• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tutumlu kadın,savurgan koca

sen de savurgan ol.yapında olmadığı için zorlanabilirsin ama dayanacaksın.ya hep böyle gider ya da buna dayanarak halledeceksin.

hep söylüyorum bazen riskleri göze alacaksın korkmadan.miladın olacak.

her konuda böyledir bayanlar.sen neye önem verirsen eşin tam tersidir.

eşlerde hep biri fedakar diğeri bencildir.bu tesadüf değil ki hep böyle denk gelsin de mi...

bunun sebebi şudur evlendikten sonra eşler birbirini hemen tanır.erkek bakar kadın fedakar evi çekip çeviriyor ohh be der rahatlar ve hayatına böyle bencil rahat devam eder.

çaktırmadan ,yavaş yavaş değiştirin kendinizi ama çok yavaş ,kahren ve bilerek yaptığınızı asla anlamasın.uzun sürebilir ama sabredin.sakın çakmasın çakarsa bir daha kine inanmaz.

absürt şeyler yapmayın sakın.yapacağınız şey onun yaptığı ve sizin hoşlanmadığınız şeyler olsun abartmayın yani...

mesela müsrüf dediniz.siz de alın 300 liralık parfüm.siz de alın pantolon kıyafet v.s. ve gayet rahat olun bunları yaparken...

VE VE VE sen bunları yaparken de aynı zamanda onun harcamalarına da sakın kızma bırak yapsın..burası önemli..

:KK70: çok fenayım de mi...ama böyle başka yolu yok.erkeklerde hiçbir şey değiştiremezsin.aslında hiçbir insanı değiştiremezsin.bu İMKANSIZZZZZZZZZ

....BİRİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSAN ÖNCE KENDİN DEĞİŞECEKSİN.....

"Erkek bakar kadın fedakar evi çekip çeviriyor ohh be der rahatlar ve hayatına böyle bencil rahat devam eder.

çaktırmadan ,yavaş yavaş değiştirin kendinizi ama çok yavaş ,kahren ve bilerek yaptığınızı asla anlamasın.uzun sürebilir ama sabredin.sakın çakmasın çakarsa bir daha kine inanmaz."
Bunu sevdim,gayet mantıklı canım,bari kenarda para da biriktireyim yoksa içim rahat etmez:KK45:

Eşim maddi konularda benim daha mantıklı olduğuma inanıyor. Öyle olunca harcama yapmadan önce bana danışıyor. Ne alınacaksa ben araştırıp en uygun fiyatı buluyorum. O da benim fikirlerime güvenir ve sorgulamaz pek.

Bu arada ben de esasen su karikaturdeki gibi bir tipim:
Eki Görüntüle 1517011
Hahaaa karikatür süpermiş. Ben de bu mantıkla internetten çok alışveriş yapıyorum ama indirime dayanamıyorum.Bence kar ediyoruz bir nevi:KK48:

benimki de öyle ben nakitten kırpıyorum kumbaraya atıyorum ama bi ekmek almaya göndersem 2 torba şeyle dönüyo kredi kartı kullanma diyorum alışmış nasıl geçincez diyo, abur cubur alma desem 2 liralık zevkimiz var ona da göz koyma diyo :)) benimde en büyük hayalim kredi kartı borçlarını sıfırlayıp kırıp atmak
Ben bu hayali gerçekleştirmiştim,kartları,krediyi yani bankayla alakalı herşeyi sıfırlayıp kırıp atmıştık. 1buçuk 2 ay önce eve almamız gereken nevresim,süs eşyası filan internette indirimde görünce tekrar kart çıkarttım.Kızıma, bize kargo bedava ayağına bir şeyler alıp durdum:KK43:Bir maaş kadar fuzuli harcama yapmışız ya inş. kapatıp kıracağım yine,bu seferki benim hatam oldu. İnşallah siz de kurtulursunuz

Bizde ikimiz de savruk, ölmüşüz ağlayanımız yok:KK12:
Kaolina siz eksiye inmiyorsunuzdur belki, ya da çocuk yoktur. Ay sonu yaklaştığında çocuk da olunca illaki bir ihtiyaç oluyor,kesinlikle kenara para atacağım ve unutacağım artık

Back
X