M
minikkelebekcik
Ziyaretçi
- Konu Sahibi shoksheker
dualarım seninle canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bende de göğüs hassasiyeti var ama bende her ay adet olmadan önce olur yani onu belirti olarak görmüyorum canım inşallah tutunuyordur bebişlerimiz yarın sabah yine test yapıcam kızlar dua edin nolur yine göreyim 2 çizgiyi...
canım ben trasfer olddu. şimdi 17 şubatı bekliyoruz.doğum günüm 16 şubat ben tekrar doğacağım inşallah canım.içine ne doğuyorrhihoyyyt![]()
Hadi kızlar hepinizden güzel haberler bekliyooooruz,Aray da hamileeeeeeeee:) Shoksheker de:)
Şimdi sıra hoho da, dejavu da, turser de ve bebişistiyoruz da ve martta da hayırlısı ile ben deeeeeeee:)
Hayırlı olsun arkadaşlarım, olumlu düşünelim olumlu olsun
canım güzel dileklerin için teşekkürler.bizde sana martta hadi diyeceğiz. sağol canımkaydirigubbakcemile3Hadi kızlar hepinizden güzel haberler bekliyooooruz,Aray da hamileeeeeeeee:) Shoksheker de:)
Şimdi sıra hoho da, dejavu da, turser de ve bebişistiyoruz da ve martta da hayırlısı ile ben deeeeeeee:)
Hayırlı olsun arkadaşlarım, olumlu düşünelim olumlu olsun
Kızlar, 9. günüm akşamı test yaptım. Biraz önce veeeeee.......
Çift çizgi.........
Hamileyim değil mi?
Çift çizgi çıkıp da negatif sonuç alan yok değil mi bildiğiniz?
Hep ikiz diyordum ya, eşime de ikiz ya o nedenle 9. gün çıkacak teste dedim. Ama yaparken de bir yandan eğer negatif sonuç olursa üzülme diye kendimi telkin ediyordu.
Sonucu görünce şok oldum.
Yarın yine yapıp kesin emin olmam gerek.
Sonra da 11. gün test yaptıracağım bu durumda. Daha fazla bekleyemem mümkünü yok :)
Derviş, ben ne diyeyim hakikaten ermişsin galiba.
İnşallah bu başlığın uğuru hep böyle sürer gider.:)
Çarşamba günü kesin emin olalım da hep beraber halay çekelim :):CüvCüv:
Kızlar hamileyyyyiiiimmmmm
beta hcg 596,92 çıktı darısı başınıza inşallah rabbime şükürler olsun bugünleri gördüm ya ölsem de gam yemem artk