Konularınıza denk geliyorum ama genelde yorum yapmıyorum.
Size gerçekten hayati bir tavsiye vermek isterim. Güven her ilişkide esastır, ama hayat bu başımıza hiç ummadığımız şeyler geliyor malesef. Yani hiç beklenmeyen bir insan bile aldatabiliyor şu dünyada. Ve siz de hep bu ihtimal üzerine odaklı yaşıyorsunuz. Ama buna odaklı yaşamak, kaliteli yaşamak değil bence.. Ben sizin kadar olmasa da kıskanç biriyim ama belli etmem. Çünkü eşimi kısıtlamaya hakkım yok.
Lütfen ona, "ben sana güveniyorum, sen duracağın yeri, gideceğin yeri, konuşulması ve uzak durulması gereken kişiyi bilirsin, çünkü seni bu karakterli oluşun, ve sadakatinden seçtim" diyin. Arada diyin. İma edin. Bunu duysun, ve hissetsin. O zaman adım atarken "Yok bu bana yakışmaz" diyecektir zaten.
Dememe ihtimali, erkeklerin yine aldatma ihtimali var mı? Evet var, ama onlar da aşkı hak etmeyen, arkaya bile bakmadan kaçmamız gereken erkekler. Ve biz bu güruh yüzünden hayatı hep acabalarla yaşamak zorunda değiliz. Sevgiyi hak eden ve hak etmeyen vardır; ilkiyle yaşanır, ikincisine tekme basılır. Denklem basit aslında.
Bu şekilde yaşarsanız gerçekten mutlu olacaksınız. Aşk, dışarıdaki 6,5 milyar insana rağmen senin yanında durmasıdır bir insanın. Sürekli ona olumsuz mesaj yerine olumlu mesaj verin.