- Konu Sahibi shoksheker
Bondea hcg değerin kaç çıkmıştı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi dileklerin için tşkler. Canım benim akıntım da karnımda ağrı da olmadı hiç. Sadece 11-12.günlerde belim çok ağrıyordu. Bu ağrı da adet olacağım zaman oluyor hep bende. O yüzden kan testine giderken sonucun negatif olacağına emin gibiydim.
Şu an senin moralini bozmanı gerektirecek birşey yok canım. Bu belirtiler kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor. Bazen de hiç bir belirti olmayabiliyor. Pozitif düşünelim ki pozitif olsun. İnşallah müjdeli haberlerinizi alacağız bir kaç güne kadar.
12.gün değerim 217 çıkmıştı canımBondea hcg değerin kaç çıkmıştı?
Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:hihoyyyt:teytey::ecrin_bebek:kızlar benim bugün 9.günüm sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inşallah doğrudur yaaaa
canımNisasum hamilesin değil mi? 2. testin sonucunu aldın mı? başka bir konuya yazmıştın sanırım, ordan okudum, bizi bilgilendir:)
şimdi de sıra dejavu, hoho, shoksheker ve Aray daaaa:)
demiştim hepiniz hamilesiniiiiiiz diyeeeeeeeee
TEBRIKLERRRRRRRRRTebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:hihoyyyt:teytey::ecrin_bebek:![]()
kızlar benim bugün 9.günüm sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı inşallah doğrudur yaaaa
DERVİŞ cidden çıkıcak inşallah dediğin bak sana söz eğer ben hamileysem dile benden ne dilersen diğer arkadaşlarım için de geçerli tabii
hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ederim.derviş hiç korkma bende herşeyden korkardım iğne hele kan aldırmak hele narkoz ma herşeye katlanıyorsun.düşün karnında bebiş olacak..
canım ben trasfer olddu. şimdi 17 şubatı bekliyoruz.doğum günüm 16 şubat ben tekrar doğacağım inşallah canım.içine ne doğuyorrhihoyyyttesekkür ederim canım moral oluyor yazdıklarınız bana, iyi ki varsınız.. buarada sen bebiş mi bekliyorsun yoksa tedavi aşamasındamısın?
Shoksheker derviş demişti diyeceksiiiin...
Araaaaayyy nerdesiiiiin? test yaptın mı?
kızlar desteğinğz için teşekkürler ama yine de kan testi yaptırana kadar inanamam heralde hatta keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar gözüme uyku girmez ama yine de çok mutluuyyyyuuummm darısı başınıza kader arkadaşlarım