• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutmadı mı yine mi hüsran yaaa

Bende de pek belirti olmamıştı. Hatta 9.gün yaptığım idrar testi negatif çıkmışti. 12.gün beta hcg testine giderken adet olacakmışım gibi bel ağrısı çekiyordum ve çok umutsuzdum gerçekten. Sonucun pozitif olduğunu öğrendiğimde inanamadım. Darısı başınıza kızlar. Hiç öyle belirti meselesine takılıp kalmayın. Hamiş haberinizi almak dileğiyle. Sevgiler.

inşallah tuttar ya Yüce Rabbim Duy sen arkadaşımızın sesini bu sayfada bebek hasreti çeken herkeze en kısa zamanda sağlıkla bebeklerine evlatlarına kavuştur

ne zaman belli oluyor hoho?
shoksheker senin 10 subat degil mi?
aray senin ne zaman?
dejavu senin? ayy ben meraklandım yaaaa

ah dervişcim okadar içtenlikle söylüyorsun ki kurban olurum.allah sesini duysun.bak senin dedigin çıksın senin tedavin süresince hep yanında olacagım milyonkere soru sor.ayrıca ben de çok korkuyordum iğnelerden .öyle alışıyorsun ki ballyciler gibi.iğnelere iğnemin saati geçti diye panikleyeceksin.:))))))))) benim test günüm 9 şubat yazarım burdan ama dayanamam idrar testini 8 şubatta yaparım.

Araycım
bu tedavide insanı en iyi bu duyguyu yaşayan, bebek özleminin ne olduğunu çeken, bu tedaviyi olanlar,başından aynı şeyler geçenler anlar, ben her zaman dua ediyorum hepimize, iyi ki varsınız.. etrafımdakilere, aileme anlatsam da benim duygularımı en iyi sizler anlarsınız, sorularımı da tabii:) onlara anlatsan ayy yazık, hayırlısı falan derler, zaten kimseye birşey anlatılmıyor da:) o yüzden sizlere dua etmeyeceğim de kime edeceğim, canım hayırlısı Allahdan, dua etmek, birbirimize destek olmak bizden, hepinizi çook seviyorum, çok çok teşekkür ediyorum ve her zaman dua ediyorum..
buarada sen boşa endişelenme bebişlerin olacaaaaak, 9 şubatta derviş teyzelerine de durumu bildir:) bekliyoruuum....

dervişcim annelik o kadar kutsalki inan bu zorlu süreçte bile anlıyor insan...

bana sorarsan sen fazla buralarda takılma bu aralar çok fazla inceleyip çok şey öğrenmekte iyi değil moralini yüksek tut canım ben pek yapamadım ama sevdiğin şeylerle ve kişilerle ol...

iyi dileklerin için teşekkürler bu arada 10 ŞUBAT ta ben bildiricem size sonucu inşallah dediğin gibi olur ve hepimiz ikizlerimizin haberlerini alırız...

canım sakin ol moralini yüksek tut moral cok önbemli önce sen inan onlar senle bitanem :1hug:

saol canım insaalah oyledır:CüvCüv:
İdrar testinde negatif olursa yanlışlık payı olabiliyor çünkü beta hcg henüz idara geçmemiş olabiliyor ama silikte olsa bir çizgi varsa sonuç kesin pozitiftir. İlaçların 9.güne kadar etkisi olduğunu sanmıyorum. hihoyyythihoyyyt:ecrin_bebek::emir_bebek::nazar:

arkadaşlar, işlerden pek giremiyorum internete.
Ama yazdıklarınızı okudum. Gözlerim doldu. Gerçekten bu dönemde bir tek birbirimizi biz anlıyoruz.
Umarım hepimiz için de hayırlısı olur.
nisasum hayırlı olsun canım. çok sevindim senin adına. Allah2ım kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Benim test tarihim 12 şubat. haftaya bu aralar hayırlısıyla öğrenmiş olacağım. :)
heyecandan duramıyorum.Sizlerin de müjdeli, güzel haberlerini bekliyorum.

Bende de pek belirti olmamıştı. Hatta 9.gün yaptığım idrar testi negatif çıkmışti. 12.gün beta hcg testine giderken adet olacakmışım gibi bel ağrısı çekiyordum ve çok umutsuzdum gerçekten. Sonucun pozitif olduğunu öğrendiğimde inanamadım. Darısı başınıza kızlar. Hiç öyle belirti meselesine takılıp kalmayın. Hamiş haberinizi almak dileğiyle. Sevgiler.

mrba cnm öğrenmek istediğim bişey var.. adet sancısı gibi ağrım vardı derken nasıl ağrılardı bunlar.benimde 7 sinde kan tahlilim ama hiç bişeyim yokken 2 gündür çok ağrım var ,karnıma dokununca bile acıyo zor yürüyorum,yürürken karnımı tutmak zorunda kalıyorum her seferinde yavaş yavaş adımlarla. hiç akıntın falan olmuşmuydu..çok moralim bozuk..
senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini yada bebişlerini cnm:)

mrba cnm öğrenmek istediğim bişey var.. adet sancısı gibi ağrım vardı derken nasıl ağrılardı bunlar.benimde 7 sinde kan tahlilim ama hiç bişeyim yokken 2 gündür çok ağrım var ,karnıma dokununca bile acıyo zor yürüyorum,yürürken karnımı tutmak zorunda kalıyorum her seferinde yavaş yavaş adımlarla. hiç akıntın falan olmuşmuydu..çok moralim bozuk..
senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini yada bebişlerini cnm:)
İyi dileklerin için tşkler. Canım benim akıntım da karnımda ağrı da olmadı hiç. Sadece 11-12.günlerde belim çok ağrıyordu. Bu ağrı da adet olacağım zaman oluyor hep bende. O yüzden kan testine giderken sonucun negatif olacağına emin gibiydim.
Şu an senin moralini bozmanı gerektirecek birşey yok canım. Bu belirtiler kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor. Bazen de hiç bir belirti olmayabiliyor. Pozitif düşünelim ki pozitif olsun. İnşallah müjdeli haberlerinizi alacağız bir kaç güne kadar.

Back
X