- Konu Sahibi prensestubis
Maalesef negatif-negatif-negatif..
Tutunmamış hemde hiç.daha henüz hocayla görüşemedim.Sebepleri hakkında.
Kısacası bebişim bana gelmedi.Nurcan bilir transfer günü çok heyecanlıydım.çok umutluydum ama nasip değilmiş.Bakalım bir sonraki ne zaman.Galiba bir adet geçmesi gerekiyormuş.Bilemiyorum kafam çubuk makarna gibi karışık. Halbuki çok istemiştim.Çok heveslenmiştim.Kendimi çok hazır hissediyormuşum anneliğe.Bunu şimdi daha iyi anladım.Her gece rüyamda bebeğimi görüyorum.ama hep aynı şekilde veda eder gibi. Gitme diyorum bırakma beni diyorum ama gidiyor.allahım bana sabır ver yalvarıyorum.Deliricek gibi oluyorum bazen.Çok kötü bir duyguymuş bebeğinin sana tutunamaması.Transfer yapılacağı gün insan sanki %100 tutucak sanıyor.Kullanılan ilaçlar hamilelik hormonu salgılıyormuş oda insanı kötü ediyor.Cuma gecesi adet gördüm.Bekliyordum ama gene bir umut dedim.Belki yanlış gene sonuçlar diyordum.Ama kanamayı görünce bir şok daha.:gitme:O zaman kafama bir daha dank etti tamam dedim.Artık yok.Bir dahaki denemeye kadar hiç umut yok. allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.Kucağını boş evini eksik bırakmasın.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yazdıklarını en başından beri okudum
nolur üzme kendini
Rabbim neylerse güzel eyler
elbet bi vakti saati var Rabbim mutlaka duyuyordur seni
bende klomen tedavisi görüyorum bu ayda olmassa aşılama olucak
her ay banada olucak gibi gelio ama sonu hüsran
ama nolur çok üzme kendini
bebeğin sana tutunsaydı sonra düşük falan olsaydı daa zor diilmi
demekki sağlıksız olacakmışki Rabbim onu senden almış
böle düşün
bende 1 düşük yaptım ve hep böle düşündüm
hayata gelseydi ve sağlıksız olsaydı hergün kahrolacaktım