- 14 Eylül 2017
- 70
- 26
- Konu Sahibi Zorlusurec
Şuanda oturmak istemiyor babaannesigil olduğu için sanırım. Bir saate kalmıyor üstüne yapıyor sürekli. Bence de tutuyor tuttuğu için az az sık sık yapıyor. Hazır degilmi diye düşünüyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çiş ve kafan hiç korkmadi tuvalete döküyor bay bay yapıyor. Sabah kalkinca çişini yapıyor ama gün içinde sürekli üstüne yapıyor bazen yakalayabiliyorum ama çalıştığım sürede babaannesi olacak bugün gündüz bir kere üstüne yapmış iki kere lazimliga öyle diyor ama ben geldiğimden beri üç kere üstüne yaptıGaliba cisini tutuyor. Tam anlayamamis olabilir cisi bir baska yere komple yapmayi :)
Sabah uyanir uyanmaz çişe götürün her zaman. Lazimlikta otururken oynayacagi oyuncak, kitap bir seyler hazir olsun mutlaka. Ben kizimi alaturka tuvalette alistirmistim, suyla oynardi uzuuun uzuuun. Sizinki de oyuna daldiginda cisini tutmayi akil edemez diye dusunuyorum. Cisini yaptiginda tebrik edin, sevinin. Simdi bunu dokelim, yikayalimvs surece cocugu ortak edin. 1 saat sonra hadi gel oyuncaklarina gidelim diye yine lazimliga goturun. Uzerinde otururken oyun oynayin 15 dakika kadar. 1 saatte cisi gelmez ama alisir oturmaya, oturdugunda kaslarini rahat birakmaya. Hadi bakalim cis var miymis diye kaldirin. Aaaa yokmuuuus. O zaman simdi gidelim sonra bir daha geliriz cis var mi diye bakmaya diyip cikarin lavabodan. 1 saat sonra yine ayni. Iki deneme arasi 1 saat olacak sekilde tum gunu boyle gecirin. Cocugu lazimliga koyup hadi kizim cis yap hadi kizim bekliyorum vs demeyin. Geriliyor ya o yuzden cisini yapmak icin kaslarini kontrol etmek isterken istemeden sıkıyor kendini muhtemelen. Siz çişe odaklı oldugunuzu farkettirmeyin.