tütün bagimliligi

Madamgazel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
7.102
12.731
248
Arkadaslar merhaba
Esim tütüne basladi 2 yil oldu . Bana böylesi daha iyi tütün öbür sigaralardan daha kücük ve icinede az katip sariyorum bise olmaz diyor . Ama ben 1 yil icinde basta amcam ve 30 yasinda gencecik bi yakinim olmak üzere 4 kisiyi kaybettim sigara yüzünden . Kanser oldular hepsi ve sebeb lanet sigara en korktugum da gecen oglumun anne ben büyüyünce sigara icecem demesi kahretti beni düsüncesi bile korkunc . Esimle hep konusuyorum birakmasi icin ama nafile birakmiyo. Gecen gene konustuk yumusadi gibi. Bak cocugada kötü örnek oluyorsun deyince biraz yumusadi . Yaninda asla icmez evin icindede icmez balkonda sadece ve disarda oglum görüyo ve babasini örnek aliyo . Günde en fazla 5 tane icer esim ama ben tamamen birakmasini istiyorum elektirikli sigarayla baslamak istiyorum birakmak icin belki birden birakirsa daha fazla ister diye korkuyorum . Elektirikli sigarayla baslayip tamamen birakan varmi akupunktur falan istemiyo simdiden saygilar sevgiler tesekkürler :cry:

Kendi gönülden istemese çevrenin baskısıyla bırakılmıyor maalesef. Benim denemediğim yöntem kalmadı mora terapi, elektronik sigara, akupunktur vs. hiçbiri işe yaramadı. En son burda konu açmıştım 21 gün diye gün gün arkadaşlarla yazdık gelişmeleri. Şimdilik içmiyorum ama umarım bir daha başlamam. Umarım eşiniz de bırakır en kısa sürede.

Kendi gönülden istemese çevrenin baskısıyla bırakılmıyor maalesef. Benim denemediğim yöntem kalmadı mora terapi, elektronik sigara, akupunktur vs. hiçbiri işe yaramadı. En son burda konu açmıştım 21 gün diye gün gün arkadaşlarla yazdık gelişmeleri. Şimdilik içmiyorum ama umarım bir daha başlamam. Umarım eşiniz de bırakır en kısa sürede.
Amin insallah sizde tekrar baslamassiniz gercekten oyle en fazla azaltti birakmayi biraz zaman alacak gibi keske hic satilmasa bu meret

Back
X