Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saç !

AY valla cok güzel olmus nefret ettim şu turuncudan (( bende deneyeyim teşekkürler.

Çok teşekkürler, lorealin recital olanı olmasına dikkat edin, excellence turuncu yapıyor. İlk boyamada epey gider turunculuk ikinci boyamada renk tam oturur diye düşünüyorum. Ben kurtuldum turuncudan darısı başınıza:) Birde saçınız uzun iki kutu boya almayı unutmayın:)

tamam canım cok teşekkürler son olarak benim sacıma 8.1 acık kalıyor, yine de 7.1 boyamak yerine 8.1 boyasam yanlış bişey yapmış olmam değilmi saç rengim acılır mı ? acılırsada turuncu turuncu acılmaz dimi :)
Pek bilgim yok ondan cok soruyorum :/

Benim dipler kumral, ortalar turuncu ,uçlar sarıydı. Hemen hemen hepsi aynı renk oldu.7.1 de olabilir. aslında çok açık olmadı benim, birde başka resim atayım.

canım sacın yine cok turuncu değil benim sacım tamamen turuncu gibi yani pek anlamıyorum sactan ama güneste hürrem sacı gibi
fotosunu da atıyorum

Eki Görüntüle 1204100

Herkes turuncudan şikayetçi oysaki ben turuncu saçlarıma bayılıyorum Üstelik benim saçlarım senin saçlarından çok çok daha açık ve punk bir tonda:)

Palette açık küllü sarı yap canım turunculuğunu alır rengini fazla açacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…