Ben seni anlamadım arkadaşım ikinci kadın olmak hoşuna mı gitti senin? Kusura bakma. adam sevgilisi varken telefonda seninle iki heyecan aramış,egosunu beslemiş yakalanınca suçu sana atıp tekmeyi basmış sevgilisini tercih etmiş. Senin derdin watsaptan engellenip engelmenmediğin mi yani azıcık gururlu davranıp sen engelleseydin keşke. Kusura bakma ama adam seni ne yerine koymuş senin derdine bak. Ne yani engellemese ne olacak sevgili olarak seni düşünmediğini diğer kızı seçmesinden anladığımıza göre seni engellemiyorsa pekte güzel niyetlerle hayatında tutmayacak kusura bakma. Bak canım yaşı senden büyük bir ablan olarak söylüyorum sen kendine değer vermezsen el hiç vermez. Hani sağdan soldan bu adamın engelleyip engellemediğini öğrenmek istiyorsun ya çok mu önemli. Bunu o şerefsiz ya da sevgilisi fark etse sen ne duruma düşeceğinin farkındamısın, resmen şuan sevgilisi olan bir adamın peşine düşmüş gibi görünüyorsun ; bu etrafa o kız tarafından intikam için ya da o karaktersiz tarafından hava atmak için yayılsa insanların gözünde ne duruma düşersin haberin var mı. İnsanlar insanları geçmişleri ile yargılar ilerde gerçekten sevdiğin iyi bir adamı sırf geçmişinde yaptığın bu hatalar yüzünden kaybetsen ne yapacaksın. Bence otur oturduğun yerde bela arama. Erkenden kurtulduğuna dua et