• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutmadı mı yine mi hüsran yaaa

İyi dileklerin için tşkler. Canım benim akıntım da karnımda ağrı da olmadı hiç. Sadece 11-12.günlerde belim çok ağrıyordu. Bu ağrı da adet olacağım zaman oluyor hep bende. O yüzden kan testine giderken sonucun negatif olacağına emin gibiydim.
Şu an senin moralini bozmanı gerektirecek birşey yok canım. Bu belirtiler kişiden kişiye farklılıklar gösteriyor. Bazen de hiç bir belirti olmayabiliyor. Pozitif düşünelim ki pozitif olsun. İnşallah müjdeli haberlerinizi alacağız bir kaç güne kadar.

sağol cnm inşallah

Nisasum hamilesin değil mi? 2. testin sonucunu aldın mı? başka bir konuya yazmıştın sanırım, ordan okudum, bizi bilgilendir:)
şimdi de sıra dejavu, hoho, shoksheker ve Aray daaaa:)
demiştim hepiniz hamilesiniiiiiiz diyeeeeeeeee

DERVİŞ cidden çıkıcak inşallah dediğin bak sana söz eğer ben hamileysem dile benden ne dilersen diğer arkadaşlarım için de geçerli tabii

cnm benim merhaba....bende şu anda tüp bebek için iğne oluyorum...daha önce bir düşüğüm olmuştu normal yoldan...o zaman test yaptığımda 2. çizgi silik çıkmıştı cnm benim sen hamilesin allahın izniyle...morlini iyi tut cnm... 3 4 güne kadar çatlatma iğnesi olucam inş...bende çok korkuyodum iğnelerden ama işin içine girince anlamıyosunuz bile...allahım isteyen herkese bebiş nasib etin...ol bol dua edelim arkadaşlar...hepimiz birbirimize...

Nisasum hamilesin değil mi? 2. testin sonucunu aldın mı? başka bir konuya yazmıştın sanırım, ordan okudum, bizi bilgilendir:)
şimdi de sıra dejavu, hoho, shoksheker ve Aray daaaa:)
demiştim hepiniz hamilesiniiiiiiz diyeeeeeeeee
canım

Tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:hihoyyyt:teytey::ecrin_bebek::nazar:
TEBRIKLERRRRRRRRR

kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle....:CüvCüv:

hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ederim.derviş hiç korkma bende herşeyden korkardım iğne hele kan aldırmak hele narkoz ma herşeye katlanıyorsun.düşün karnında bebiş olacak..

shocksheker, çok sevindim inan. inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah'ım.
bunlar nasıl moral oluyor valla ya.
inşallah nisasum ve senden sonra arka arkaya veririz haberleri.

derviş saol canım, moral oldun bana. inşallah hepiiz güzel haberler vereceğiz :)

DERVİŞ cidden çıkıcak inşallah dediğin bak sana söz eğer ben hamileysem dile benden ne dilersen diğer arkadaşlarım için de geçerli tabii

Kızlaaaar dememiş miydiiiim? bak arka arkaya güzel haberler geliyoor, shoksheker hamilesiiiin bence tebrikleeeeeeeer...........
hoho hadi sıra sendeeeeeeee:) :sm_cool:

hamiş olan arkadaşlarımı tebrik ederim.derviş hiç korkma bende herşeyden korkardım iğne hele kan aldırmak hele narkoz ma herşeye katlanıyorsun.düşün karnında bebiş olacak..

tesekkür ederim canım moral oluyor yazdıklarınız bana, iyi ki varsınız.. buarada sen bebiş mi bekliyorsun yoksa tedavi aşamasındamısın?
Shoksheker derviş demişti diyeceksiiiin...
Araaaaayyy nerdesiiiiin? test yaptın mı?

tesekkür ederim canım moral oluyor yazdıklarınız bana, iyi ki varsınız.. buarada sen bebiş mi bekliyorsun yoksa tedavi aşamasındamısın?
Shoksheker derviş demişti diyeceksiiiin...
Araaaaayyy nerdesiiiiin? test yaptın mı?
canım ben trasfer olddu. şimdi 17 şubatı bekliyoruz.doğum günüm 16 şubat ben tekrar doğacağım inşallah canım.içine ne doğuyorrhihoyyyt:emir_bebek:

kızlar desteğinğz için teşekkürler ama yine de kan testi yaptırana kadar inanamam heralde hatta keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar gözüme uyku girmez ama yine de çok mutluuyyyyuuummm darısı başınıza kader arkadaşlarım

kızlar desteğinğz için teşekkürler ama yine de kan testi yaptırana kadar inanamam heralde hatta keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar gözüme uyku girmez ama yine de çok mutluuyyyyuuummm darısı başınıza kader arkadaşlarım

canım sen kalbini ferah tut..onu kucağına alacaksın:emir_bebek:canım bende ilk 2 gün şişkinlik ağrı oldu şimdi sadece gögüs hassasiyet var.çok korkuyorum sende neler oldu:CüvCüv:

canım benimde ilk 2 gün aynıları oldu ondan sonrasında adet belirtilerimin birebir aynısı oldu ben her ay adet olmadan önce yoğun belirtiler yaşarım yine aynısı oldu ve tutmadı dedim gerçi hala belli değil ama silikte olsa 2.çizgiyi gördüm eğer hakikaten hamileysem belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş çünkü çoğu adet belirtisi pek hissetmiyor bir de 2 gündür sanki rahimde kasılmalar oluyor gibi

bu arada bende de göğüs hassasiyeti var ama bende her ay adet olmadan önce olur yani onu belirti olarak görmüyorum canım inşallah tutunuyordur bebişlerimiz yarın sabah yine test yapıcam kızlar dua edin nolur yine göreyim 2 çizgiyi...

Back
X