• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Tutku ısıltı irem hrb bu gelinliği ankarada uygun güzel kim dikebilir?yardım

AllahaSukur_Elhamdulillah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
90
0
0
35
Ankara
$2012-10-06 17.34.52.webp$2012-10-06 17.36.00.webp$DSCF0230.webp$DSCF02111.webpEki Görüntüle 866552

kızlar bu gelinliği ankarada maksimum 1500 tl ye ve güzel hangi gelinlikci dikebilir?forumdan akılmda kalanlar sizce hangi gelinlikci iyi

ışıltı gelinlik
tutku gelinlik
irem gelinlik
hrb elegant

hepsi and carsısında hangisi güzel diker sizce

Eki Görüntüle 866548 Eki Görüntüle 866549 Eki Görüntüle 866550 Eki Görüntüle 866551 Eki Görüntüle 866552

kızlar bu gelinliği ankarada maksimum 1500 tl ye ve güzel hangi gelinlikci dikebilir?forumdan akılmda kalanlar sizce hangi gelinlikci iyi

ışıltı gelinlik
tutku gelinlik
irem gelinlik
hrb elegant

hepsi and carsısında hangisi güzel diker sizce

Canım kesinlikkkkkleeee HRB ELEGANT.... BEN O KADAR ÇOK MEMNUN KALDIM Kİ... BÜTÜN KIZLARA SÖYLEMEK İSTİYORUM EN GÜZEL GÜNLERİNDE MUTLULUKLARINI ARTIRSINLAR... RECEP BEY HAKİKATEN MÜKEMMEL BİR USTA TEREDDÜT ETMEDEN GİT. ZATEN BİR KEZ GÖRÜŞTÜĞÜNDE NE KADAR BİLGİLİ OLDUĞUNU ANLAYACAKSIN.

Canım kesinlikkkkkleeee HRB ELEGANT.... BEN O KADAR ÇOK MEMNUN KALDIM Kİ... BÜTÜN KIZLARA SÖYLEMEK İSTİYORUM EN GÜZEL GÜNLERİNDE MUTLULUKLARINI ARTIRSINLAR... RECEP BEY HAKİKATEN MÜKEMMEL BİR USTA TEREDDÜT ETMEDEN GİT. ZATEN BİR KEZ GÖRÜŞTÜĞÜNDE NE KADAR BİLGİLİ OLDUĞUNU ANLAYACAKSIN.

Bacım 2013 ün konusu bu :-)
Konuyu nerden buldun da tozlu raflardan çıkardın sen :KK25:

4 yıl önceki konuyu hortlattn kız :D colugu cocugu vardr smdi onun :d

AYY KONU ESKİ HAKLISINIZ YENİ ÜYE OLDUM DA İLK İŞ OLARAK GELİNLİKÇİMİ ÖNERMEK İSTEDİM. GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETMİŞTİ BENİ. BİR DE BEN DE GELİNLİKÇİMİ BU SİTEDEKİ YORUMLARLA BULMUŞTUM. O YÜZDEN HERKES MUTLU OLSUN İSTEDİM.. BU ARADA MERHABALAR:)

AYY KONU ESKİ HAKLISINIZ YENİ ÜYE OLDUM DA İLK İŞ OLARAK GELİNLİKÇİMİ ÖNERMEK İSTEDİM. GERÇEKTEN ÇOK MUTLU ETMİŞTİ BENİ. BİR DE BEN DE GELİNLİKÇİMİ BU SİTEDEKİ YORUMLARLA BULMUŞTUM. O YÜZDEN HERKES MUTLU OLSUN İSTEDİM.. BU ARADA MERHABALAR:)
Mrb cnm bnm. Hoşgeldn sefa getirdin.. :) iyi niyetine kurban olurum senin ya :) bıcır bıcırsın :) enerjini taaaa buralardan hissedebiliyorum :) :) :)

Ankaradayım. Vallahi bu ağustosta hoş bir er kişi ile izdivaç eyledim:) Çoluk çocuk torun torba sevmek yok şimdilik Allah hayırlısını nasip etsin inşallah . :)

Bunu yazarken saatin 1.30a yaklaştığını ve dahi sabah erkenden işe gitmem gerektiğini hatırlamış oldum. Müsadenizle ben yatayım. Yine buralardayım. Tekrardan tanıştığıma çok memnun oldum. görüşmek üzere:)

Öncelikle hayırlı olsun. Forumdaki birçok yorumdan da görüleceği üzere aman ha IŞILTI Gelinlikten UZAK DURUN lütfen!.. Biz gittik, sipariş esnasında "şu kalitede ürün kullanacaz, şöyle yapacaz, hiç merak etmeyin" deyip not almalarına rağmen hem dediklerinden daha düşük kalitede ürün kullandılar, hem de aynı şeyleri defalarca uyarmamıza rağmen farklı şekilde yaptılar. Tavsiye edebileceğim bir yer yok ama Işıltı'dan uzak durmanızı söyleyebilirim. Bizim gibi sizler de sorun yaşamayın en mutlu gününüzde. Selamlar...

Back
X