Tutan tutmayan

canım ben eylülde tüp denedim bebeğim tuttu fakat düştüüü....yani negatif sonuç alanlardanım ne yazık kiii....

benimkide maalesef ilki negatif..bende hic tutunma olmadi :(((
kasimda ikinciye devam edecez.

benim de ilkdi bu arada....talya dondurulmuşların mı var?? biz daha ne zaman yapacağımıza bile karar vermedikk...hatta merkezde araştırıcazzz......rabbim inş 2.denemelerimizde yüzümüzü güldürürrr

2.denemem veeee kocaman bı negatifffffffff

tutmadi ikinci hic transfer olmadi ucuncu bakalim ne olcak

herkese merhaba.ilk denememdi benimde ,19 ekimde sonuç negatif çıktı.hemde doktorların şansı en yüksek olanlardansın demelerine rağmen.daha önce bir doğumum var,tedavi çok iyi ve kısa sürdü,embriyolar iyidi 2 transfer oldu,yattım ilaçlarımı kullandım ,yaşım 32 eşimin bir problemi yok, ama olmadı..bu arad ben izmir symrna da yaptırdım.

benimde haziran ayında oldu ilk denemem ama olmadı eşim azosperm kısmetse ikincisi seneye

genelde ilk denemeleri olmayanlar yazmışşşş....arkadaşlar inşşş diğer denemelerimizde hepimizin kucakları dolarrrrr

larem tebrik ediyorummm...allah tamamına erdirsin inşşş darısı tüm isteyenlerin baaşınaa...

benim de ilkdi bu arada....talya dondurulmuşların mı var?? biz daha ne zaman yapacağımıza bile karar vermedikk...hatta merkezde araştırıcazzz......rabbim inş 2.denemelerimizde yüzümüzü güldürürrr

canim, evet benim dondurulmuslarim var. Bana sadece 1 tane transfer edildigi icin geriye kalan embryolari dondurdular. Bakalim eger hersey yolunda giderse kasim ayinda transferim olacak, yine 1 tane transfer edilecek.

hilal istanbul tüp bebek mrkz ile ilgli topik açmıssın ordan yazmaya çalışmıştım ama bilgisayar sorun çıkardı yollayamadım...ben eylülde negatif sonuç aldım aret beyden hala merak ediyosan çok memnunm diyemem...detay istersen yazarım...

canim, evet benim dondurulmuslarim var. Bana sadece 1 tane transfer edildigi icin geriye kalan embryolari dondurdular. Bakalim eger hersey yolunda giderse kasim ayinda transferim olacak, yine 1 tane transfer edilecek.

benim 5 tane 1.sınıf embryom oluştu ve hepside bana konuldu..ondan dolayı dondurulmuşlarım yokk...baştan herşeye başlıycaz....yurt dışında olduğun için 1 tane koyuluyo heralde...inşş dondurulmuşlarla haamile kalırsınn...burda çokk var dondurulmuşlarla hamile kalannn....

hilal istanbul tüp bebek mrkz ile ilgli topik açmıssın ordan yazmaya çalışmıştım ama bilgisayar sorun çıkardı yollayamadım...ben eylülde negatif sonuç aldım aret beyden hala merak ediyosan çok memnunm diyemem...detay istersen yazarım...

canım bende eylül ayında negatif sonuçu aldım aşağı yukarı aynı zamanlarda üzülmüşüzz...istanbul tüp bebek merkezinde suzan dr.u bana önerdiler iyi dediler....ama tüpp bebek merkezi ile yazıları okuduğumda karamsarlaştım....denizde orada yapmış ve onun kide tutmamış.....bi ön görüşme düşünüyodum belkide onu bile yapmammm....

Back
X