Tutunma Ignesini Nezaman Kullanmak Gerekir Bilen Var Mi?

adanali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
447
174
103
50
Slm kizlar bende eylül sonunda dondurulmuslarla ikinci denememi yapicam kismetse.Size sorum ben ikinci denemede tutunma ignesi kullanmak istiyorum ama ne zaman nasil kullanilir bilmiyorum.doktorumada söyliyecegim transfer zamani bu igneyi istedgimi.Birincide böyle birseyi bilmiyordum ama burda okuyunca cok faydali oldugunu anladim.Bana bu konuda bilgilerinizi anlatirmisiniz?

tutunma iğnesi dediğniz acab pregnyl mi ?
bana doktorum o iğneden aldırmıştı ve transferden önce onun ilacıyla rahimi yıkadı tutunmaya fayda sağlayacak dedi
iğne vurunmak değilde rahimin içine sıktı
ama bebeklerim tutunmadı :(
ama başka birşeyse bilmiyorum ve doktorun önermeden hiç bi ilaç kullanma derim
Rabbim nasip etmediyse ne yaparsak yapalım olmuyor
ama nasipte varsada hiç birşey yapmadanda olur inşallah

tutunma iğnesi dediğniz acab pregnyl mi ?
bana doktorum o iğneden aldırmıştı ve transferden önce onun ilacıyla rahimi yıkadı tutunmaya fayda sağlayacak dedi
iğne vurunmak değilde rahimin içine sıktı
ama bebeklerim tutunmadı :(
ama başka birşeyse bilmiyorum ve doktorun önermeden hiç bi ilaç kullanma derim
Rabbim nasip etmediyse ne yaparsak yapalım olmuyor
ama nasipte varsada hiç birşey yapmadanda olur inşallah

ben negatif sonuç aldığım tek tedavimde olmuştum tutunma iğnesi "cetrotide "nasıl yazılıyor tam bilmiyorum işe yaramamıştı zaten içinde istenmeyen gebelik atımlarında kullanılır gibi bişeyler yazıyordu ben sorgulamamıştım ve yapmıştım iğneyi sonuçmu 6 tüp denememin tek negatifiydi iğne yaptırmadıklarım hep pozitifti

size tavsiyem doktorunuza güveniyorsanız fazla araştırmayın kafanız daha fazla karışmasın.

ben negatif sonuç aldığım tek tedavimde olmuştum tutunma iğnesi "cetrotide "nasıl yazılıyor tam bilmiyorum işe yaramamıştı zaten içinde istenmeyen gebelik atımlarında kullanılır gibi bişeyler yazıyordu ben sorgulamamıştım ve yapmıştım iğneyi sonuçmu 6 tüp denememin tek negatifiydi iğne yaptırmadıklarım hep pozitifti

size tavsiyem doktorunuza güveniyorsanız fazla araştırmayın kafanız daha fazla karışmasın.

slm ben 4 tüp bebek denedim(2 si dondurulmuşlarla)ve bu iğneyi kulandım her seferinde ama neğatifi gördüm hep iğnenin adı decapeptil 0,1mg transfer gunu dahil 3.gün vurundum ve bana hastane verdi iğneyi doktorunla konuş onaylarsa kulan herangi bir yan etkisi yok

Back
X