Tuttum kendimi

mrb
Dün akşam eşimin kuzeninin düğünü vardı
Tabi bütün kuzenler oradaydı kız erkek..
Neyse başlarda bişey yoktu ama ilerleyen saatlerde sinir olmaya başladım
Eşimle erkek kuzenleri resim çekilirken kızlardan ikiside gelip araya girdiler son anda sinir oldum
Sonra eşim çok oynadı erkeklerle oynuyo ama pistte kızlarda var off çok sinirdi 42 yaşnda bayan kuzeni var onunla oynadı karşılıklı
Sonra başka bi bayan kuzeniyle sohbet etti ayak üstü

Bide şöyle bişey var kına gecesi vardı başka bir ilde 3 arabba gittiler ve bayanları götürdüler bırakıp döndüler yani ben gitmedim şimdi çok pişmanım
Neyse kına gecesine eşimin kuzeninin teyzenin kızı da gitmiş
Bu kız beni düğünde gördü ve dedi ki:x oynamayı sevmediğini söyledi ondan mı gelmeden geceye. (X eşim olsun)
Yani kızla ne ara bunu konuşmuş da benden bahsetmiş başım döndü sinirden
Ki ne münasebet yani kız akrabası değil bişey değil
Şimdi bu anlattığım konular hakkında eşime bişey demedim eskiden olsa kıyamet kopardı yani bi gelişme var mı sizce?
Bir de şu kız mevzusunu bu akşam konuşmayı düşünüyorum sizce konuşayım mı?
o kızı bilmem de
insan kocasını kuzenlerinden kıskanır mı ya
biz de kuzenlerimizle kardeş gibiyizdir kuzen yani neticede kan can
birinin eşi sizin gibi olsa (cok sukur değil) cok uzulurduk
aklınıza ne geliyor anlayamıyorum
bi kuzeniyle oynaması
diğeriyle sohbet etmesi
cok normal
normal olmayan sizin sinir olmanız

arkadaşlar ben kötü niyetle yani aldatacak diye kıskanmıyorum sadece ilgisini samimiyetini kıskanırım ben

Kuzeniyle tabii ki konuşacak. Siz eşinizi bi kafese koyun hiçbir kadınla konuşmasın. O kızla konuşmasına gelirsek en azından sizin konunuz geçmiş eğer geçmeseydi bu seferde benden konuşmamışlar diye dert edinirdiniz. Yapmayın kendinizi yıpratırsınız.

öff böyle kuzenden akrabadan kıskanan insaları görünce afedersiniz ama kusasım geliyo :kusmuk:
adamları eve kilitleyin, akraba makraba nolursa olsun karşı cinsten kimseyle muhatap olmasınlar

arkadaşlar ben kötü niyetle yani aldatacak diye kıskanmıyorum sadece ilgisini samimiyetini kıskanırım ben
Ama canim bu iyi niyetle kiskanmak mi oluyor ki ;) kendini cok yipratiyorsun bence. Kocana da bir halt olmuyor senin omrun kisaliyor valla bak benden soylemesi.
Daha once de milyon defa soyledim,sallama su adami. Sen hayatina bak. Sen de samimi ol caninin istedigiyle. Uc gunluk dunyada deger mi kendini yorduguna?

Ama canim bu iyi niyetle kiskanmak mi oluyor ki :KK66: kendini cok yipratiyorsun bence. Kocana da bir halt olmuyor senin omrun kisaliyor valla bak benden soylemesi.
Daha once de milyon defa soyledim,sallama su adami. Sen hayatina bak. Sen de samimi ol caninin istedigiyle. Uc gunluk dunyada deger mi kendini yorduguna?
Bir türlü beceremedim umursamamsyı
Bazen umursamamaya karar veriyorum öyle yapıyorum sonra bşy oluyo ve kendi diyoki şunu böyle istediğin gibi yapıcam bunu böyle yapıcam.
Bende başlıyorum yine umursamaya

Yine elif.. klasik...
Gelisme var gibi, kendini tutuyosun.
Ama cok uzun surmez bendn demesim
Kiyamet kopucak yine.

Ama canim bu iyi niyetle kiskanmak mi oluyor ki :KK66: kendini cok yipratiyorsun bence. Kocana da bir halt olmuyor senin omrun kisaliyor valla bak benden soylemesi.
Ağzın bal yesin:)
elifff__ sürekli eşini kıskanıyorsun, kuzenlerinden dahi kıskanmak normal birşey değil, tamam aldatır diye kıskanmıyorum diyorsun ama sonuçta kıuzenlerinden kıskanıyor musun? Evet, kuzen bu ya, oynanırda, dansta edilir, fotoğrafta çektirilir.

