Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım 16 aylık şuan tuvalet eğitimine başlamak istiyorum ama sürekli erteliyorum yorumları okuyunca daha da ürküyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cocugunuz istedigi kadar hazir da olsa 18 aydan once baslanmamasi lazim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geç kaldım biliyorum ama bizde başladık ilk kez bugün itibarıyla.
Oğlum 36 aylık.
Geçen seneden beri lazımlık ve wc aparatı banyomda duruyordu,zaman zaman gel otur falan diye anlatıp durmuştum ama hiç bezini çıkarmamıştım.
Ve bugün sabah uyanınca bezini çıkardık ''ööögghhh bu pis bişey çok artık '' diye beraber çöpe attık.
Sonra anlattım.Artık bezi çıkardık,tuvalete gideceğiz şöyle böyle diye.
Anlaştık mı dedim?
An-laş-tık annecim.
Eeee saat oldu öğlen 2 sabahın sekizinden beri bizimkinde ne çiş ne kaka.Sadece gidiyoruz oturuyoruz hoooop diye yere atlamayı oyun yapıp geri dönüyoruz.
Neyse öğlen uykusu vakti geldi,kararsız kaldım bezle mi yatırsam yoksa bir çılgınlık yapıp ilk günden bezsiz mi diye derken;
Karşıdan bana doğru suratında bir şaşkınlık ifadesiyle sünnet olmuş çocuklar gibi bacaklarını açmış gelen oğlumu gördüm.
Ne olduuu anne ne olduuu?
Ne olacak eşek sıpası altına işemişsin.
Hadi banyo faslı falan bezsiz uyuttum.
Bir saat sonra;ki her öğlen 2-2,5 saat uyurdu.
Çişleriyle beraber mutfağa teşrif etti beyefendi.
Hadi yine banyoya.
Yatak yorgan makinaya.
Akşam babamız alıştırma kilotlarından getirdi.
Salondayız bize gangnam style dansı yaparken ooooopppsss salon halısı yine çiş.
Haydaaa gene banyo.
3. fasıl kıyafet.
Akşam başım ağrıyor biraz uzanayım dedim,eşim ders çalışıyor;duyuyorum yanına gidiyor sürekli babasının ;
kakam geldi miiii? diyor
Babamız tuvalete götüyor yine oyun yapıp geliyor.
Gece bezi bağladım yatırdım.
Yarın ola hayrola.
Bende aynı sorunu yaşıyorum 3 yaşına girecek ve yapmak istemiyor. Güzelce denedm olmadı kizdm olmadi. Hiç rahatsız olmuyor cişinden kakasindan öyle gezse umrunda değil ne yapacam bilmiyorumBenim oglum da haftaya 3 yasını dolduracak ama hala bezli paşamız 2 yasından sonra tuvalet eğitimini denedim ama 1.5 ay gecti inatla tuvalete yapmadı bende doktora götürdüm cocugun hazır değil zorlama dedi bez taktım geri ama suan 3 yasını doldurdu hala tuvalete gitmem diyor napam lazım pekte guzel konusuyo ama tuvalete yapmam dıyor tekrardan denemelimiyim daha ne kadar bekliyim bu cocugun hazır olcagı yok gibi![]()
Doktora götürün pedagoga isterseniz gerçi hep aynı şeyler diyorlar ama olsun hazır değil bekle falan ben de bir ay sonra tekrar baslıcam bakalım havalar az daha ısınsın zor Bi sürec gercekten rabbim kolaylık versin hepimizeBende aynı sorunu yaşıyorum 3 yaşına girecek ve yapmak istemiyor. Güzelce denedm olmadı kizdm olmadi. Hiç rahatsız olmuyor cişinden kakasindan öyle gezse umrunda değil ne yapacam bilmiyorum