- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
aferim oğluşa
![]()
sağol parkonum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferim oğluşa
![]()
sağol parkonumbir kakaya bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi
![]()
gecelerı de bezlemeyı bırakan arkadaslar cocugunuz yatmadan kac saat once karnını doyuruyor yahut sut ıstemıyor mu? benımkı karnı ne kadar tok olursa olsun 2 bıberon sut ıcmeden mumkunatı yok uyumuyor ee halıyle bezı dolu uyanıyor ama gece hıc uyanmıyor bı kez ıcırmeden yatırayım dedım yarım saatte bır mızıldanıp durdu bırkac saat sonra artık uyanıp haykıra haykıra agladı sut ıstıyom dıyeee goren de cocugu ac yatırdık sanacak :S nasıl cozume kavusturdunuz bu ısı?
"sizce nasıl söylicek bu çocuk bunu"
benim de sorum bu :)
bir bilen yanıtlar herhalde
aussssssss hadi bize de bir aferin gelsin artıkdün öğlene kadar kakasını altına yapan oğluş, dün geceden itibaren artık tuvalete yapıyor onu da
yani hani derler ya, zamanı gelince kendisi söyler diye, evet söylüyor gerçekten. demek zamanı dün geceymiş dedik
bugün hiç kaçırmadı altına yine 1 kere tuvalete yaptı
inşallah böyle gider valla elim yüreğimde bekliyorum, inşallah bundan sonra da söyler
darısı bütün arkadaşların başına
![]()
Çok sevindim officem yaaa
Ay ben bilirim o duyguları daha tazecik yaşadım
Ya kaçamaklar olacak yine , moralini bozma ama artık bi kere başladıysa tamamdır .
Ya araba ıslatması , evlilik kutlaması falan oluyordu bizde bi kaka partisi mi yapsaydık ne
aussssssss hadi bize de bir aferin gelsin artıkdün öğlene kadar kakasını altına yapan oğluş, dün geceden itibaren artık tuvalete yapıyor onu da
yani hani derler ya, zamanı gelince kendisi söyler diye, evet söylüyor gerçekten. demek zamanı dün geceymiş dedik
bugün hiç kaçırmadı altına yine 1 kere tuvalete yaptı
inşallah böyle gider valla elim yüreğimde bekliyorum, inşallah bundan sonra da söyler
darısı bütün arkadaşların başına
![]()
Hayırlı olsun darısı başımıza :)
kesinlikle yapabilirizne stres yapmıştım sen biliyorsun
bu sabah annem aradı yine tuvalete yapmış, arada ufak kaçırmalar olsa da işin mantığını çözdü artık
korkusu bitti ya gerçekten bir parti düzenleyebiliriz
"2009 bebişlerinin tuvalet eğitimini tamamlama partisi" hahaha
![]()
Hayırlı olsun darısı başımıza :)
Ay yazma öyle ulu orta 2009 diye canım yaaa , utandım valla
Kaldı 3 ay doğumgününe ben hala 3,5 diyorum da :26:
İnşallah canım yaaa .
Bak sayfanın başınında bizim 6 ay önceki hikayemiz var , imkansız gibi gözüküyordu ama oldu işte.
slm
çok şükür bu sorunu aştık hala eksikliklerimiz olsada....
bizimde süt içmeden uyumazdı önce biberonu bırakmalısın
pepeli veya pipetli bardasğımız var onda içiyodu onlarda 300ml tuvalet eğitimimde önce bardağı küçülttüm baloncuklu mavi bi bardak var 200ml onda vermeye başladım baktım yatak ıslanıyo gene bu sefer içine yarıya kadar doldurdum artık öyle içiyo yemek te akşam yemeği bizimle yiyo 7-8 filan ama gece bağlamıyorum çıkardınmı tamamen biticek o .
gece 12de çiş yaptırıyorum uykulu uykulu tekrar yatıyo uyandırmıyorum yarı uyanık yani...
şuanda 1aydır filan hiç kaçırmadı saatlerce götürmesem bile tutuyor ama asla geldiğini söylemiyor 3saatte bir soruyorum çiş varmı kaka varmı yok diyo ama olsun donunu indiriyom hadiş yapta gel diyorum yapıp geliyor
sizce nasıl söylicek bu çocuk bunu
3 yaş çok büyük geliyo bana öğrenme süresi uzuyo oğluma 22 aylıkken öğrettık çişini yani 2 yaşında bile yoktu 1 haftada gece gündüz tamamen düzene girdi gecede söylüyo gündüzde....
konunuzu bastan sona kadar okudum ne güzel atlatmıssınız darısı basıma insallah benimde oğlum aynı 28 haziran 2010 doğumlu 38.ayımıza girdik hala yapmayı öğrenemedi 2 gündürde evin heryerine işedi kakasını yaptı bir kez temzilemekten kıçını yıkmatan yoruldum dün ara verdim bez bağladım bugün gene basladık şimdi odanın ortasında lazımlıkta oturuyo telefonda oyun oynuyo elinden alsam kalkıyo ama böyle olmaz ona dikkatini verip yapmıyo çıldırıcam kazık kadar boyu oldu hala bez bağlıyoruz gene bez aldık çok inat oğlum tam sizinki gib konuşmayıda sökemedi ben anlıyorum çevredekiler ne dedğini anlamıyolar bazı kelimelerini napıcam nasıl öğrenicek biliyorum 2 gün benden dayak yedi poposuna ama sonraan pişman oldum görümcemde ben öyle öğrettim okadar olucak diyo ama yok daha beter oldu lazımlığa zar zor oturtuyorum yerlere atıyo kendini bugünde banyoda ona pepe tuvaletini öğrniyo videosunu açtım seyretti ama yapmadı denemediğim şey kalmadı en son çare anneme bırakıcam belki o öğretir dedsindende korkuyo belki onları dinler beni zaten hiç bi konuda dinlemiyo babasınıda dinliyo ama eşim çok yoğun çalışıyo fırsat yok sinir sistemim bozuldu zaten sinirli biriyim şimdi iyice çıldırma noktasındayım sinirden bütün gün ağlıyorum etrafımdakilerde geriyo kayınvalidem görümcem annemler daha öğrenmedimi üstene düşmüyosun falan diyolar iyice hırsımı çocuğumdan alıyorum![]()