Açık ve net söylüyorum eşim beni kuzenlerimden kıskansa buz gibi soğurdum adamdan, dayanamam öyle uçan kuştan bile kıskanılmasını, evliliğini kendi ellerinle yok ediyorsun, ara ara okuyorum konularını, eşin artık bu kıskanmaların yüzünden seni yok hükmünde saymaya başlamış, sadece maddi bağ var sanki aranızda, o kardeşlerinin borçlarını ödeyip para yardımı yapayım Elif'ten kısayım da, Elif varsın herşeye söylensin mühim değil gibi bir durum var ortada, en azından bizler buradan senin anlattıklarından böyle bir tablo çıkarıyoruz ortaya.

Kendine günah ablacım, yaşın genç şimdi anlamıyorsun belki ama seneler geçince bu kadar çok kıskanıp herşeyi kafana takmanın seni ne denli yıprattığını, yorduğunu fark edeceksin, birde inan elle tutulur bir kıskançlık sebebi de değil seninkiler, kuzeni kıskanmak, akrabaları kıskanmak.

Evlilik sadece eşlerin birbiriyle samimi olması, hayatlarındaki tüm insanları yok sayması demek değildir.
Bunlara o kadar kafa yoruyorsun ki işine gücüne yansıyor, eşinden başka bir hayatın olduğunu da kabullen artık.

bizim ailemizde kuzen demek kardeş demek.. benim eşiminde bir sürü kuzeni var erkek-kız.. bazen bazılarıyla arası bozulur ben kızarım o senin kuzenin değil kardeşin... kardeşinin hatalarını nasıl yok sayıyorsan onunkileride yok sayacaksın diye başına kakarım... nasıl bir düşünce yapısı bu gerçekten çok şaşırdım... bence kendinizi boş yere üzüyorsunuz ... birde sevinin ne güzel her yerde sizden bahsediyor daha ne istiyorsunuz...

bizim ailemizde kuzen demek kardeş demek.. benim eşiminde bir sürü kuzeni var erkek-kız.. bazen bazılarıyla arası bozulur ben kızarım o senin kuzenin değil kardeşin... kardeşinin hatalarını nasıl yok sayıyorsan onunkileride yok sayacaksın diye başına kakarım... nasıl bir düşünce yapısı bu gerçekten çok şaşırdım... bence kendinizi boş yere üzüyorsunuz ... birde sevinin ne güzel her yerde sizden bahsediyor daha ne istiyorsunuz...
Sordular ondan bahsetti demek ki

Ağzın bal yesin:)
elifff__ sürekli eşini kıskanıyorsun, kuzenlerinden dahi kıskanmak normal birşey değil, tamam aldatır diye kıskanmıyorum diyorsun ama sonuçta kıuzenlerinden kıskanıyor musun? Evet, kuzen bu ya, oynanırda, dansta edilir, fotoğrafta çektirilir.

Açık ve net söylüyorum eşim beni kuzenlerimden kıskansa buz gibi soğurdum adamdan, dayanamam öyle uçan kuştan bile kıskanılmasını, evliliğini kendi ellerinle yok ediyorsun, ara ara okuyorum konularını, eşin artık bu kıskanmaların yüzünden seni yok hükmünde saymaya başlamış, sadece maddi bağ var sanki aranızda, o kardeşlerinin borçlarını ödeyip para yardımı yapayım Elif'ten kısayım da, Elif varsın herşeye söylensin mühim değil gibi bir durum var ortada, en azından bizler buradan senin anlattıklarından böyle bir tablo çıkarıyoruz ortaya.

Kendine günah ablacım, yaşın genç şimdi anlamıyorsun belki ama seneler geçince bu kadar çok kıskanıp herşeyi kafana takmanın seni ne denli yıprattığını, yorduğunu fark edeceksin, birde inan elle tutulur bir kıskançlık sebebi de değil seninkiler, kuzeni kıskanmak, akrabaları kıskanmak.

Evlilik sadece eşlerin birbiriyle samimi olması, hayatlarındaki tüm insanları yok sayması demek değildir.
Bunlara o kadar kafa yoruyorsun ki işine gücüne yansıyor, eşinden başka bir hayatın olduğunu da kabullen artık.
Gerçekten öyle mi yani beni yok mu sayıyo yada para için öi beraber benimle
Bu yok sayma işi kafama takıldı
Ben bunu açık açık konuşmak istiyorum onunla
Peki Mune kuzenleriyle fotoğraf filan çekilmesi mi yada o kızla konuşması mı beni yok saydığını gösteriyo

Sordular ondan bahsetti demek ki
Yani değil mi? Her soran kötü niyetle soracak diye birşey yok, benim eşimde düğünleri sevmez, katılmaz öyle ortamlara, eşin neden gelmedi dediklerinde o düğünleri sevmez diyorum, ay bak şimdi neden sordu diyecek halim yok, eşinde seni sorduklarında o oynamayı sevmez, ondan gelmedi demiştir, altında birşey arama.
Eşler tabu mu? Konuşulmayacak, sorulmayacaklar mı? Sorduklarında cevap veremem eşim kızıyor denmez değil mi;)

Back
X