Tuvalet eğitimi için acil yardım.........

Yumak46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
128
2
296
Aydın
Aslında bu konuyu başka yerde de açılmış ama ben acil yardım önerilerinizi beklediğim için burdan yazmaya karar verdim.Kızım 26 aylık ve artık tuvalete alıştırmak istiyorum.Bugün ilk denememizi yaptık lazımlığa oturuyor fakat yapmıyor şarkılar söylüyoruz lazımlıkta kalkıyor giyindirdikten sonra altına yapıyor.Kızım her derdini anlatabiliyor konuşma sorunu da yok altına yaptıktan sonra bana çişim geldi diyor.Hiç kızmıyorum da korkmasın diye ayrıca hamileğim ve doğum yapmadan alışmasını istiyorum.Bu konu da ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz.Memeden keserken bile bu kadar zorlanmadım yaaaa........... Lütfen önerilerinizi bekliyorummm

bu dönemde çok sabırlı olmak lazım sürekli sorun geldimi diye yaptığı zaman bi ödül ver mesela ama çok üstüne gitme bende oğlumu çok zor alıştırmıştım anlıyorum seni aklıma başka birşey gelirse yine yazarım kolay gelsin:emir_bebek:

çocuğum yok ama sağlıkçıyım ve bu konuda da doktora yapıyorum. çocuk hazır değilse isterse saatlerce otursun yine yapmaz. Ayrıca yaşı daha küçük 2,5 veya 3 yaş daha ideal. Bence çocuğundan hazır olduğuna dair sinyaller beklemelisin.

çocuğum yok ama sağlıkçıyım ve bu konuda da doktora yapıyorum. çocuk hazır değilse isterse saatlerce otursun yine yapmaz. Ayrıca yaşı daha küçük 2,5 veya 3 yaş daha ideal. Bence çocuğundan hazır olduğuna dair sinyaller beklemelisin.

Kızımda bağlamamı istemiyor bağlama diyor öğle uykusuna yatırdım bağlamadan 2 buçuk saat uyudu ve altına yapmadı.Sabırlı davranmak istiyorum korkmasını da istemem.Kızım ayrıca altı bağlı değilken daha mutlu yani bence o hazır ben doğum yaptığım da kızım tam 2 buçuk yaşında olacak o zamana da ben bırakmak istemiyorum.Çünkü daha da çok zorlanacağımı düşünüyorum.....

[/B]
bu dönemde çok sabırlı olmak lazım sürekli sorun geldimi diye yaptığı zaman bi ödül ver mesela ama çok üstüne gitme bende oğlumu çok zor alıştırmıştım anlıyorum seni aklıma başka birşey gelirse yine yazarım kolay gelsin:emir_bebek:

Yarın sabah artık ödüllü bir güne başlarız.Bu alıştırma dönemi kaç gün sürer.:47:

Evet hazır olduğuna dair sinyaller var. O zaman sabır göstermenizde var. Bezi hayatınızdan tamamen çıkarmanız lazım bir tak bir takma şeklinde değilde bıraktığınızda gece dahi bağlamayın yatmadan en son iki saat önce sıvı verin. Sürekli tuvalet var mı diye sormayın çocuğunuz kız ise cici külotlar alabilirsiniz, asla korkutmayın tavsiyelerim bunlar

[/B]

Yarın sabah artık ödüllü bir güne başlarız.Bu alıştırma dönemi kaç gün sürer.:47:

nekadar süreceği size bağlı ben oğluma nerdeyse bir ay uğraştım yapmadı artık pes edecektimki oğlum bigün kendisi gelip söyledi tabi ben uçtum devamı öyle geldi işte

Evet hazır olduğuna dair sinyaller var. O zaman sabır göstermenizde var. Bezi hayatınızdan tamamen çıkarmanız lazım bir tak bir takma şeklinde değilde bıraktığınızda gece dahi bağlamayın yatmadan en son iki saat önce sıvı verin. Sürekli tuvalet var mı diye sormayın çocuğunuz kız ise cici külotlar alabilirsiniz, asla korkutmayın tavsiyelerim bunlar

Cicili külotlarımızı aldık çok seviniyor onları giyince bu gece uyurken bağladım artık yarın gece bağlamam.........Bütün gün peppe nin çişimiz tuvalette şarkısını söyledik durduk

Bence doğru yoldasınız annelik kolay değil kimi çocuk bir günde öğrenir kimi çocuk bir ayda

Son düzenleme:
nekadar süreceği size bağlı ben oğluma nerdeyse bir ay uğraştım yapmadı artık pes edecektimki oğlum bigün kendisi gelip söyledi tabi ben uçtum devamı öyle geldi işte

Umarım o kadar uzamaz ALLAH'ım sen sabır ver bana ve benim gibi olanlara...............

Back
X