- 12 Temmuz 2006
- 57.944
- 221.373
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi elifff_____
Peki Mune sen ne öneriyosun bu konuda yani bu umursamama olayında ben nasıl davranmalıyım ki roller değişsin
Önce kendinden başlamalısın değişime, çabalıyorsun elbette ama daha çok çabala ve en azıdan olmadık şeylerde kıskanmaktan ve eşine senle ilgili sorulan her soru altında kötü niyet aramayı bırakmakla başlamalısın işe, evlilikte en azından benim için öyle, karşılıklı kaçma kovalama oyunları oynamaya gerek yoktur, herşey konuşarak çözülür, sen eğer şu aşırı kıskançlığını törpülersen ve karı-koca problemlerde güzelce konuşmayı, ortak kararlar almayı, birbirinizin fikrine saygı göstermeyi, ailelerle ilgili kararlarda birbirinizi ezmeden beraber adım atmayı öğrenirseniz evliliğiniz şu an bulunduğu durumdan kurtulur.
Eşin konuşmaya çalıştığında sakince dinliyor ve cevap veriyor mu? Soruyorum çünkü kendi göze batan huylarını törpülerken onunda fevri tavırları varsa, senle konuşmak yerine tartışmaya giriyorsa onunda kendini törpülemesi gerekiyor, evliliği birlikte öğrenirseniz ilerleyen senelerde güzel bir uyum sağlarsınız.