TUS gunlugum...

Turkan88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2.523
3
merhabalar..ben 2013 eylul tusuna girmek istiyorum.okumaya baslayali icin 2 ay oldu.burda gun gun okuduklarimi belirtip gozumun onunde biriktirmek istiyorum 1yilimi INSAALLAH.HADI BAKALIM BISMILLAH.
 
Son düzenleme:
mrb sevgili gunluk:KK1::KK1:
temmuzun 16si okumaya basladim farmakolojini.ama yarim biraktim,bitiremedim,RAMAZANda okuyamiyordum,sonra da arkadasilarim farm,i sona birak unutulur dediler.ben de mikrobiyoljiye basladim.geneli bitirmek uzreyim.ama bu aralar motivasyonum cok dusuk.biraz genelden biraz bakteriolojiden okuyorum.bu gun derse topu topu 1,2 saat eyirmisimdir:KK43:utan turkan,utan/
 
merhaba gunlugumm.dun o kadaar soru cozdum,o kadaar ders calistim ki kendime afferin diyorumm:KK16::KK16::KK16:

mikrobiyolojinin genel kismini bitirdim,tekrar etmedim ama immunolojiye gectim,kolay gibi hadi bakalim,immuologi 60 sayfaa kadar iki gune bitirmek isterim.INSAALLAH.
 
merhaba sevgili gunlugummm..bugun o kadaaaaaaaar cok ders calistim ki yazmaya bir turlu vakit bulamadim.immunoljini yariladim.
 
Bır seyı gercekten yapmak ıstersenız bır yolunu bulursunuz...
ıstemezsenız de bır bahane bulursunuz...
J.rohn
 
Bugun hııııııc bısey okumadım:KK43:
ayıp banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
 
5 gundur bisey okumuyorum,napiyim aile karmasasiyla ugrasiyorum,dibe vurmusken degil okumak,yasamak bile icimden gelmiyor,ama toparlanicam INSAALLAH.ama bugun biraz fizyoloji okudum,mikr.la fizyolojiyi birlikte okuyorum,cok destek oluyorl mikrob.a.neyse yarin hem diyet,hem 11saatlik calisma rejimi INSAALLAH.
 
heyy günlüğe bi anlık misafir katıldı :KK3:
söylemeden geçmek istemedim. ne güzel bi şey yapmışsın, azmin başarını da beraberinde getiricek inşallah :KK19:
başarılar dilerim canım :KK16:
 
canim gunlugum,bugun fizyoloji okudum ,simdi oglumla ilgileniyorum,yedirip icirip akl=sama bugun icin ayirdigim kismi bitirmeeli+mikrobiyolojiden tekrar yapmaliyim INSAALLAH
 
Ders Çalışırken veya Sınava Girerken


Ders çalışmaya abdestli olarak başlamak iyidir. Hangi ders olursa olsun Besmeleyle başlanmalıdır. Ardından şu dua okunur;
"Rabbi zidnî ilmen ve fehmen ve el-hiknî bi's-sâlihîn.
Rabbişrahlî sadrî ve yessir lî emrî vahlü'l-ukdeten min lisânî yefkahû kavlî. Yâ Hâfız, Yâ Rakîb, Yâ Nâsır, Yâ Allâh. Rabbi yessir ve lâ tüassir, Rabbi temmim bi'l-hayr."


Anlamı;
(Rabbim! İlmimi ve anlayışımı artır ve beni salih kullara dahil eyle. Rabbim! Göğsümü aç, işimi kolaylaştır ve dilimdeki bağı çöz ki sözümü anlasınlar. Ya Hafız Ya Rakib Ya Nasir Ya Allah.Rabbim! Kolaylaştır, zorlaştırma; Rabbim(işimi )hayırla tamama erdir.)
 
mrb gunluk efendiii.ben dun hani fizyoloji okudum ya tum gun kudurdum tabi,gece ben bilmem esim bilir izledim:KK43:(ne kadar utanmazim yaaa.adam bu kadar pahali kitaplar almi s getirmis sana,annen,baban,her kes bi umut senin bu sinavi kazanmani bekliyor,ama sen ne kadar vurdumduymazsin ki daha 1kitabi bitiremedin.:KK47::KK47:
 
MRB GUNLUKK,bugun cok ders calisdim beeenn:21::21::21:akilli kizim beeen,ama yoruldum.daha 15 sayfa mikrobiyoloji okumaliyim.INSAALLAH.,
 
Ben Ernesto'ydum sadece Ernesto, sizde sadece birşey olarak var olursunuz. Che olmayı kendim istedim, sizde inanırsanız olursunuz, inanırsanız.(ernesto che guevara)
 
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
 
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
 
En kötüsü ne biliyor musun? Kendine yenilmek, pes etmek.

Hayat Korkakları Affetmez...

Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir.

Ben, Ben olmadan önceki ben (ernesto che guevara)
 
X