Tutunma belirtileri neler

Umut merhaba herkeste tutunma kanamasi olmaz herkeste belirtiler ayni olmayabilir bu bünyeye göre fark ediyor.
Mesela ben düne kadar siddetli karin agrisi adet sancisi gibi karnim agriyordu bugün hiçbiri yok diyebillirim kendimi çok iyi hissediyorum 5ci günüm insallah bebegim benimledir.

inşallah hepimizin bebeği bizimle kalır, beklemekten başka çare. sizin kaçıncı denemeniz benim ilk denemem forumu sürekli takip ediyorum bana çift emriyo taransfer edildi, siz kan testini bekleyebilecekmisiniz aslında meraktan ölüyorum yarın idrarda denesemmi ama korkuyorum negatif çıkardiye

Benimde ilk denemem. Banada 2 embriyo transfer edildi geçen cuma.
Senin transferin ne zaman oldu ?
Ben beklicem canim test gününü uzakta olsa çünki 14 gün sonraya verdiler 29 ekim.
Senin ne zaman tahlilin

benim 26 ekim test günüm geçen perşembe transferim yapıldı aslında sabırlı olmak gerekiyor ama biraz zor sizi arkadaş listeme ekleyebilirmiyim gerçi bu konuda biraz acemiyim ama, birileriyle bu konuyu paylaşmak insanı biraz rahatlatıyor

Senin transfer benden bir gün önce olmus.
Senin test günün erken. Benim reçeteme 29 ekim yazdi doktor ((((((((((((
beklemek zorundayim baska alternatif yok canim.
Senin testte az kaldi sabret canim.
Herhangi belirtin var mi ?

zaten beklemekten başka çaremiz yok.Bende bazen adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, sende hiç belirti varmı? umarım burda hayırlı haberlerimizide paylaşırız

zaten beklemekten başka çaremiz yok.Bende bazen adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor, sende hiç belirti varmı? umarım burda hayırlı haberlerimizide paylaşırız

Belirti olarak benim bellim agriyor düne kadar çok siddetli adet sancim vardi ama bugün yoktu ve kendimi dahada iyi hissediyorum yarin ise gidicem.

doktorum bana günlük yaşantına devam et dedi. ama ben sürekli yatmıyorum. forumdan edndiğim izlenim tutacağı varsa yatsanda yatmasanda tutuyormuş. ama yinede dikkat ediyorum bazı şeylere. bende hiç bel ağrısı olmadı ama göğüslerim çok şiş ve ağrıyo bakalım sonumuz ne olacak umutlu bir bekleyiş

çiğdem bendede sendeki belirtilerin çoğu var ama midem bulanmıyor ve tansiyon problemide yok. senin 9. günde idrarda bellimi oldu. gözün aydın allah tamamına erdirir inşallah:CüvCüv:

daha önce açılmış başlıklarıda tek tek okudum. onlar belkide bebeklerini çoktan kucağına almıştır pozitif sonucu görenler bana göre

kasıklarda ağrı-çekilme-gerilme yaşayanlar
adet sancısı benzeri sancılar çekenler
bel ağrısı olanlar
kahverengi lekelenmesi olanlar

bu belirtilerin hepsi yada bazısı var diyeneler sonrasında pozitifi bulmuş.
ama buna karşılık bazı arkadaşlar hiç belirtiye takmayın, belirtim yoktu hamileyim yazmış. ama bunların sayısı çok az.
yine hiç belirtim yok diyenlerin çoğu negatifle sonuçlanmış.
okuduklarımdan çıkardığım yorum bu arkadaşlar.

bana gelince ilk tüp denememde hiçbir ağrı sancı leke olmadı ve sonuç negatifti. bugün altıncı günüm yine hiç bir şey yok. senağlama buda sanırım negatif.

kızlar ne olur yapmayın bunu kendinize
belirti falan aramayın doğal yolla hamile kalan kadınların kaçı daha adet günü gelmeden belirti yaşıyor ki

ben 4. denememde ilk defa gebelik elde ettim ama hiç bir belirtim olmamıştı sadece 9. gün uykuya eğilim başladı o kadar ve ben yine olmadı diye ağlayarak gittim kan vermeye sonra bebeğimi kaybettim

şimdi dondurulmuş embriyolarımla yine gebeyim ve bu defa uykuya eğilim de yok hatta bazen test sonucunun yanlış olduğundan şüpheleniyorum çünkü hiç bir belirti yok

sizde belirti aramayın belirti hissetmeden gebe kalınmış olunabilir ama birçok belirtiyle negatif sonuçla karşılaşılabilir

bence sonuç beklerken bilgisayar başında çok vaki tgeçirmeyin insan ister istemez etkileniyo okuduklarından

yok be canım ne ağrı ne sızı ne leke göğüs hassasiyeti hiç bir şey olmadı bende hatta herkes bunları belirti diye yaazınca ben dse bnm olmadı heralde diye düşündüm ama olmuşşşşş bebeğim tutunmuş inşlhhhh bebeğin göbişindedir smsıkı tutunmuştur annesine

sağol arkadaşım sözlerin ilaç gibi. kendime geldim. moral oldu.
sende 9 ay sağlıklı bir hamilelikle bebeğine kavuşursun inşallah.
belirtim yok diye üzülmem artık sözlerin üzerine. teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

çok sağolllllll, nasıl iyi geliyor bu sözler nasıl umut oluyor bir bilsen. opuyorumnanaktan

üzülme üzülme :teselli: belirtisiz de hamiş olan ben dahil bir sürü arkadaş var inşlhhhhhhhhhh hamişler kervanına katılırsınız sizlerde

çok sağolllllll, nasıl iyi geliyor bu sözler nasıl umut oluyor bir bilsen. opuyorumnanaktan

bilmezmiyim canm yhaaa bende sürekli girip tpiklere takip ediyordm test tarihini beklerken
en iyi biz anlarız birbirimizi aynı şeyleri yaşadık rabbm emeklerinizi boşa çıkarmsın inşlhh

üzülme üzülme :teselli: belirtisiz de hamiş olan ben dahil bir sürü arkadaş var inşlhhhhhhhhhh hamişler kervanına katılırsınız sizlerde

sende inşallah 9 ayı çok güzel tamamlarsın, yüzün hep gülsün. kimse ne başında ne sonrasında üzülmesin hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…