Tuttum kendimi

mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü

Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
Sizin gozunuzde kuzen nasil bi anlama geliyo ki bu kadar sinir oldunuz?
Konunuz da kapanir bence. "Kuzen yahu ne var bunda" diyenlere cok sakin cevap vereceginizi dusunmuyorum bir yerden sonra

Kuzen kardestir.bu kadar buluttan nem kapmayin.tabiki kuzeniyle oynayacak,konusacak neye sinir oldunuz anlamadim

Gelişme var mı diye sorduğunuza göre kıskançlığınız hastalık boyutunda..
Çünkü gelişme olacak bişey değil, normali bu zaten.

Bu düşüncelerinizi kendinize saklayıp eşinizi boş yere kızdırmayın.

Ha bu arada bizde kuzenlerimizle kardeş gibiyiz ama bu kızlar inanılmaz şımarık

Ya bide o beni soran kız aktabası bile değil kuzeninin akrabası ve çok yılışık bende diyorum ki ne alaka o kızla konuşması filan slm vermesi bile saçma

Eşinizle konuşan her kadın ya yılışık ya şımarık.
Bir erkeğin bir kadınla konuşması kadar doğal ne olabilir. Bunda nasıl kıskanılacak bir durum bulabiliyorsunuz anlayamıyorum.
İnsan her konuştuğu karşı cinsi deliler gibi arzulamıyor. Sosyallik gereği akraba ya da diğer insanlar ilişkiler kuruyoruz.
Siz mi takıntılısınız eşiniz mi güvenilmez bir insan bilemedim.

Daha biraz önce İran'da kadınların bisiklete binmesi yasaklandı haberini okudum, siteyi kapatıp bir de buraya bakayım dedim ki sizin yazdığınızı gördüm. Sanırım erkek olsanız ülke yöneticisi olsanız bu tarz anlam verilemeyen kararlar sizden de çıkardı. Resmen dişi sinekten bile şüphelenmişsiniz düğünde, hadi belirli bir kişi olsa belki de düğündeki üreme çağındaki her kadından rahatsız oluyorsanız bence psikolojik yardım almalısınız, hele de kuzenlerinden. Hayat sadece kadın ve erkek arasındaki sex ihtimaline göre kurulu değildir. Böyle hayat geçmez, bir uzmandan yardım alın bence .

Gercekten hastalikli bir yapiya sahipsiniz ne demek samimi olmalarini istemiyorum kuzeni yahu akrabalari tabiki oynayacak, resim cektirecek. Hayatini sizin psikolojinize gore ayarlayamaz adam. Yazık esinize cidden bugun tutmasan kendini yarin patlayacaksin çok saglikli degil iliskiniz.

Kuzen muzen kardeşim insanin zoruna gider. Ben olsam bnimde sinirlerim tavan yapardi..icimdeki sahıs icimi koruklesin dursun e tabi kocadan duymadikca rahatlamiyo insan ...

Elif esin butun kizlari siraya sokup hepsiyle dans etti bence. Hatta o kizin numarasini da aldi dikkatli ol.

merakının sebebi eşine güvenmemen işte. sürekli herşeyi didikleyeceğine bu güven problemini çözmeye çalışsanız olmuyor mu?

İşte güven verde güvenicem gidip elin kıxına benim oynamayı sevmediğimi anlatıyo gel güven
Eşinizle konuşan her kadın ya yılışık ya şımarık.
Bir erkeğin bir kadınla konuşması kadar doğal ne olabilir. Bunda nasıl kıskanılacak bir durum bulabiliyorsunuz anlayamıyorum.
İnsan her konuştuğu karşı cinsi deliler gibi arzulamıyor. Sosyallik gereği akraba ya da diğer insanlar ilişkiler kuruyoruz.
Siz mi takıntılısınız eşiniz mi güvenilmez bir insan bilemedim.
Güven vermiyo bana işte
Okurken ne kdr saçma bir konu dedim içimden...resmen içiniz fesat !
Neden içim fesat eşim akrabası bile olmayan bi kızla konuştuğu için mi

eşiniz başka bir kadına sizden bahsediyorsa bu neden güvenilmemesi gerektiği anlamına gelsin ki?
Şöyle ki
Şimdi bu kız eşimin kuzeninin teyzesinin kızı bir akrabslığı yok eşimle bixim düğüne filanda gelmişti
Neden güvenmiyim çünkü bu duruma bozulacağımı bilmesi gerekirdi ve onunla sohbet etmemeliydi
Bilmiyorum belkide kız sordu oda cevap verdi öyleyse biy yok
Ama sohbet ettiyse sorun var. NE münasebet yani

Bu kadar abarti fazla hic mi guvenmiyorsun kocana? Yuruyen sapik muamelesi yapiyorsun adama.

Sen onun hayatinda yokken kuzen leri vardı kuzenleriyle oynamayacakta yabancı bayanlarlami oynayacak iyiki eşim senin gibi değil ben kuzenlerimle dans da ederim sarılırim kardeşim gibiler hayta eşimin memleketine gidince bayan kuzenlerinden çok erkek kuzenleriyle konuşur gezmeye giderim

Şöyle ki
Şimdi bu kız eşimin kuzeninin teyzesinin kızı bir akrabslığı yok eşimle bixim düğüne filanda gelmişti
Neden güvenmiyim çünkü bu duruma bozulacağımı bilmesi gerekirdi ve onunla sohbet etmemeliydi
Bilmiyorum belkide kız sordu oda cevap verdi öyleyse biy yok
Ama sohbet ettiyse sorun var. NE münasebet yani

çok farklı düşünüyoruz bu konularda, seni anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.
şüphelendiğin şey eşinin kızın yanına gidip "ay benim karım da oynamayı hiç sevmez, keşke senin gibi oynamyı seven biri olsaydı" dediğinden mi şüpheleniyosun da illa konuşmanın nasıl başlayacağını öğrenmek istiyorsun?

mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü

Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
kuzeni yani kuzen demek kardeş demek benim için

Back
X