• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutmadı mı yine mi hüsran yaaa

bu arada bende de göğüs hassasiyeti var ama bende her ay adet olmadan önce olur yani onu belirti olarak görmüyorum canım inşallah tutunuyordur bebişlerimiz yarın sabah yine test yapıcam kızlar dua edin nolur yine göreyim 2 çizgiyi...

İnşallah göreceksin canım yarın da ve sonra kan testinde de çok iyi bir değer çıkacak.
İçini ferah tut arkadaşım, Allah hayırlısını versin hepimizin hakkında.

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yarın tedaviye başlayacağım hayırlısıyla shoksheker canım 2.çizgiyi silikte olsa gören arkadaşlar hep hamiş çıktı inş seninde öyle olacak allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş

hoho 12 şubat benim doğum günüm inş ogün seninde hayırlı haberlerini alırız canım allahım inş hepimizin kucaklarını doldursun hayırlısıyla

canım ben trasfer olddu. şimdi 17 şubatı bekliyoruz.doğum günüm 16 şubat ben tekrar doğacağım inşallah canım.içine ne doğuyorrhihoyyyt:emir_bebek:

hamilesindiiiir ben diyorum bu ay ve martta inşallah Allahın izniyle hepimiz hamile olacağız, benim daha yeni başladı, ama ben de umarım martta iyi haber vereceğim size:)

inşallah kızlar

DERVİŞ nickini değiştir ERMİŞ yap bence

HOHO cum inşallah bu topik uğurlu gelecek hepimize

MANOLYA canım senin tedavinde hayırlı olur inşallah

BEBİŞİSTİYORUZ Allah razı olsun arkadaşım

Hadi kızlar hepinizden güzel haberler bekliyooooruz,Aray da hamileeeeeeeee:) Shoksheker de:)
Şimdi sıra hoho da, dejavu da, turser de ve bebişistiyoruz da ve martta da hayırlısı ile ben deeeeeeee:)
Hayırlı olsun arkadaşlarım, olumlu düşünelim olumlu olsun

Manolya senin de 17 subatta belli olacak değil mi? ben daha 6. günümdeyim ama uzun protokol, iğneler ve beeeeeen:)

Hadi kızlar hepinizden güzel haberler bekliyooooruz,Aray da hamileeeeeeeee:) Shoksheker de:)
Şimdi sıra hoho da, dejavu da, turser de ve bebişistiyoruz da ve martta da hayırlısı ile ben deeeeeeee:)

Kızlar, 9. günüm akşamı test yaptım. Biraz önce veeeeee.......
Çift çizgi.........
Hamileyim değil mi?
Çift çizgi çıkıp da negatif sonuç alan yok değil mi bildiğiniz?
Hep ikiz diyordum ya, eşime de ikiz ya o nedenle 9. gün çıkacak teste dedim. Ama yaparken de bir yandan eğer negatif sonuç olursa üzülme diye kendimi telkin ediyordu.
Sonucu görünce şok oldum.
Yarın yine yapıp kesin emin olmam gerek.
Sonra da 11. gün test yaptıracağım bu durumda. Daha fazla bekleyemem mümkünü yok :)
Derviş, ben ne diyeyim hakikaten ermişsin galiba.
İnşallah bu başlığın uğuru hep böyle sürer gider.:)
Çarşamba günü kesin emin olalım da hep beraber halay çekelim :):CüvCüv:

canım güzel dileklerin için teşekkürler.bizde sana martta hadi diyeceğiz. sağol canımkaydirigubbakcemile3

tebrikler hoho cuğum tabiiki hamilesin hemde net çift çizgi dediğin gibi ikiz bile olabilir hadi hayırlısı canım darısı başıma inşallah yarın transferim var

Kızlar, 9. günüm akşamı test yaptım. Biraz önce veeeeee.......
Çift çizgi.........
Hamileyim değil mi?
Çift çizgi çıkıp da negatif sonuç alan yok değil mi bildiğiniz?
Hep ikiz diyordum ya, eşime de ikiz ya o nedenle 9. gün çıkacak teste dedim. Ama yaparken de bir yandan eğer negatif sonuç olursa üzülme diye kendimi telkin ediyordu.
Sonucu görünce şok oldum.
Yarın yine yapıp kesin emin olmam gerek.
Sonra da 11. gün test yaptıracağım bu durumda. Daha fazla bekleyemem mümkünü yok :)
Derviş, ben ne diyeyim hakikaten ermişsin galiba.
İnşallah bu başlığın uğuru hep böyle sürer gider.:)
Çarşamba günü kesin emin olalım da hep beraber halay çekelim :):CüvCüv:

merhaba hoho. bende transferden sonra 8. gün idrar testi yapmıştım. ve benim ikinci çizgi silik çıkmıştı.hamileydim. şimdi ikizlerim var. bence sende hamilesin.hayırlı olsun.

HOHO cum benimde 9.gün ikinci çizgi biraz silik çıkmıştı 11.gün yani dün tekrar yaptım daha belirgin çıktı bugün saat 13:00 da kan vericem dua edin kızlar kan değerim de güzel olsun

arkadaslar ben normal yolla hamile kaldim ama sunu belirtmek istiyorum bende hamile oldugumu bilmiyordum sizinde dediginiz gibi adet sancisi gibi sancim vardi goguslerde sisme vs...... ama adet olmadim ve hamile oldugumu ogrendim yani bu belirtiler normaldir eger adet tarihiniz yaklastiysa sorun yok yani positif dusunun hersey guzel olucak insallah

Kızlar hamileyyyyiiiimmmmm

beta hcg 596,92 çıktı darısı başınıza inşallah rabbime şükürler olsun bugünleri gördüm ya ölsem de gam yemem artk

Kızlar hamileyyyyiiiimmmmm

beta hcg 596,92 çıktı darısı başınıza inşallah rabbime şükürler olsun bugünleri gördüm ya ölsem de gam yemem artk

Canımmm, tebrikleeeerrhihoyyyt, dedim di miyerimseniben, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin , tebrikleeeer çok sevindim, dua et bize de:)

shoksheker çok sevindim :nazar:
gözlerim doldu valla yaa senağlama
Allah yardımcın olsunnn
dervişçim sende bişey var kesin
kızlar teker teker hamileyim diye geliyor korktum senden:1shok:
umarım diğer arkadaşların da hamilelik haberlerini alırız hayırlısıyla

Back
X