmak pek mumkun olmuyor kızlar bır alkıl verın:((

canım sorun hala devam edıyormu memnunmusun burnundan daha oncede yazmıstım sana cvp vermedın

canım sorun hala devam edıyormu memnunmusun burnundan daha oncede yazmıstım sana cvp vermedın

canım netım olmadıgı ıcın gıremıyorum,evt hala var ama nedır sebebı nedır bılmıyorum.burda bır kbbye gorundum o cokme felan olmadıgını hatta burnumun guzel oldugunu soyledı ama o yer ıcın ne oldugunu bılemem dedı ..bılmıyorum cok kotu durmuyor ılk gunler gıbı sankı..ama yınede kafama takılıyor ıste..sana gelınce can bey ıyı doktordur,gorusmmenı tavsıye ederım.sonucta benım basıma gelen sana da gelecek degıl ya da her dr.un amelıyatı bır olamaz o yuzden gıt konuş derım

Back
X