Saç Rengi ve Saç Boyama Turuncu saçı nasıl koyulturum? cvp lütfennn

yagmurbulutu

Yalnız Kraliçe
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
117
0
96
İstanbul
Daha önceki açtığım konularda durumumu yazmıştım. En son saçımı 02 loreal çok çok açık sarı doreye boyadım.Saçım turuncu üzerine platin röfleli oldu..

Şimdi ben ne yapmlıyım da bu turuncudan ve bu iğrenç röfleden kurtulmalıyım?

Koyultmaya rağzıyım, yanlız nasıl? ve saçım 2 boyamanın sonunda yanarmı?
İlki beceriksiz kuaförde yaklaşık 2.5 hafta önce...
İkincisi ise dün...

Lütfen yardımcı olun...

Turunculuklar kapanırmı saçı koyultunca ve o platin röfleler nolur?

Saçımın rengi fotoğraftakinin aynı, sadece ara ara platin röfle var... :(:(:(:(

Kimse yokmu fikir söyliycek...mafoldumben

Eklentiler

• $2010_sac_rengi_7.webp
    $2010_sac_rengi_7.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 415
canım sacında röfle varsa ve ustelık yenı yapılmıssa cabuk ve kolay kurtulman söz konusu degıl kullu bı renk yaparsan yesıl olur bu seferde ve ust uste boya yaptırırsan actırırsan sacın mutlaka yanar çikolata tonlarında bır renge boya röflen yıne tam kapanmaz ama altta hafıf bı gölgeli gibi durur buda hos gorununr senı rahatsız etmez...

hayır sakın ara ara röfle var diyorsun küllü bi renge boyatırsan bu sefer ara ara yeşil olur ve bidaha boyatmak zorunda kalırsın saçını matlaştırı üst üste boyamak,fotoğraftaki renk çok hoş en sevdiğim ve müşterilerimede en çok tavsiye ettiklerimden biri ama eyer istemiyorsan ki istemiyorsunda belli ozaman çikolata kahve tonlarına boyayabilirsin aralardaki röflelerinde çok hoş gölgeler olur,ayrıca bi saç balsamı ve yağlar var saçlarına bunlarla bakım yapki nem dengesi bozulmasın,sadece uçlarına diplere sürersen saçın dölür kolay gelsin..

Hepinize çok ama çok teşekkü ederim.. Rahatladım..

Bende küllü rengin röfleyi yeşile çevirdiğini yine internette bir kuaförden öğrenmiştim.

Bütün arkadaşlarım aynısını yazmışsınız, çikolata kahve rengi..

En kısa sürede deniycem. Turunculuk kapanırsa öyle mutlu olucam ki.. Anlatmak mümkün değil.

Saçıma bakım yapıyorum, bademyağı ve çamtarabentin.. Artı saç kremi.. Artı boyanın içinden çıkan kendi kremi var.. Bence yeterli gibi.. Saçımın durumu gayet iyi gibi.. Ben yanar diye çok korkmuştum. Yumuşak saçlarım.

İnş. bu kahve tonunua boyadığımda saçım yanmaz ve yıpranmaz..

Hepinize minnettarım.. Çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile

Birde bu saç rengimin üzerine kahve uyguladığımızda nası bir renk çıkıyor?

Fotoğrafı olan koyabilirmi?

Benim gerçek saç rengim kahve..

Renkleri paylaşıcam.. Siz bana fikir verirmisiniz?

Eklentiler

• $loreal 535 çikolata kahve.webp
    $loreal 535 çikolata kahve.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 484
  • $loreal Casting Creme Gloss - 415 Kestane şekeri .webp
    $loreal Casting Creme Gloss - 415 Kestane şekeri .webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 377
  • $loreal Casting Creme Gloss - 500 Açık Kestane .webp
    $loreal Casting Creme Gloss - 500 Açık Kestane .webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 366
  • $loreal Casting Creme Gloss - 530 Sıcak Çikolata .webp
    $loreal Casting Creme Gloss - 530 Sıcak Çikolata .webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 307
  • $loreal Casting Creme Gloss - 535 Çikolata kahve .webp
    $loreal Casting Creme Gloss - 535 Çikolata kahve .webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 271
Bu da 2. renkler..

