- Konu Sahibi AllahaSukur_Elhamdulillah
-
Eki Görüntüle 866548 Eki Görüntüle 866549 Eki Görüntüle 866550 Eki Görüntüle 866551 Eki Görüntüle 866552
kızlar bu gelinliği ankarada maksimum 1500 tl ye ve güzel hangi gelinlikci dikebilir?forumdan akılmda kalanlar sizce hangi gelinlikci iyi
ışıltı gelinlik
tutku gelinlik
irem gelinlik
hrb elegant
hepsi and carsısında hangisi güzel diker sizce
Canım kesinlikkkkkleeee HRB ELEGANT.... BEN O KADAR ÇOK MEMNUN KALDIM Kİ... BÜTÜN KIZLARA SÖYLEMEK İSTİYORUM EN GÜZEL GÜNLERİNDE MUTLULUKLARINI ARTIRSINLAR... RECEP BEY HAKİKATEN MÜKEMMEL BİR USTA TEREDDÜT ETMEDEN GİT. ZATEN BİR KEZ GÖRÜŞTÜĞÜNDE NE KADAR BİLGİLİ OLDUĞUNU ANLAYACAKSIN.
4 yıl önceki konuyu hortlattn kızCanım kesinlikkkkkleeee HRB ELEGANT.... BEN O KADAR ÇOK MEMNUN KALDIM Kİ... BÜTÜN KIZLARA SÖYLEMEK İSTİYORUM EN GÜZEL GÜNLERİNDE MUTLULUKLARINI ARTIRSINLAR... RECEP BEY HAKİKATEN MÜKEMMEL BİR USTA TEREDDÜT ETMEDEN GİT. ZATEN BİR KEZ GÖRÜŞTÜĞÜNDE NE KADAR BİLGİLİ OLDUĞUNU ANLAYACAKSIN.
Mrb cnm bnm. Hoşgeldn sefa getirdin.. :) iyi niyetine kurban olurum senin ya :) bıcır bıcırsın :) enerjini taaaa buralardan hissedebiliyorum :) :) :)AYY KONU ESKİ HAKLISINIZ YENİ ÜYE OLDUM DA İLK İŞ OLARAK GELİNLİKÇİMİ ÖNERMEK İSTEDİM. GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETMİŞTİ BENİ. BİR DE BEN DE GELİNLİKÇİMİ BU SİTEDEKİ YORUMLARLA BULMUŞTUM. O YÜZDEN HERKES MUTLU OLSUN İSTEDİM.. BU ARADA MERHABALAR:)
Ay memnun oldum adaşım hoşgeldin :) :) nerdensn ne kadarlk evlisin çolk çocuk? Dökül bakalm :)Ama daha önce alınan bir isimle hesap açılamıyormuş da ondan sebep
Ben tutku gelinliğe diktirdim
Müzeyyen hanım sahibi yanlış hatırlamıyorsam.
Çok memnun kaldım
Hortladı konu
Rabbim yuvanı daim etsn. Bana kalırsa çocugu erteleme :)Ankaradayım. Vallahi bu ağustosta hoş bir er kişi ile izdivaç eyledim:) Çoluk çocuk torun torba sevmek yok şimdilik Allah hayırlısını nasip etsin inşallah . :)
Hemen ziplamisizvallahi bravo bana :) Neyse en azından yalnız değilim
Rabbim yuvanı daim etsn. Bana kalırsa çocugu erteleme :)
Valla bn kendim evlat için yanıp tutuşan biri olarak kim evliyim dese çocuk yapın diyorum :)Amin çok teşekkür ederimm:) Aslında haklısın da işten güçten fırsat bulamıyorum kendimize zor yetişiyoruz valla
Valla bn kendim evlat için yanıp tutuşan biri olarak kim evliyim dese çocuk yapın diyorum :)
Grş cnmmmm özletme kendni):)Bunu yazarken saatin 1.30a yaklaştığını ve dahi sabah erkenden işe gitmem gerektiğini hatırlamış oldum. Müsadenizle ben yatayım. Yine buralardayım. Tekrardan tanıştığıma çok memnun oldum. görüşmek üzere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?