Merhaba arkadaslar. 1 yillik evliyim. Hemen konuya girmek istiyorum. Esim dini degerlerine bagli biri, bende oyleyim ve takdir ediyorum onu... Esim haftanin uc gunu medreseye gider. Aksam 9 gibi cikip en gec 11.30 da eve doner. Evlenmeden once konusmustuk bu konuyu. Bende kabul etmistim. Ayrica belirli gecelerde (kandil vs) sabaha kadar kuran okunur ibadet yapilir, bende orda kalirim dedi. Onu da kabul ettim. Bu gecelerde ya kendi anneme ya onun annesine yada arkadasim Z ye gider kalirdim. Yilda bir kac defa olan bisey sikinti etmedim simdiye kadar.. Haftanin uc gunu kalmasi biraz canimi sikiyor evde yanliz kaliyorum ama soz verdim birsey de demek istemiyorum. Cunku diger gunler ben ne istesem yapiyor. Nereye gitmek istesem gidiyoruz. Cok arkadas cevresi yok... gittigi medrese de guzel temiz bir yer, bu konuda eminim. Evlenmeden oncede gider sık sık kalirdi...
Simdi soyle bir sikintimiz var.. Esim cuma aksamlari orda kalmak istiyor. Cumartesi sabah calistigi kurs yerine yakin. Orda kalirim sabah ta ordan kursa giderim diyor.
Kesinlikle kabul etmem. Hamileyim zaten multeci gibi her hafta bir yerde yatamam dedim. Evlenirken sunlari sunlari soyledin kabul ettim. Bu bir yilda tek bisey soylemedim ama bunu kabul etmem. O zaman soyleseydin yine kabul etmezdim dedim. Acele cikmasi gerekiyordu. Aksam gelince konusuruz dedi gitti.
Simdi ben kararliyim. Ama o da kararli gorunuyor. Bu konuda ne demeliyim. Asla istemedigim bisey. Sonunda kavga etmem gerekse de ama tatli dille vazgecirsem...Nasil vaz gecirmeliyim. Bi akil verin bana...
Tesekkur ederim herkese. Iyi aksamlar....
Yanlis anlasilmalar var sanirim. Her hafta cuma geceleri kalmak istiyor. Yilda 3-5 gun kaasina bisey demiyorum ki bana da deviiklik oluyor. Ama her hafta bor yerde kalmak istemiyorum. Gece yanliz evde kalamam kendi de biliyor