Lütfen fikrinizi paylaşın... Sizce hangi renge boyamalıyım?

Eklentiler

• $loreal Casting Creme Gloss - 600 Koyu kumral.webp
    $loreal Casting Creme Gloss - 600 Koyu kumral.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 241
  • $loreal Casting Creme Gloss - 700 kumral.webp
    $loreal Casting Creme Gloss - 700 kumral.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 386
Cnm sanki bu renkte kızıllık var gibi.. Banamı öyle geldi.. Ben turuncu, bakır ve kızıl istemiyorum.. Acaba turuncuyu kapatırmı ki?

Eklentiler

• $loreal Casting Creme Gloss - 630 Karamel .webp
    $loreal Casting Creme Gloss - 630 Karamel .webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 139
Bir türlü fotoğraf ekleyemiyodum.. Nihayet ekledim.. Biliyorum çok kötü ama lütfen fikir verin...

loreal Casting Creme Gloss - 600 Koyu kumral

loreal Casting Creme Gloss - 530 Sıcak Çikolata

İstediğim renkler ise bunlar.. Lütfen fikir verin...

Eklentiler

• $B 2.webp
    $B 2.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 130
  • $B 1.webp
    $B 1.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 208
canım palettenın altın ışıltılı kahve serısı var onun en acık tonuna ona boya akınca guzel olur ve kızıllıgı alır

canım aynen benim sorunum yaaa bi önceki sayfadan bakabilirsin benim iğrenç saçlarıma da ben de koyu kumral düşünüyodum ama palette 5.60 altın parılıtılı çikolata aldım uff daha boyamadım ama bakalım inşallah kapatır....çok koyu gelmez umarım bende kızıllık turunculuk olmadan kapatmak tatlı bi kahve tonu elde etmek istiyorum bakalım boyayınca yazarımm

canım aynen benim sorunum yaaa bi önceki sayfadan bakabilirsin benim iğrenç saçlarıma da ben de koyu kumral düşünüyodum ama palette 5.60 altın parılıtılı çikolata aldım uff daha boyamadım ama bakalım inşallah kapatır....çok koyu gelmez umarım bende kızıllık turunculuk olmadan kapatmak tatlı bi kahve tonu elde etmek istiyorum bakalım boyayınca yazarımm

banamı yazdın fıstık eger oyleyse cok tatlı bır yuzun var ılk koyu duruyor 3 yıkamaya akıyor hıc tereddut etme

Bende sarı isterken birden siyaha yakın bir renk çıksın ortaya istemiyorum.

Şunu öğrendim, kahve tonu alırken özleelikle saçta kızıllık - turunculuk ve bakırlık varsa boyada bu tonların olmaması gerekiyomuş.Yoksa yine o tonlara dönüyomuş saç.. Yani dikkatli olmak gerekiyomuş...

offf :(

altın parıltılı çikolatada o kızıllığı pek göremedim ben...satıcı bayanla katologdan baktık...umarım yanılmayız

Turuncuyu koyu ve içinde kızıl yada bakır olmayan renkler kapatıyor bildiğim kadarıyla.. Siyah kapatır bende.. Tabi tam renk ne kadar otururu bilmem ama 2. yada 3. boyamada tam siyah olabilir..

Bir türlü fotoğraf ekleyemiyodum.. Nihayet ekledim.. Biliyorum çok kötü ama lütfen fikir verin...

loreal Casting Creme Gloss - 600 Koyu kumral

loreal Casting Creme Gloss - 530 Sıcak Çikolata

İstediğim renkler ise bunlar.. Lütfen fikir verin...

cnm loreal casting kalıcı bir boya deil majireldeki renklere bakmanı tavsiye ederim kuaforler loreal majirel kullanıor hemde kalıcı yada igora bakabilirsin...530 tonunda kızıllık değil dore var aklında bulunsun...en yoğun kızıl noktadan sonra gelen 6 ve 8 tonlarıdır..

Back
X