- 27 Mart 2025
- 135
- 21
- 13
- 24
- Konu Sahibi AvokadoSever
-
Su fotoğrafı kaldır gerçekten iğrenç kafayı yediniz iyice. Şeyinden çıkardığın sıvıyi eline alıp göstermek neyin kafasi ? Edep yaArkadaşlar özür diliyorum ama fotoğrarı atmak zorundayım, yardıma çok ihtiyacım var, ben iki kere kimyasal yaşadım, duygularım darmadağın, şimdi aradan zaman geçti ve tekrar düşündük bu ay, ben pkosum yumurtlamam dengesiz, ama chathptye sordum yumurtlama gününde ilişki tam olmuş, nolur yardım edin, bu yumurtlama mı yoksa tutunma başlıyor mu demek, bilen yardım etsin lütfen
Yumurtlama dönemlerinde oluyor bu beyaz akintiArkadaşlar özür diliyorum ama fotoğrarı atmak zorundayım, yardıma çok ihtiyacım var, ben iki kere kimyasal yaşadım, duygularım darmadağın, şimdi aradan zaman geçti ve tekrar düşündük bu ay, ben pkosum yumurtlamam dengesiz, ama chathptye sordum yumurtlama gününde ilişki tam olmuş, nolur yardım edin, bu yumurtlama mı yoksa tutunma başlıyor mu demek, bilen yardım etsin lütfen
Defol git beğenmiyorsan yorum yapma gerizekalıSu fotoğrafı kaldır gerçekten iğrenç kafayı yediniz iyice. Şeyinden çıkardığın sıvıyi eline alıp göstermek neyin kafasi ? Edep ya
Teşekkürler yorumun içinYumurtlama dönemlerinde oluyor bu beyaz akinti
Sensin gerizekalı insanda biraz terbiye olur. Bir tarafindan çıkardığın şeyin resmini çekip buraya koyuyorsun . Mide bulandirici insan .Defol git beğenmiyorsan yorum yapma gerizekalı
İnşallah sende düşük yaparsın akılsız, yaşamadan bilemezsinSensin gerizekalı insanda biraz terbiye olur. Bir tarafindan çıkardığın şeyin resmini çekip buraya koyuyorsun . Mide bulandirici insan .
Bedduani sana aynen iade ediyorum Allah gönlüne göre versin birine böyle beddua etmek ne kadar korkunç birşey. Kötülüğün son raddesi sanırım . Üyeliğimi sileceğim şimdi senin gibi cahil tek bir insana bile tahammülüm yok. Allah bana ettiğin bedduanin kat ve kat büyüğünü acısını sana versin. Çok içten diliyorum bunu daİnşallah sende düşük yaparsın akılsız, yaşamadan bilemezsin
Oruspu ,Sensin gerizekalı insanda biraz terbiye olur. Bir tarafindan çıkardığın şeyin resmini çekip buraya koyuyorsun . Mide bulandirici insan .
Acımla dalga geçtin, Allah görüyor cahilBedduani sana aynen iade ediyorum Allah gönlüne göre versin birine böyle beddua etmek ne kadar korkunç birşey. Kötülüğün son raddesi sanırım . Üyeliğimi sileceğim şimdi senin gibi cahil tek bir insana bile tahammülüm yok. Allah bana ettiğin bedduanin kat ve kat büyüğünü acısını sana versin. Çok içten diliyorum bunu da
Şikayet ettim. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Send eet onun hesabı kapatırlar muhatap olma boşverBedduani sana aynen iade ediyorum Allah gönlüne göre versin birine böyle beddua etmek ne kadar korkunç birşey. Kötülüğün son raddesi sanırım . Üyeliğimi sileceğim şimdi senin gibi cahil tek bir insana bile tahammülüm yok. Allah bana ettiğin bedduanin kat ve kat büyüğünü acısını sana versin. Çok içten diliyorum bunu da
Beni mi şikayet ettinizŞikayet ettim. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Send eet onun hesabı kapatırlar muhatap olma boşver
Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah, başınıza versinŞikayet ettim. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Send eet onun hesabı kapatırlar muhatap olma boşver
Konu hakkında bir bilgim tok maalesef, dilerim hayırlı zamanda en hayırlı şekilde evlat sahibi olabilirsiniz. Ama lütfen Yapmayın gece gece sürekli ağzınızda beddua. Döner dolaşır sizi bulur. Bakın Evlat için çabalıyorsunuz ne kadar zorlu süreçler olduğunu biliyorsunuz ama insanlara “inşallah sende yaşarsın” diyebiliyorsunuz. Kimse için değilse bile kendiniz için dilinize sahip olunAllah sizi bildiği gibi yapsın inşallah, başınıza versin
Ama çok zoruma gittiKonu hakkında bir bilgim tok maalesef, dilerim hayırlı zamanda en hayırlı şekilde evlat sahibi olabilirsiniz. Ama lütfen Yapmayın gece gece sürekli ağzınızda beddua. Döner dolaşır sizi bulur. Bakın Evlat için çabalıyorsunuz ne kadar zorlu süreçler olduğunu biliyorsunuz ama insanlara “inşallah sende yaşarsın” diyebiliyorsunuz. Kimse için değilse bile kendiniz için dilinize sahip olun
Kolay şeyler yaşamamışsınız inanın sizi anlıyorum desem bile mümkün değil o acıyı siz yaşamışsınız çeken bilir. Çok dolusunuz bi umut ışık arıyorsunuz, İnsanız elbet taş değiliz incinir kırılırız ama yine de dikkat etmeye çalışın. Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı dileği var ise en güzel şekilde cevaplasın inşallahAma çok zoruma gittiben 3.düşüğümü yaptım neredeyse, daha kibar olabilirdi. Kibar olana kibar davranırım, bakın siz kibarca söylediniz, böyle olsaydı, bende o şekil özür dilerdim. Yani kalbim yorumda olsa çok kırıldı
Amin inşallahKolay şeyler yaşamamışsınız inanın sizi anlıyorum desem bile mümkün değil o acıyı siz yaşamışsınız çeken bilir. Çok dolusunuz bi umut ışık arıyorsunuz, İnsanız elbet taş değiliz incinir kırılırız ama yine de dikkat etmeye çalışın. Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı dileği var ise en güzel şekilde cevaplasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?